Ovo je najružnija frizura na svijetu?

Možda niste čuli za rusku političarku Valentinu Petrenko, ali njena frizura je već uveliko poznata. Ne po dobrom. Nazivaju je najružnijom frizurom na svijetu, ali Petrenko je nosi već godinama. Frizuru prosto morate da vidite jer se riječima teško opisuje.

Zabava 03.03.2018 | 07:36
Ovo je najružnija frizura na svijetu?
Logično, nameće se milion pitanja. Zašto nosi takvu frizuru? Da li joj je neprijatno? Kako se to uopšte pravi? Koliko vremena treba? Da li Valentina spava sa kutijom na glavi? itd…



Neki tvrde da je njena frizura inspirisana ruskim šubarama, ali ono što nije jasno je kako Valentina uopšte pravi ovu neobičnu frizuru. To je na koje su odgovor pokušali da daju i na društvenim mrežama, ali bezuspješno.



Najlogičnije bilo bi je perika u pitanju, međutim ona sama kaže da je kosa njena. Kako dodaje, kosa joj je po prirodi kovrdžava i nemirna, teška za oblikovanje, ali ona ne dozvoljava da se frizeri njome bave, već je sama sređuje. Nikada nije otkrila koliko vremena potrebno da je sredi.



Nije samo frizura upadljiva kada je ova žena u pitanju. Ova ruska političarka voli i jaku šminku, i uprkos kritikama, da bi kao neko ko se bavi politikom, trebalo bi da ima primjereniji izgled, ona ne odustaje od svog stila.

Izvor: Agencije

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Narodni Poslanik

03.03.2018 08:02

Frizura je ok kao ni ona sama sto sve ukupno lijepo izgleda.

ODGOVORITE
Name

E

03.03.2018 11:57

Lijepe subare jos samo kokarda.

ODGOVORITE
Name

re

03.03.2018 12:42

:)