Ovaj put Dodikov spin neće proći!

- Dodik počinje da mijenja svoje prethodne političke stavove i pokušava da loptu prebaci u tuđe dvorište, a to je u ovom momentu Savez za promjene. Prema tom, igra koja se trenutno igra pokušaj je igranja na kartu da narod brzo zaboravlja i da će proći njegov tipični spin", kazao je Krsmanović, navodeći da sa Dodik ne snalazi u politici koju vodi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Republika Srpska 14.07.2018 | 22:14
Ovaj put Dodikov spin neće proći!
Potpredsjednik NDP-a i poslanik ove stranke u Narodnoj skupštini RS Zdravko Krsmanović u razgovoru portalu Vijesti.ba kaže da je sve vrijeme SNSD koketirao i bio ljubimac SAD-a na bazi stvarne i iskrene podrške uključivanju u NATO savez.

"Međutim, kada je u Srbiji došlo do promjene vlasti, odnosno kada je na vlast došao SNS na čelu sa Aleksanrdom Vučićem, Srbija je počela da vodi politiku koja je predstavljala uravnotežen odnos prema Istoku i prema Zapadu, te proklamovala vojnu neutralnost.U tom momentu, Dodik počinje da mijenja svoje prethodne političke stavove i pokušava da loptu prebaci u tuđe dvorište, a to je u ovom momentu Savez za promjene", kazao je Krsmanović.

Prema njegovim riječima, igra koja se trenutno igra pokušaj je igranja na kartu da narod brzo zaboravlja i da će proći njegov (Dodikov) tipični spin.

On je naglasio da Savez za promjene vodi čistu politiku.

"Naš stav je da je politika koju vodi Vučić najbolja za prostore jugoistoka Evrope, a to je dobra saradnja sa svima. Napomenuću sjajne odnose koje ima sa Turskom, Rusijom, Njemačkom i Angelom Merkel, ogromne strane investicije u Srbiji. To govori da Srbija vodi interesantnu politiku pomirenja naroda na jugoistoku Balkana. Pregovori sa Kosovom, Briselski sporazum, saradnja sa Albanijom, saradnja sa BiH i Izetbegovićem, Zukorlić i Ljajić u Vladi Srbije, dokazuju da se vodi zanimljiva politika po prvi put u istoriji balkanskih naroda gdje se pokušava napraviti pomirenje između Albanaca, Srba i Bošnjaka, te da to ne bude ni na čiju štetu". kazao je Krsmanović.

Kaže da se Dodik u toj politici apsolutno ne snalazi.

"Očito da je on karika koja postaje smetnja i prijeti destabilizaciji ovih prostora. Tako da Dodik zamjenama teza u vezi sa NATO savezom i vođenje drugačije politike u odnosu na Srbiju pokušava da na neki način sebe "opere". To mu ne prolazi", kazao je Krsmanović, navodeći da Savez za promjene podržava politiku zvaničnog Beograda.

Komentarišući aktuelna dešavanja, Krsmanović navodi da se u ovom momentu pribjegava staroj tezi o stranim plaćenicima i domaćim izdajnicima, te se međunarodna zajednica uvlači u priču o izborima u BiH.

"Ako iko priziva strance, u ovom slučaju Rusiju u miješanje u izborni proces, to su Milorad Dodik i Željka Cvijanović. Za očekivati je da će i pred ove izbore biti zajedničkih sastanaka vlada Srbije i Republike Srpske, te odlazaka u Moskvu i slikanja sa Vladimirom Putinom", kazao je Krsmanović.

On podsjeća da je Željka Cvijanović izgubila prošle izbore za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda i da Savez za promjene u ovom mandatu predstavlja vlast na nivou BiH, što na najbolji način demantuje njenu tvrdnju da opozicija ne može da pobijedi aktuelni režim.

"Isto tako, potrebno je naglasiti da je Milorad Dodik za 1,5 posto glasova pobijedio Ognjena Tadića za predsjednika RS. Vlast na nivou RS napravljena je putem "papaka". Premijerka Cvijanović je svojom izjavom o "papcima" na najbolji način demantovala je ovo što sada tvrdi", poručio je Krsmanović.

Prema njegovim riječima, poslije dešavanja na Trgu Krajine u Banjaluci zbog ubistva studenta Davida Dragičevića i pokušaja vlasti da se to ubistvo prikrije, očigledno je da je panika u SNSD-u ogromna.

"Popularnost režima u RS je u stalnom padu. Od njihove procjene da će samo SNSD osvojiti 51 posto glasova očito je da nema ništa. To je ono što unosi nervozu u riječi predsjednice Vlade RS", kazao je Krsmanović.

Osvrćući se na tvrdnje Cvijanovićeve da je Savez za promjene u ovom mandatu odlučivao "naopako u Sarajevu o mnogim stvarima bitnim za RS", te da je htio da Sarajevo bude mjesto za odlučivanje u ime RS, a ne Banjaluka, Krsmanović je rekao da to nema nikakve veze.

"Uređenje i struktura BiH, koncipirani Dejtonskim sporazumom, jednostavno su takvi da na nivou BiH trebate i morate odlučivati konsenzusom tri naroda, te da ta saradnja mora biti povezana između tri komponente - srpske, bošnjačke i hrvatske. Prema tome, to ni na koji način ne može biti usmjereno protiv bilo koga. U pitanju je ponavljanje stalne teze kako je Sarajevo Teheran, kako je za sve nedaće u Republici Srpskoj krivo Sarajevo i bošnjačka komponenta. Radi se o pokušaju raspirivanja nacionalnih tenzija i širenju mržnje. To je bio recept koji je režim u Republici Srpskoj pred svake izbore provodio", naveo je Krsmanović.

Podsjetio je da je sedam dana prije lokalnih izbora 2016. godine raspisan referendum o Danu RS.

"Taj referendum napravio je toliko lošeg za BiH i RS, da bi kasnije bio proglašen anketom. Na taj način se pokazala neozbiljnost vlasti u RS. Sve riječi koje premijerka Cvijanović govori nauštrb Sarajeva, BiH i Saveza za promjene apsolutno su netačne. Mislim da treba da se stidi tih svojih riječi", naglasio je Krsmanović.

(BN)

Komentari / 75

Ostavite komentar
Name

%$$$$$%

14.07.2018 20:22

Jarane iz kog bunila se ti budis? Iz koje rupe ti proviri. Zivjeli crveni zauvjek

ODGOVORITE
Name

Botovi

14.07.2018 20:38

Covjek sve sto je rekao je istina. Uf kako ce SDS da napreduje za over izbore. Pomest ce vas botovi , bolje see Jupiter na vrijeme. Unishtili ste nam drzavu.

Name

re

14.07.2018 21:07

ĐŽaba svi spinovi,samo bez veze troši pare plaćajući ove dokonjake koji ga brane a znaju da je neodbranjivo.Ko bi rekao da će baja ovako pasti,naoružao se čovjek svim i svačim,a pogibe od luka i strijele,ili bolje praćka,ubi ga praćka nije to predvidio.

Name

ZA ĐZUKCA

14.07.2018 21:14

Čuj majmuna kaže JARANE!

Name

Re

14.07.2018 21:17

Човек је лобиста ЕУ и НАТОа, уз то подржава и европски пут Србије.

Name

Brne

14.07.2018 21:27

Nema veci demagoga od Focaka, za pare sve moze. Bjezi Krsmanovicu vise i ti.

Name

Re

15.07.2018 06:48

Dolazi vrijeme slobode naroda, Srpski Kim broji sitno!!!

Name

Peki

15.07.2018 06:59

Ti si najveca lopina i prevarant cija je autobuska stanica u foci naravno tvoja imas i nekoliko stanova na moru toliko o tvom postenju

Name

Peki

15.07.2018 07:01

Krsmanovicu ti odavno zagovaras unitarnu islamsku bosnu

Name

Peki

15.07.2018 07:02

Krsmanovicu ti si vjeciti gubitnik sa cavicem zajedno

Name

Pantelija

15.07.2018 07:19

Narod trazi promjene! Ovim na vlasti je rok upotrebe istekao. Promjene. Đaba spin. Narod nije lud.

Name

Fakir

15.07.2018 07:54

Jaro Dodik je s Vučićem jutros, alo sta ti pričaš? Prebaci na rts

Name

re %$$$$$%

15.07.2018 07:56

A ti jarane, , tik-tak.

Name

TORTURA

15.07.2018 08:00

Srbija do Tokija rečno do MILVOKIJA

Name

abob

15.07.2018 08:49

Sve to narod bidi Krsmanovicu ali papaka i kradja koliko volis a Vucica samo koristi za svoje licne potrebe a dve politike koje ??? Vucic bodi dobru politiku ali Dodig se ne uklapa nikako samo koristi Vucica do maksimuma jer mu treba zastita i od Putina i Vucica hahahaha bas je kul sta radi od njih

Name

L

15.07.2018 09:49

Ko još može glasati za ovaj propali režim. Samo isprani mozgovi će glasati za propast privrede, propast banaka, propast Robnih rezervi, propale željeznice RS, propali Farmland, propale šume RS, propala rafinerija, Alumina, poklonjenu Jasenovačku građu, iseljavanje mladih iz RS, razbojništava policije i dilanje droge, ubijanje nevinih ljudi, prezaduženost RS, itd. Ko za to glasa nije normalan. Poštenom narodu trebaju promjene i da se zaustavi ovo postojeće stanje. Pravda za Davida nam treba!

Name

osvit

14.07.2018 20:23

E ti se dobro snalaziš u politici.

ODGOVORITE
Name

Banjaluka valter

14.07.2018 20:33

Bolje nego ti tvoji...tamo.drvo vamo rijeka tamo.proplanak to je sloboda...zeljka cvijanovic..ili ti pjesma pukni zoro je napisana u prvom svjetskom ratu...milorad dodik... Koji je tacan odgovor...hehehe..tolko o tvojim politicarima...koji pojma nemaju vec samo zavadjat ljude ...tj zavadi pa vladaj...

Name

re osvit

14.07.2018 21:01

Nije ti dovoljno radikalan da pljuje po drugima da ti ispuni unutrasnja osjecanja,zato i nije politicar po tvojoj mjeri.

Name

botovi

15.07.2018 04:20

...Botovi szp,prvo na kurs opismenjavanja,i to Srpskog maternjeg a ne izmisljenog,bosnjackog??

Name

Buba

15.07.2018 08:56

Jarane ubi ga pracka dzabe mu i Putin i Vucic ne mogu ga zastititi mora pred sud zakon nema salje pljacka vijeka halooo pa samo plate nezaradjene pa fabrike i rusiji je prodaooooo i kojim sve bjelosvjetskim ostaplerima nagruvo dzepove ojadio narod a glasaci leze po foteljama drzavnima i jedu gotovinu samo ta glas pa dno dna nema salje a ovi sto nose stolice od kuce na posao put pod noge pa kuda koji mili moji nema vise bankrottttt kreditiiii djeca nerodjena treba da vracaju fuj fuj fuj

Name

kuku nama sa nama

14.07.2018 20:29

Ovaj kao da je tek dosao na Balkan...cuj hoce Vucic da bude kao Tito,sve na finjaka..Sta hoce da se Srbi ,Bosnjaci i Sipci gledaju ljudski...lud si ko struja

ODGOVORITE
Name

Re za Kukavca

14.07.2018 22:23

A tvoj bi prijedlog bio da se nastavimo ubijati zato jer zivimo na Balkanu? A kakva je tendencija stradanja Srba u proslom vijeku mogli bi smo jos malo stati pod jednu krusku, budu li nas pametnjakovici kao ti vodili...

Name

Drago

14.07.2018 23:12

Vece gluposti od Vukotine o tokovima novca, nema. Novac je potocic koji kroz sumicu trazi padinu i buja.... Haha

Name

kkk

15.07.2018 05:50

Šta se dešava pa ovi iz SdS vole toliko muslimane, izgleda da žele po svaku cijenu da unište Republiku Srpsku, neće ići narod to neće dozvoliti!

Name

Svi za Dodika i za Željku

14.07.2018 20:39

Ovo da je panika u SNSD-u slušamo već više od 6 godina ali realnost je sasvim drugačija.Očekuje se do sad najubjedljivija pobjeda SNSD-a i patiotske koalciji kojoj će pridružiti i Ujedinjena Srpska.U patriotskoj koaliciji ima mjesta za sve patriote ove republike.SzP bi bolje bilo da se kandidovao u Federaciji.,više glasova bi tamo osvojili.Posebno uzdanica Szp-a bejha patriJota KLrsmanović-

ODGOVORITE
Name

RUZA

14.07.2018 21:07

Koja budala ce glasati za ovo zlo po RS i narod koji zivi ovde. Zivio SDS. SVI ZA SDS

Name

Za SNSD "Patriote"

14.07.2018 22:17

A iz patriotizma Ministar policije i "saradnici" likvidiraju djecu po gradu, sto pijani i slucajno, sto planski i s predumisljajem. Niste vi u panici jer ste se toliko osilli da mislite da ce vam sve proci. Iznenadice te se kao sluzba za ciscenje sto je pao snijeg u januaru! Sa uzivanjem cu gledati kako puzite gmazovi i kako se sakom i kapom prebacujete u druge redove. Al sad vas gledamo i pamtimo...tik-tak, tik-tak

Name

In

14.07.2018 23:15

Na kojim si ti drogama kad si za Dodika u Zeljku

Name

Tokio Hotel

15.07.2018 05:38

Dobra. Hajmo papci kontramiting, ha, ha..

Name

SNSD+DNS+Paja Patak

15.07.2018 06:04

Ovi ce zaista da pobjede. Kritika ne pomaze, Dodik ima dvije televizije koje rade za njega: rtrs + atv. Nije vazan kvalitet, vazna je propaganda! Hajmo papacine svih zemalja da se ujedinimo!

Name

Peki

15.07.2018 07:04

Ovaj krsmanovic nije normalan on bi da zivimo zajedno sa muslimanima i siptarima puko ki dinja

Name

Svi za Dodika i za Željku

15.07.2018 07:32

Nema više SDS-a.Ostalo je samo ime.Sad je SNSD izvorni SDS.

Name

re

15.07.2018 07:57

Tik - tak

Name

hahahaha...

15.07.2018 08:17

Ako im se pridruzi Ujedijena Srpska ma to ce sigurno biti istoriski uspjeh....ni sve budale nisu iste.

Name

Savo Kovačević

15.07.2018 20:39

Re za kkk Jedi govna ona je Urušena već odavno samo što ti pričaš ono što moraš a ne ono kako jeste i šta vidiš to je problem budaletina.

Name

Arhandjelo

14.07.2018 20:47

Pravda za Davida.

ODGOVORITE
Name

Mirko

14.07.2018 20:51

Ocigledno druze da si ti bio na slavi SDS-a juce i da si jos pod dejstvom alkohola.Narod dobro zna ko si ti Krsmanovicu.

ODGOVORITE
Name

re

15.07.2018 07:14

A što si Mirko????Što nisi Slavko ili Rajko?Ne Mitrović i Vasić!!!!Pa da ti sve vjerujemo!!!!

Name

Dr. Novak

14.07.2018 20:52

Ovaj govori sve onako kako je i bilo.Sto to sad ne odgovara SNSDu to je druga priča.Naucili su da narod zaglupljuju lazu,podvaljuju,prepadaju i tako su dobijali izbore.Sada je i tome kraj jer narod sad jedva čeka da dođje ko god hoće u RS jer laži ne idu više.Milorad je procitan i od svojih i od SP i od SNS i od svih u medjunarodni.zajednici. Najbedniji entitet sa platama i penzijama u Evropi,bogataši na sve strane,tajkuni Miloradovi grabe tj. otimaju od naroda. On se uzda u Lukaca ej i Slobo se uzdao u tenkove pa ništa.Propade i nestade.

ODGOVORITE
Name

Baja

14.07.2018 20:53

Takoje krsmanovucu sve si u pravi za baju.

ODGOVORITE
Name

ACO

14.07.2018 21:18

Bravo gospodine Krsmanoviću vidi se ko je ko za one sa mozgom a stoci je sve isto!

Name

Focak Celebici

14.07.2018 22:49

Gos.Krsmanovic je upravu,to je vizija buducnosti svih u BiH i Srbiji.

Name

ZA BAJU

14.07.2018 23:43

MOŽEMO PISATI TEKSTOVE NA TASTATURI,,BABI MILO ŠTO JE SNILA,,STVARNOST JE JASNA KAO SUZA.BAJA BI SE NAJRADIJE POVUKAO IZ POLITIKE ŠTO ĆE I BITI NAJVJEROVATNIJE.PRVO SE LJUDSKI ZAPITAJMO OD KUDA SE U PONOĆI POJAVI PODRŠKA DODIKU OD NATAŠE KANDIĆ?POJA VI SE KAO REZULTAT KONSTANTNOG KOKETIRANJA DODIKA SA NATO. NIJE PROBLEM NJEGOVA SARADNJA SA NATO VEĆ JE PROBLEM ŠTO ZARAD NORMALNE SARADNJE PODJELI NAROD.ISTORIJA KAZE DA JE RS JEDINA ZEMLJA NA SVJETU KOJA DIO SOPSTVENOG NARODA NAZIVA IZDAJNIKOM BEZ ARGUMENTA, A ZARAD MASKIRANJA SARADNJE SA NATO. DOSTA JE VIŠE DODIKOVOG DVOLIČJA PREMA SRBIJI I RUSIJI SA JEDNIM TIMOM, A U LAKTAŠIMA SA POSTAVOM NATO I OPOZICIJOM U SRBIJI, DRAGANOM ČOVIĆEM, BAKIROM I RADONČIĆEM UZ ASISTENCIJU ŠPIRIĆA,NOVIĆA,TEGELTIJE,MAJKIĆKE, KOŠARCA I DRUGIH DODAVAČA. JA KAO ČOVJEK DODIKA ISKRENO I SAŽALJEVAM JER JE 22-gu GODINU NA POLITIČKOJ SCENI I OD TOLIKIH SAVJETNIKA I LAŽNIH SARADNIKA I PRIJATELJA NORMALNO JE DA JE ČOVJEK IZGUBIO SVE ORJENTIRE I STAJNU TAČKU. OVOG MOMENTA ŽELI ALI JE TEORETSKI NEMOGUĆE DA ZADOVOLJI I DODVORI SE RUSIJI, AMERICI, AKTUELNOJ VLASTI U SRBIJI I OPOZICIJI, POLITIČKIM FRAKCIJAMA U F BiH I MNOGOBROJNIM KUMOVIMA I PRIJATELJIMA KOJI GA SU GA DO MAKSIMUMA EKSPLATISALI. BIRAČKO TIJELO SNSD JE KRAJNJE NESTABILNO ŠTO JE OSNOVNI UZROK,, PAPCI,, OD 2014.GOD.I 80% BIRAČKOG TIJELA TRAŽI DIO KOLAČA,, PAPAKA,, ŠTO JE VEĆ MALIGNO TIJELO ORGANIZMA. DODIK NIJE SVJESTAN DA SE POSTAVIO KAO PREDSJEDNIK RS SAMO SVOME BIRAČKOM TIJELU A PREMA OSTALIM KAO ZLI OĆUH,A PREMIJERKA KAO ZLA MAĆEHA. OZBILJNO SE PITAM KAKO KAO PREDSJEDNIK DOZVOLJAVA PRIČU NAJBLIŽIH SARADNIKA DA JE MASOVNO NAPUŠTANJE RS MLADIH OBRAZOVANIH KADROVA TREND SVJETSKIH MIGRACIJA. NISMO MI VIŠEMILIONSKI NAROD VEĆ JEDAN MALI POVLAČENI NAROD NA MALOM PROSTORU ENTITETA RS U BiH. MLADI VISOKO OBRAZOVANI KADAR ODLAZI IZ NEKOLIKO ELEMENTARNIH ETIČKIH RAZLOGA: 1.USLOVLJAVANJE TOTALNOJ POLITIČKOJ PRIVRŽENOSTI SNSD, A ZATI DNS I SP. 2.PREDNOST IMAJU KRIMINALCI BEZ OBRAZOVANJA U ODNOSU NA OBRAZOVANE. 3.PROCES NERELNE ZAMJENJLJIVOSTI PROFESOR KNJIŽEVNOSTI MOŽE DA POPUNJAVA RADNO MJESTO ELEKTRO INŽINJERA. 4.ZNANJE I STEUKA NISU BITNI VEĆ POZICIJA OCA I MAJKE. 5.SVIM RESURSIMA I RUKOVODNIM RADNIM MJESTIMA UPRAVLJAJU LJUDI SA ZAVRŠENIM FAKULTETOM,,DIF,, U IZUZETNO SPORNIM VISOKO ŠKOLSKIM USTANOVAMA. UBJEĐEN SAM KADA BI DODIK IMAO POŠTENO URAĐEN PREGLED DIPLOMA LJUDI KOJI ODLUČUJU O SUDBINI RS BIO BI FRAPIRAN I MALO BI IH OSTALO DA RADI U SVIM INSTITUCIJAMA RS. OVO MORA DA BUDE SRAMOTA SVIH KOJI GA OKRUZUJU KAO SARADNICI. ZADRŽIVANJE RS JE NEDOPUSTIVO I KUPOVINU SOCIJALNOG MIRA NEZNAM KO ĆE VRAĆATI JER RIJEČ DEMGRAFIJA JE NEPOZNANICA U PALATI PREDSJEDNIKA I VLADE. DODIK ĆE BRZO UVIDJETI KO MU RUPU KOPA DA POVRJEDI NOGU, HELIKOPTER ZA VOZANJE PO EGZOTIČNIM DESTINACIJAM PROKLINJA ĆE. MNOGO JE TOGA NABRAJATI, ALI DODIKU POVREDE BILO KAKVE PRIRODE NE NASO tzv.,,IZDAJNICI,, I APATINENTI NA IZBORIMA VEĆ NAJBLIŽI SARADNICI. A MIŠLJENJA SAM AKO CENTRI MOĆI DADNU GARANCIJU DA DODIKA NEĆE TERETITI ZA IMOVINU A DA NAPUSTI PILITIKU RADO BI PRIHVATIO U RS, ALI MU MOŽDA TI MENTORI NUDE PREDSJEDNIČKU FUNKCIJU U SRBIJI ŠTO JE POKAZAO SVOJIM ODLASKOM NA ZADNJIM IZBORIMA U SRBIJI ODLASKOM NA BIRAČKO MJESTO SAVSKI VENAC DA GLASA I DA DO ZNANJA DA JE ON DRŽAVLJANIN SRBIJE I BUDUĆI PREDSJEDNIČKI KANDIDAT.

Name

RE ZA BAJU

15.07.2018 09:24

A ima li tvoja tastatura mala slova.

Name

Ndp Trebinje

14.07.2018 21:19

Razvalio si nam.partiju,sve sto valja otislo.je iz stranke.Saraba u Trebinju,svi tvoji odbornici.ostao jedan samo od 5.Zaposlio si.ljubavnicu i zlatnog ljiljana.Ostavio si svoje ljude na cjedilu u Foci.Sve si upropastio.Sve preko.600 glasova sto budes imao u Hercegovini ja se palim na.Platanima javno.Obrvane ti si najvece zlo SZP

ODGOVORITE
Name

role

15.07.2018 09:46

Brate,svaka ti je na mjestu.Zato ndp ima 2,1 podrske.Marginalac je on zesci.

Name

Bilja

14.07.2018 21:21

Dodik ne zna šta je juče rekao.Ali narod pamti.I kad je rekao da ima čiste ruke i da nije učestvovao u ratu.I da su Nikolić i Vučić pobačaj.I kako psuje majku novinaru a priča o slobodi medija .

ODGOVORITE
Name

Aaaaa

15.07.2018 09:10

Psovati majku novinaru a Vucic pobacaj eee tugo nasa dozivotna jadna djeca na cemu ostaju 100 godina treba da se oporabi od ove pljacke naroda zakon zakon i pravna drzava pod hitno jer ode narod zlo dno dna a lazi su na sve strane i brani se pokradeno do poslednje kapi krvi i to je to

Name

proglas

14.07.2018 21:34

Srpski narode, dajte mi glasove i ja vam obecavam jos vece blagostanje u RS_u. Naravno uz pomoc Zeljke.Jos jedan mandat od cetiri godine i onda odlazim u penziju. A vi obavezno zovite Republiku Srpsku DRZAVOM. Probajte kakav referendum, disoluciju mozda upali. Vas ptedsjednik MILE.

ODGOVORITE
Name

Petar

14.07.2018 21:39

Dodik je za ovakve jazavce institucija. Zar ovaj nije presudjen za zloupotrebu sluzbenog polozaja- koruptivno krivično djelo. A opozicija sa ovakvim želi da se bori protiv korupcije. Smješno.

ODGOVORITE
Name

Пази

14.07.2018 22:05

Ти Крсмановићу да се теби не измакне столица у Скупштини посланика а Додик ће се већ некако снаћи.

ODGOVORITE
Name

spino

14.07.2018 22:07

Bolje i ne glasati uopste nego glas dati crvenima. Nisu ga zasluzili.

ODGOVORITE
Name

maky

15.07.2018 04:18

A,vidjel' ti vas rejting? 2,1% danas..a do izbora ,nigdje vas nema,kao i ostalih szp-ovaca..

ODGOVORITE
Name

lily

15.07.2018 04:23

Ti si onaj sto kaze da se Mup Srpske "naoruzava" zato sto je kupio puske..a,muslimi prave haubice i ne naoruzavaju se? fuuuj,jado

ODGOVORITE
Name

Marko

15.07.2018 06:27

Ovde nema spasa koliko ja vidim ! Ovde zivi jako lud narod,vecini su djeca gladna a oci vade za Dodika.Kako to objasniti,a oni daju po 3 miliona svojoj djeci da nebi bili narkomani i klosari.Sa druge strane imamo i cudnu opoziciju u kojoj su ovakvi,godinama u opoziciji cuvaju svoju fotelju i super zive.Malo od poslanickih mandata,malo od sponzora,malo od poslica gdje su na vlasti.Po prelazcima vidis koliko je njima stalo do ideologija koje zastupaju,na proslim izborima smo slusali Stevandica,Tadica i masu drugih sta su pricali o vlasti,o strasnom nezapamcenom kriminalu a danas su stali rame uz rame sa njima bez obzira sto su ovi 100 puta gori nego prije 4 god.Borenovica sam skoro vidio kako izlazi od jednog Dodikovog bivseg bliskog saradnika,ne politickog ,vec onog na misice.Sta on ima da radi sa takvim,sta to govori.Da nam nema spasa,da smo dotakli dno!Ovde bez sumnje vlada jedan trenutno najmocniji kartel na Balkanu pod maskom politicke partije i sumnjivim namjerama opozicije koja ima iste ljude u svojoj opoziciji koji su godinama na politickoj sceni a nistaaaa !!!!

ODGOVORITE
Name

Ing.

15.07.2018 22:06

E moj ti markane sve je to tačno. Dok isprani mozgovi spavaju i zijevaju kako im se diktira putem rezimskih medija oni svi rade isto . Ono govedo Mektić i ekipa već spremaju razne kombinacije dok se Dodikov mali sa bratić ima i kumićima raširio ko zaraza po banjaluci . Hoće ludi da imaju monopol u svim vrstama posla. Ali ono što oni nikako ne kontaju jeste da nije vrijednost u audiju ili kvadratu veću ljudima a ljudi je sve manje . ljudi odlaze jer ih zaboli . Vidjećemo koliko će ljudi izaći uopšte na izbore. Nazalost Republika Srpsk a galopira u izumiranje.

Name

Peki

15.07.2018 07:00

Krsmanovicu sto se tice patriotizma ti si zadnji covjek u srpskoj po patriotizmu

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

15.07.2018 07:05

Joj majko moja!....žao mi je ,ali na žalost, pobjediti će vas jer je lukaviji i perfidniji, a vi će te se kao,, pice ,,ućutati ii zavući u mišiju rupu! Skoro da sam siguran da niste sve sagledali kako treba i da samo očekujete da narod,zbog našeg klasičnog ,srpskog,nek komšinica crkne krava....ljudi državu voditi je vrlo ozbiljna stvar i traži odlučne,principijelno,odane,stabilne,odmjerene i školovane ljude...a ne paranojične,sujetne,zavidne i snishodljive ljudske i moralne karikature...treba razmisliti ima li u vašim redovima takvih kojima je jedino bitna vlast i pozicija....

ODGOVORITE
Name

re

15.07.2018 10:19

Pa ruku na srce,zaslužili smo ovo što nam se dešava!!!Ako stvarno podržavamo ove i ovakve da nas pretstavljaju, i kroje kapu prema svojoj svjesti ,onda neka ide sve ................

Name

U straha su velike oči

15.07.2018 08:17

Zašto se koristi,riječ "spin"?

ODGOVORITE
Name

D

15.07.2018 08:46

Samo naivni vjeruju ovim pričama ,sviđalo se to nekome ili ne Dodik je tatamata za vas sve .On je apsolutni pobjednik ,A u vreme kakvo je došlo za R.S i jeste naj bolje da pobjedi ,ni kod njega ne štima sve ,ali štima ono što je naj važnije sada u ovo vreme za R.S. Svima je jasno koliko je svijet naklonjen R.S-u ,veliki protivnik i ako takvi podržavaju neke političare ,onda znamo kakvi su to političari za R.S.,kad jih podržavaju protivniki,primer Vesne Pešić u srbiji kad je odlikuje naj veći protivnik srba ,onda svakom treba biti jasno kakva si osoba ako te odlikuje neprijatelj tvoga naroda ,takva odlikovanja nažalost dobijaju naj više srbi , žalostno,ali šta reći bog neka je srbima na pomoći

ODGOVORITE
Name

Realno

15.07.2018 08:46

Jedina razlika između Krsmanovića i Dodika je ta štose je Dodik više nakro i mnogo je bogatiji.

ODGOVORITE
Name

Drug crveni

15.07.2018 09:01

Vama je svaka fufa iz szp i sds dobra

ODGOVORITE
Name

Re Za Baju

15.07.2018 09:31

Prvo komentari se ne pisu velikim slovima . Drugo nemoj ti iz lepe Srbije da brines jer ima nas ovdje dovolnjo da se brinemo a nijedan politicar nije iznad Reoublike Srpske. Ova bespostedna borba je nista vise od borbe za fotelje jer niko ne iznosi konkretan ,realan,program kako naprijed. Krsmanovic je promasio izbor da se bavi politikom. Snalazi se kao slon u staklenoj basti!

ODGOVORITE
Name

Bakica

15.07.2018 09:49

Ma odakle ti nesreco jedna e teško nama

ODGOVORITE
Name

ZA bakicu

15.07.2018 15:32

Mnogo si nezgodna bakice. Zivio mile

Name

Дошло

15.07.2018 19:17

Шта вам је какви савез за промене, какав додик каква политика Ноле освоји Лондон маните се препуцавања ко год дође тешко нама са њима ни једни ни други нам не доносе добро

ODGOVORITE
Name

Sembera

15.07.2018 21:19

Novi premijer je g-din Cavic,crknite bagro crvena.Pozz

Name

Kiril

16.07.2018 14:55

Ovaj je gori od svih političara SNSD-a

ODGOVORITE
Name

Macak

16.07.2018 16:28

Nije kriv mile i snsd kriva je opozicija pored ovakvih mile moze vladati kako hoce i dokle hoce a i narod nije bolji kada mu prasinu u oci moze bacati bagra poput krsmanovica,cavica i ostalih hostaplera koji nikada nista za narod uradili nisu a svi bili i i imali sansu jadan si ti narode stoko jedna fukarska i nepismena

ODGOVORITE
Name

Миланко

16.07.2018 20:40

Фоћак, што се излупсш.Ал' што јест јест, вјерни служиш свог политичког господара. Полтрони си био и у школи!

ODGOVORITE
Name

Mile

16.07.2018 22:06

šta lupate Zdravkan je ćaća to je narod i vidio pa sad hoće da se vrati jer se jedini zalaže da se uradi put do granice sa cg tj Šćepan polja i do Tentišta to vam je ono gde su partizani probijali švabe.Samo naprijed Zdravkane istok RS-a je uz tebe,SREĆNO!!!

Name

Mile

16.07.2018 22:06

šta lupate Zdravkan je ćaća to je narod i vidio pa sad hoće da se vrati jer se jedini zalaže da se uradi put do granice sa cg tj Šćepan polja i do Tentišta to vam je ono gde su partizani probijali švabe.Samo naprijed Zdravkane istok RS-a je uz tebe,SREĆNO!!!

Name

Миланко

16.07.2018 22:47

Па нек се онда лати лопате и прави пут!