Kome Dodik daje na čuvanje RS?

Republika Srpska 14.07.2017 | 20:14
Kome Dodik daje na čuvanje RS?
Zašto Milorad Dodik daje na čuvanje Republiku Srpsku Draganu Čoviću i što one koji su dobili pobjerenje građana da brani njihove interese u Zajedničkim institucijama BiH naziva izdajnicima?

Koliko je lider HDZ-a iskren u izjavama da će njegovi kadrovi štiti interese Republike Srpske?

Ovo su pitanja koja traže odgovore.

Građani Republike Srpske prije skoro tri godine dali su povjerenje Mladenu Ivaniću a ne Željki Cvijanović da ih,kao srpski član predstavlja u Predsjedništvu BiH.To im Milorad Dodik,koji je novi predsjednički mandat osvojio sa oko jedan odsto više glasova od protiv-kandidata Saveza za promjene Ognjena Tadića, nije mogao oprostiti.

Odmah nakon izbora Dodik je izjavio da je Dragan Čović,ne samo hrvatski već i srpski član Predsjedništva.

Kada su mu propali pokušaji da sa SDA uđe u vlast na nivou BiH,kadrove Saveza za promjene u Zajedničkim organima BiH proglasio je "izdajnicima".

To mu nije bilo dovoljno pa je nedavno za čuvare interesa Republike Srpske u bh. organima  proglasio kadrove HDZ-a.

Dodik je zaboravio ko je napravio problem kada su u pitanju rezultati popisa stanovništva u BiH. To su oni rezultati popisa koje Republika Srpska ne prihvata, a to je objavio direktor Agencie za statistiku BiH Velimir Jukić, kadar HDZ-a.

Dodiku očito još niko nije javio da su sudije iz hrvatskog naroda u Ustavnom sudu BiH zaslužni što je odbijena apelacija Narodne Skupštine Republike Srpske da se 1.mart i 25.novembar ukinu kao praznici u BiH na čemu je posebno insistirao predsjednik RS Milorad Dodik.

Da li je moguće da sve ovo Milorad Dodik ne zna, jer, ako zna, kako je moguće da je prije nekoliko dana na Jahorini potvrđujući sastanak sa Čovićem,na Petrovdan u Mostaru,izjavio da SNSD i HDZ odlično sarađuju i da će to produbiti saradnjom na izborima naredne godine.

U SDS-u tvrde da svojim ponašanjem i izjavama Milorad Dodik omalovažava Srbe i Republiku Srpsku. Poručuju da on ne može Republiku Srpsku poklanjati ili ustupati nekome na čuvanje jer je on nije ni stvarao.

,,Dodik HDZ-u može prepustiti svoju stranku ili ličnu imovinu koju je stekao pljačkom,korupcijom,kriminalom i ševercom. Dok smo mi u ratu branili i čuvali Republiku Srpsku i srpski narod na ovim prostorima Milorad Dodik je sa istim tim Hrvatima švercovao naftu i cigare', 'kaže član Glavnog odbora SDS-a Miroslav Kojić.

Kojić dodaje da Milorad Dodik,svojim potezima,dijeli Srbe u Republici Srpskoj a to može imati velike posledice i biti opasno i za Srbe i za Republiku Srpsku.

,,Pokušava da dio srpskog naroda sa Hrvatima okrene protiv ostatka srpskog naroda u Republici Srpskoj. Želi da Hrvati biraju i odlučuju ko će biti predsjednik Republike Srpske.Ubijeđen sam da Srbi neće to dozvoliti'',kaže Kojić i dodaje da Milorad Dodik pokušava da unese nemir u Republiku Srpsku kako bi sačuvao svoje pozicije.

Dodiku očito ne smeta što je lider HDZ redovan gost u Blajburgu kome daje na čuvanje interesa RS i srpskog naroda u zajedničkim organima.



(BN televizija)

Komentari / 140

Ostavite komentar
Name

Radnik

14.07.2017 18:15

JA GABORA, PU,PU,PU

ODGOVORITE
Name

Predsjednik Pinokijo

14.07.2017 19:33

Žašto nas sve ovo čudi? Jasenovačka građa, dopuštanje hrvatskoj policiji da vršlja po Republici Srpskoj i hapsi ljude, lobiranje za hrvatske trgovačke interese u Srpskoj i BiH, ćutanje na tretman prema Srbima u hrvatskim kantonima... To što je "predao" Srpsku na čuvanje ljudima koji svake godine idu da se poklone koljačima u Blajburg je samo još jedna stvar koja treba, mic po mic, da nas pripremi na ono što se priprema. Kada bi napisao šta, BN to ne bi objavio... Zaključite sami...

Name

Re

14.07.2017 20:26

Miorad Dodik je ozbiljan političar koji uvijek brine o svojim intresima,i ovakav postupak ne bi učinio da je to na njegovu štetu!Zato se mi građani moramo zabrinuti za sebe!Neko sam ko je svoj grad Banjaluku morao napustiti zbog prljave zdruzene igre hrvatskih nacionalista ,a koji su u ovoj politici (nekad moje partije snsd )pronašli velikog pokrovitelja!Pripadnice hrvatskih obavjestajnih grupa koje su u Banjaluci radile cak i u vrijeme rata ,su nemilosrdne u borbi sa pravim srpskim patriotama.Njihove veze u svim insttucijama RS ,posebno grdske uprave BL ,su običnom narodu neshvatljive!Situacija je zaista opasna!Ne djelite nam RS na istok i zapad!Uvjerih se lično da je jedino istok zaista srpski entitet!Banjalučka opština je utočište hrvatskih šovinista,a srbi tamo zaposleni,svjesni kakva se igra igra,u želji da zadrže radna mjesta ,prisiljeni da se ulaguju vlastitom neprijatelju!

Name

Jos Jednom ,

14.07.2017 20:31

recite da dodik nije pravi hrvat ,samo on je za dom spreman,on srbin: stvarno je veliko đubre .

Name

pa i lud

14.07.2017 21:08

Vidi njegove namjere da zapadni dio utopi u Hrvatsku , sa istočnim neće da može , tvrdo , a da nas je opljačkao , e to jeste .

Name

Aco

14.07.2017 21:37

Radi glasova uvodi se polako Hrvatska do Drine.

Name

ana

14.07.2017 21:42

Zato su biskupi grlati, posebno Komarica. U Srpskoj svi mogu da dižu glas osim pravi Srbi i patriote. Ograđujem se od ovih kvazi patriota, kvazi nacionalista i novovjeraca.

Name

075

14.07.2017 21:51

Sinoć na HRT 1 žao mi je bilo gledati medijski linč "glavnog" Srbina u Hrvatskoj , Pupavca od katotalibana iz reda katoličkog klera u Hrvatskoj! Ne zna Dodik da će proglasiti Stepinca svetim uskoro, NAŽALOST, i šta onda nakon toga!? Nego treba iskoristiti približavanje Turaka i Rusa i pametan Vučićev poziv na trajno pomirenje Bošnjaka i Srba !!

Name

Dr

14.07.2017 22:47

O ovome sam pisao jos podavno! Mile sa Covicem se navodno bori da jedan narod ne bira drugom narodu predstavnike u vlasti i prenosa nadleznosti ali to je ustvari samo paravan za njihovu dozivotnu vladavinu. Ovo sto sada Mile i Covic rade je ustvari isto to protiv cega se navodno bore. Mile ovim prenosi nadleznosti na Covica da predstavlja RSrpsku i da preko njega opstruira svaki iskorak na drzavnom nivou da bi napakostio SDSu i optuzio ih da nista nisu uradili. S druge strane nesebicno kao uslugu podrzava Covica u njegovim nakanamo o stvaranju treceg entiteta, koi ustvari vodi u konacnici novim sukobima sto je neminovno s obzirom da takvi entiterti po njima moraju biti etnicki cisti. Stvaranje etnickih entiteta je ustvarti apsulutno osiguranje vladavine pojedinca gdje lako uspostaviti i zakonodavnu i izvrsnu vlast u svoju sluzbu

Name

Mia

15.07.2017 05:32

Dodik je u pravu kada kaze da je BiH neuspjesna drzava. Pa pogledajte samo BiH-sud. Labavu konfederaciju treba odrzati, a da li ce BiH ikada biti cjelovita je veliko pitanje. Ono sto sada trebamo jesu nacionalno osvjesteni i veoma strucni ljudi. Ne politikanti i supljoglavci nego dzentlmeni i vizionari.

Name

RE Mia

15.07.2017 08:42

Odlično Mia, pa baš na osnovu suda vidimo koliko su nam latini vjerni, zašto nas preglasaše. Pa svako zna da je BiH nefunkcionalna, ništa Dodik nije novo otkrio, ali je neko upravo zato i skrojio da bude nefunkcionalna. Ali ne treba mi da ulijećemo u hrvatsko bošnjačke nesporazume. Neka to sami razriješe, pa oni su 92 vezali zastave i neka se sada glože. Mnogo je bolje biti posmatrač nego učesnik.

Name

Draško

15.07.2017 09:10

Što više tandrlja i palamudi narod ga više glasa. Ovaj narod je anesteziran, psihijatri mu nisu pomogli, a ni hodžin mu zapis ne bi pomogao. Kolektivna hipnoza. Ovakvih junaka kao ovaj Kojić ima malo. Intelektualci probudite se iz svog komformizma, vidite li crni oblak i čujete li kako pišti pčinja sirotinja.

Name

re "Re" RASPUCHIN

16.07.2017 06:05

Апсолутно је тачно све што сте написали о 'рваЦким шпијунима (шпијункама) у институцијама РС и Б. Луци као и то да су читав рат радили. Додао бих само да су тада (када су телефонске везе биле у прекиду) имали везу за "лијепом својом" помоћу сателитског телефона који је на располагању имала њихова црква у Б.Л.

Name

GMAZ

16.07.2017 07:08

OĆEKUJEMO TOMPSONOV KONCERT U BANJALUCI ČIM PRIJE, BOK

Name

Ime

14.07.2017 18:19

Cuvati ce vas kao I Tudjman

ODGOVORITE
Name

Bosnjak

14.07.2017 18:42

Au bratee, dobro ih je sacuvo u Hrvatskoj. Sto bi se reklo, nak muski ih je sacuvao.

Name

Zzzzz

14.07.2017 19:20

Neće RS niko više,tamo nema ništa dobroga.

Name

Franjo

17.07.2017 07:24

Poqgledajte sliku on je već član HDZa.

Name

Rs

14.07.2017 18:35

Pametnom dosta , a jesmo li pametni ? To je vec pitanje za diskusiju .... Narode osvijesti se , vrijeme je !

ODGOVORITE
Name

Kako?

14.07.2017 20:05

Svi su drogirani od vode sto piju! Mile je ekstaza! P.S. Za vodu ti ozbiljno govorim!

Name

Leko

14.07.2017 18:41

Ocekujte noz u ledja od latina oni su lisice.

ODGOVORITE
Name

Marko

14.07.2017 21:55

"Latini su stare varalice"... Ženidba Dušanova

Name

Nenad Dragicevic

14.07.2017 19:20

Dodik radi sve samo da bi svoj kriminal sakrio pa tako unistava i Republiku Srpsku!

ODGOVORITE
Name

apel

14.07.2017 20:15

Tog izdajnika treba pod hitno staviti pred lice pravde.

Name

ako

14.07.2017 19:27

Ako narod u Repulici Srpskoj ne zna koga će izabrati i ako SAD ima i dalje interes da postoji Republika Srpska onda će SAD preko CIA pronaći pametnije političare.

ODGOVORITE
Name

Maja

14.07.2017 19:29

Sram ga bilo , on je izgubio kompas i pod hitno ga treba strpati u ludnicu . Daje TA na čuvanje HDZ zaboravio je ko je napunio jame Srbima po Hercegovini . Svak ko glasa za njega isti je kao u on , izdajnik .

ODGOVORITE
Name

L

14.07.2017 21:04

PREDSJEDNICE Glavnog odbora SNSD, PREDSJEDNICA KOMITETA ZELJANA JE POBJEGLA U AMERIKU. I TI SI VJERUJEM NA PUTU ZA BIJEG JER SI TO TI ILIJA NAUCILI 92.god.tacno je da si bio u rpg na reliju Leotar mjesec dana.Kakve ovde nekakve grupica sviraju po gradu dovedi TOMPSONA u organizaciji SNSD, SPIRIC ODLICNO PJEVA SA NJIM U DUETU

Name

RUS

14.07.2017 19:44

Jadan ste vi narod.

ODGOVORITE
Name

FCUK ljakse

14.07.2017 20:04

Milorade, znamo da nisi pravoslavac, a Srbinu ni da prismrdis, dezerteru!

ODGOVORITE
Name

We

14.07.2017 20:30

Gospodine PREDSJEDNICE šta radiš sa nama,nismo mi svinje iz LIJEVCE polja.VI očito tržište pobunu da nas tuče naša milicija Pa Vidite li da vam je vlada u raspadu,svak radi po svom nahođenju.Vidite li da vas niko ne sluša i da ste sebe doveli na nivo poslednje rupe na svirali.OVAKO SE SVAKOME DESAVA KADA SE DIZE SAM U VISINE KOJE SE NE MOGU IZMJERITI.TAKO SE TO DESAVA KO NAGLO PRELAZI U NACIONALISTU I SRBOVANJE MIMO SVIH SRBA, šta je sada BAKIRE BRATE SPASIME.IDI U BISKUPIJU DA TE SAVJETUJU.CASNA SESTRA JE U AMERICI NECE NI ONA DA SA TOBOM PRAVI LAKRDIJU.

Name

123

14.07.2017 20:41

ovo ti bila poslednja slika sa povjeriocima čuvanja RS a ti živ i zdrav bio 300 godina po samostalnom šta uradi od ovo malo srpske BIJEDE koju napravi lično ti

Name

Ja

14.07.2017 21:32

Ova dva crvena hrvaticha traze slamku spasa zakuhavanjem,ali robiju nece izbjeci,to znaju dobro.Tesko im pada sto ce im velika obitelj pasti na prosjacki stap i narodni kazan,ako raja dozvoli da jedu od rajskih usta ,a sto ce ih g..... lukavicke lole to ce im pasti lako ionako se zitigu medjusobno odavno.To sam cuo iz provjerenih izvora ,a ima ih jos more sa prosirenom pozadinom.E BiH na sta si spala,kad za peseve glasaju pesevi,a vi narode ,ma,umri slijepa bijedo.

Name

Olja

14.07.2017 20:35

A Dodik odavno radi protiv srpskog naroda.On samo radi za svoj džep.

ODGOVORITE
Name

Danko

14.07.2017 21:49

A kad je to pa radio za srpski narod. U ratu švercovao, na sve načine nastojao da se usvoji Vens-Ovenov plan, visio u Vašingtonu klevećući aktuelnu vlast, otimao vlast sa tenkovima SFOR-a, odavao srpske patriote, ganjao ih po šumama, davao izjave o "genocidu" u Srebrenici, opljačkao, osiromašio ovaj narod. Jedino kad mu je trebalo u političke svrhe glumio patriotu i nacionalistu, jer je to donosilo političke benefite.

Name

legija

14.07.2017 20:35

Rudonja laktaški.

ODGOVORITE
Name

Aqua

14.07.2017 22:18

Nije on laktaski rudonja. On ti je iz Studeni vrila pored Tomislavgrada covjek je cistokrvni katolik tj Hrvat. Njegovi su doselili u Laktase posle drugog svedskog rata. Nigdje niti jedan srbin ne nosi prezime dodik. Nadji mi ga u Srbiji ja cu licno da ga u dupe

Name

Re aqua

14.07.2017 23:33

I ja nešto mislim da on nije Srbin, ali kako onda tobože slavi jad ga ne ubio.

Name

Aqua

15.07.2017 14:27

Slavi za pare em se provede em debelo naplati. Svako moze dici tri prsta i glumit velikog srbina a ni s od Srbina. Eto bilo ko na ovom svijetu neka mi nadje prezime dodik u Srbiji idem ga u dupe poljubiti. Ima ih puno u Studenim vrilima kod TG-rada.

Name

Iskreno

14.07.2017 20:35

Mile je kralj on moze sve j*be se njemu za narod za rs onaj kim un i kako vec ce doci u skolu kod Mile .

ODGOVORITE
Name

Nije nego

14.07.2017 20:37

On je rekao prije par mjeseci da je na sastanku obavjestio HDZ kako Savez za promjene radi protiv Republike Srpske, pa šta on treba da obavještava Dragana Čovića koji ide u Blajburg tj. klasičnog ustašu. Opšte ludilo. Pitanje je da li imamo spasa, ako nam neko ne pomogne, pošto je veliki broj naroda su članovi ili simpatizeri mafijaške strukture.

ODGOVORITE
Name

#

14.07.2017 20:45

A šta mu je preostalo nego da se batrga.

ODGOVORITE
Name

adženda

14.07.2017 20:48

Novinari BNTVa treba da odu u Beograd i od Aleksandra Vučića zatraže da prokomentariše ovakvo Dodikovo ponašanje. Vučić mu je dobio dvoje zadnje izbore.

ODGOVORITE
Name

Wq

14.07.2017 22:16

NOVINARI BN TV ZADNJA JE SEKUNDA DA SPASAVATE OVAJ NAROD U KONTAKTU SA VUCICEM.SUMNJAM DA NIJE DOGOVORENA OLUJA 2 U MOSTARU NA PETROVDAN.DA NIJE PLANIRAO NAS PROTJERATI NEBI ROBNE REZERVE UNISTIO.GLUHAKOVICU IZVRSI SAMUBISTVO STA SI NAPRAVIO A NAZIVAS SE OFICIROM TI SI FUKARU GLUHAKOVICU BN NOVINARI U OVOM ODSUDNOM MOMEMTU SU SPAS ZA OVO SRBA.AKO NISTA DRUGO NEKA NAM PREKO VUCICA OBEZBJEDE SMJESTAJ GDJE SU BILI MIGRANTI.

Name

Re Wg

14.07.2017 23:36

U Krajini narod treba da se opameti. Ne ponovila se 1941.

Name

MK

14.07.2017 20:49

S OBZIROM NA KOJI NAČIN JE DOŠAO NA VLAST SA SAZNANJEM DA JE OBIČNI ŠVERCER ,PIJAČAR TRGOVAC NIKAKVO ČUDO DA SE ČOVJEK NAUČIO TRGOVINI KO PLATI VIŠE NJEGOV SAM .E SAD JE PITANJE DALI ĆE NAROD I KAKO OVO SHVATITI.MILORAD DODIK ĆE SVE DA URADI DA SPASI SVOJE D..E PA MAKAR NAS SVIJU PRODAO NA DOBOŠ.

ODGOVORITE
Name

Gacanin

14.07.2017 21:04

Hoce li biti referenduma da predjemo i na Katolicanstvo???

ODGOVORITE
Name

Zemljak

14.07.2017 22:17

hoće raspisuje ga u ponedeljak

Name

мая родына

14.07.2017 21:09

Ne zavđajte nas i ne djelite na istok i Banjaluku!Malo sto gradskom upravom Banjaluka podmuklo vladaju hrvatice preko popova i nvo ,(truju narod preko raznih milosrdnih jezuitskih organizacija ,partnerstava ,saveza i zajednica)nego bi sad da zatrujete i svu RS.Malo nam treba ljudi ,malo,strpljenje je na ivici

ODGOVORITE
Name

F

14.07.2017 22:20

Davno se Banja Luka odvojila zahvaljujući kapitalu Hercegovina.Svakako NESMIJE nas nekakav potez razdvojiti već udruženo skinuti jaram sa vrata.

Name

Nikola

14.07.2017 21:37

Da li nas ovo veliki patriota prepusta HDZ? Vrijeme je da dodjemo do pameti i mijenjamo stvari u RS koju smo mi stvarali dok je Milorad svercovao.

ODGOVORITE
Name

L

14.07.2017 22:32

Bravo zadnji sekund ali nemojmo biti kukavice već udruženo, nisu svi ljudi napadača koji su članovi SNSD jer ih je život terao da moraju živeti.Ako smo složni nedozvimo ni politici da se mešaju kao i Generali MARINE PENDES, kao i MIKO SKORIC,TORBICA, KESEROVIC,SAVCIC,MLADENOVIC I sl.TREBA NAM DRAGAN LALOVIC,PAPRICA, LJUBO OBRADOVIC.Ne da ratijemo sa bilo kim, već da mirno bez napetosti ljudski DOSTOJANSTVENO,ako smo obećani za kičmu da se izvlačimo i izbacimo gamad iz staklare.KOSARAC HOTEL NAR TI NIKO NECE CUVA GA POLICIJA

Name

Sanja

14.07.2017 21:38

Milorade prodajes nas zbog svoje fotelje. Veliki patriota prodaje svoj narod. Hocemo li to dozvoliti?

ODGOVORITE
Name

Rogatica

14.07.2017 21:39

Ovo je preslo svaku granicu. Hoces li nas u novi Jasenovac poslati

ODGOVORITE
Name

Borac

14.07.2017 21:52

Jesam li se ja za ovo borio? Sramota me i reci predsjednice, ali da vam se obratim kako god, za vas nije zatvor, vama narod treba da sudi sta nam radite. Sramoto jedna.

ODGOVORITE
Name

Doboj

14.07.2017 21:54

Narode hocete li konačno shvatiti da je ovaj covjek u stanju sve da uradi zbog fotelje. Hoce li nam nametnuti da slavimo Oluju

ODGOVORITE
Name

Krajina

14.07.2017 21:55

Zbog ovoga ce ti Krajina suditi, mi koji smo bili uz tebe, a prodade nas.

ODGOVORITE
Name

Marija

14.07.2017 21:57

Ovaj gospodin iz SDS je jedan od rijetkih politicara koji smije ovako da prica. Moje postovanje gospodinu Kojicu.

ODGOVORITE
Name

Zdravko

14.07.2017 23:39

I moje poštovanje.

Name

Zeljko

15.07.2017 09:15

I moje!

Name

serbian cafe

16.07.2017 01:07

Pa vi ste već zaboravili ? ne sječate se da je i Dodik, prije nego je počeo pljačkati i srbovati, tamo prije nekih desetak godina, također bio hrabar i pričao još hrabrije, bolje i ljepše nego ovaj "hrabri" Kojić - zar ste zaboravili ? da ne mislite da će SDS biti dobri duh za bolje sutra ?

Name

Hrvat

14.07.2017 22:00

Nas Hrvata je u BiH ostalo toliko da je sama Bijeljina kao grad ima više stanovništava,svo ovo što nas je ostalo je dobro udomljeno politikom HDZ-a,naravano da nam je bitno hoće li se UVEĆANJE AKCIZE i porat PDV na 20% desiti,pa ne primamo mi plate od zemljoradnje već sa budžeta.

ODGOVORITE
Name

jedino sin Igor je siguran

14.07.2017 22:05

Ma kakva odbrana,što je nije barnio kad se branila srpska već švercovao sa istim ovim "čuvarima",pa pogledajte samo ljude na sastanku,Klošarac,Špiritus i Milokrad...Ti bi prodali i rođenu majku za sapas guzice i još koju godinu pljače,ovde je jedino sin Igor ne upiatn,do dljnjeg,mada,možda i on završi na bubnju da bi se "veliki" Milokrad spasio...

ODGOVORITE
Name

Jasno

14.07.2017 22:06

Jasno kao dan sta nas ceka sa Miloradom. Ko je za dom spreman neka ide za njim a poslije ovoga moze povesti sa sobom samo par svojih pijuna.

ODGOVORITE
Name

2018

14.07.2017 22:07

Hitno vanredni izbori ili svi na ulicu. Politika Milorada Dodika unisti sve.

ODGOVORITE
Name

Ja sam pre za Baketa

14.07.2017 22:07

u opcije Čović ili Bakir mislim da je bolje da odbarnu prepustimo Baketu,za njega bar sigurno znamo da nas ne može očima smisliti,i na toj liniji se "druguje" sa njim,a ovi mudri latini kad nas se dodkopaju opet ćemo u jamamam i sapunima završiti,pa koako ga nije sramota viđe.

ODGOVORITE
Name

F

14.07.2017 22:08

Koja je njegova dijagnoza. Hocemo li doci do pameti?

ODGOVORITE
Name

dotik

14.07.2017 22:09

lepo odgovara jednog diana stavano unistava

ODGOVORITE
Name

Nemanja

14.07.2017 22:09

Respekt za Kojica i hrabrost da javno kaze istinu!

ODGOVORITE
Name

Mladen

14.07.2017 23:43

Priduži se narode Kojiću. Da ne bude jedna slamka među vihorove. Masovna podrška.

Name

Sarajevo

14.07.2017 22:10

Nece moci Mile, nije narod vise lud. Ides ti kako si i dosao, ali nas u dom neces.

ODGOVORITE
Name

Srbija

14.07.2017 22:12

Braco nedajte se, ne dozvolite da politika Dodika i njegovi licni interesi uniste ono sto ste stvorili.

ODGOVORITE
Name

Čuj HDZ-u

14.07.2017 22:14

Prostom reprodukcijom Srba bi na postorima ex Yu bilo bar dvadeset miliona,ako ne kao i Rumuna blizu trideset, da se baš ovi blajburški "čuvari" naše nam vjere i nacije nisu potrudili praveći od nas sapun i pepeo.Kako te Milaorade nije samo sramota više,kao te nije sramota jama,stratišta i progona Srpskog naroda da daješ takvu izjavu,nemoj ti da brineš ko će nju da čuva,isti oni če je čuvati koji su je i stvorili,nego se tebi bliži kraj i robija,još će ti robija biti nagrad da ne bude,kad već pomenuh Rumune kao Čaušetsku.

ODGOVORITE
Name

Velo

14.07.2017 22:16

Hocemo li sad Oluju slaviti ako nam on naredi ili cemo vec jednom reci NE prodaji RS

ODGOVORITE
Name

Ono

14.07.2017 22:17

Ono je bruka za RS, pred narod da odgovara. Bivšem poslaniku SDS svaka čast!

ODGOVORITE
Name

Poruka

14.07.2017 22:19

Je l ovo izborna poruka Milorada Dodika? E pa Mile imamo mi poruku za tebe ZBOGOM u zatvor

ODGOVORITE
Name

Dejan

14.07.2017 22:20

Čestitam onima koji ovog izabrase, jeste li spremni za dom.

ODGOVORITE
Name

RS

14.07.2017 22:21

Sa ovakvim narod i RS uopšte nisu sigurni. Ovome se mora stati u kraj!

ODGOVORITE
Name

Djecu mu i unuke daj na čuvanje a ne RS

14.07.2017 22:22

Djecu mu i unuke daj na čuvanje a ne RS,kada mu već toliko vjeruješ.Povedi i Klošarceve i tvoj Milorade od ovih nekoliko brakova i vanbračnih veza,taman bi bilo dovoljno da svi Hrvati u Herecegovini od tako prefinjenih sapuna operu ruke.Ph 5,5

ODGOVORITE
Name

jesen

14.07.2017 22:23

Nije lako napustiti vlast, moj jarane i onda zivjeti u strahu kad ce sipa za vrat,tako isto icovic koji se brine o srbima.

ODGOVORITE
Name

O Jeseni

14.07.2017 23:12

Tačno, ali ako je ne ZBACIMO nećemo zime dočekati.Na vladao se redovna,a Jablan rice

Name

Slobo

14.07.2017 22:27

Kojicu vrati se u Skupštinu!

ODGOVORITE
Name

Novica

14.07.2017 22:35

HDZ da nas cuva? Narod lud, on bezobrazan i eto njemu pobjede. Opameti se narode. Kojicu moje postovanje za sve receno.

ODGOVORITE
Name

Krsto

14.07.2017 22:38

Sve ovo sto vi pisete rece gospodin iz SDS i svaka mu je na mjestu. Jasno je sta Dodik pokusava.

ODGOVORITE
Name

T

15.07.2017 05:59

MILOKRADE SVE SI FORE ISPUCAO I OSTADE IZDAJNIK A UVJEK SI I BIO

Name

Jelena

14.07.2017 22:42

Na sta spadosmo.

ODGOVORITE
Name

Aco

14.07.2017 22:52

Steta za RS sto nema vise politicara kao što je ovaj iz SDS.

ODGOVORITE
Name

Vojvoda

14.07.2017 22:57

E moji Srbi jeftino ste se prodali za izbore sad gledajte ili mijenjajte. Ovaj iz SDS je uvijek imao hrabrosti da kaze onako kako jeste, jos dok je bio poslanik.

ODGOVORITE
Name

Narod

14.07.2017 22:57

Ceka te sud naroda. Neka ti HDZ cuva Igora

ODGOVORITE
Name

Srpska Krajina

14.07.2017 22:59

Mile, mozes samo kod njih da oni tebe cuvaju kada dodje vrijeme za naplatu za sve sto si radio, a blizi se taj dan!

ODGOVORITE
Name

Marko

14.07.2017 23:23

Kadar HDZ da cuva ono za sta smo izgubili najmilije, vece ponizenje nismo mogli dobiti.

ODGOVORITE
Name

Doc

14.07.2017 23:40

Dodik Mile djeluje izbezumljeno. Čamac pušta na sve strane. On ne zna ni koji je sad mjesec a kamoli dan ili datum. Ne zna ni zašto je ustvari došao u Mostar. U roku od najdalje dva mjeseca će završiti u bolnici. Treba dobro da razmisli.

ODGOVORITE
Name

Vidoje 1989

14.07.2017 23:45

Milorad Dodik nikada nije cuvao sopstveni narod i interese Republike Srpske, vec samosvoje dupe i licni interes. Tako i sada. U zelji da se spasi i ostane na vlasti, ali i racunajuci na glasove Hrvata, prodaje i unistava sve. Samo se kuni u Hrvate, Covica tako "za Dom spreman"! Zar da zaboravimo Drugi svjetski rat, logore za djecu, krvolocne egzekucije, Jasenovac, Sisak, Oluju, Medacki dzep?! Necemo i ne mozemo, Milorade! Ali se zato dici i skinuti te mozemo! 2018.je tvoj i kraj tvoje partije, izdajice srpstva! Vrijeme je da odes, ljigavce! A ovom gospodinu Kojicu kapa dole, jedan od rijetkih koji ima petlju da skrese svima i javno iznese svoj stav! Samo naprijed, Srbine!

ODGOVORITE
Name

Milija

14.07.2017 23:54

Bože dragi šta je Dodiku i ovim njegovim, skroz prolupali od spomenika Mehmed paši do ovog sad sa Hrvatima. Šta li će se još iz ovog ludila izroditi. Već me hvata jeza.

ODGOVORITE
Name

E

15.07.2017 14:43

Pitamo mozak Milioni ludorija KUSTURICU KOJI SE PREKO spomenika SOKOLOVICU DODVPRAVA SVOM NARODU U SARAJEVU.KUSTURICU TREBA PROTJERATI.KOLIKO ON PLACA POREZ.PRAVI REZIJU FILMA KAVE SU BUDALE SRBI.ODUZETI MU SVE

Name

Puma

15.07.2017 03:44

Zato niko od hrvatskih kadrova nije odgovarao za zlocine u zapadno kraiskim.opstinama i Mrkonjic Gradu zbog dila sa HDZom......

ODGOVORITE
Name

USLJO XXXX

15.07.2017 04:59

Koja paradoxa Dragan Covic djeda Radeta Covica čistokrvni Srbin Mile Dodik djeda Ivan Dodika iz Duvna selo Sudun cisti Hrvat

ODGOVORITE
Name

Doboj

15.07.2017 05:01

Kad se vežu zastave sa latinima očekujte nož u leđa .

ODGOVORITE
Name

kuduz

15.07.2017 05:08

Kome je god da,bolje ce ja cuvati od szp..

ODGOVORITE
Name

Re Kuduz

15.07.2017 08:32

Hajde ti sa njim u dom, a pusti narod da odluci ko ce nam cuvati ono sto smo stvarali.

Name

Re Kuduz

16.07.2017 22:18

Pa daj čovječe ne lupaj nego kaži jedan konkretan primjer kako i šta su ljudi iz SZP izdali?Kada i kako su izdali?Kad si već toliki patriota malo se zainteresuj koliko su ovi prenijeli nadleznosti dok su bili u Sarajevu. Ljudi godinama ukazuju na kriminal i kprupciju ali ih niko ne čuje. Nema većih izdajnika od onih koji pljačkaju sopstveni narod. Je li SZP uništio banke,robne rezerve,javna preduzeća?

Name

borac

15.07.2017 05:32

Svaka ptica svome jatu leti!!Ceprkajte malo po nacinalnosti u vrhu vlasti pa cete dobiti odgovor zasto je tako i sta je Covic nasim vlastodrzcima.

ODGOVORITE
Name

Re borac

15.07.2017 08:54

Sila Hrvata, mješoviti brakovi, djeca iz mješovitih brakova. Ne brojim krvna zrnca, ali nigdje čistog Srbina. Danas ti je teže biti Srbin nego za vladavine Broza. Da nam je bar ekonomska situacija ko u vrijeme Tita, možda bi mu ponešto i oprostili, ovako nas lola potpuno uništi.

Name

Prijedor

15.07.2017 08:16

Kako nam je predsjednik poceo ne bi me iznenadilo da se pojavi i kaze da nas je dao ISIL-u na cuvanje.

ODGOVORITE
Name

BL

15.07.2017 08:18

Milorad je pametan, sve dok smo mi ovakvi on moze raditi sta hoce. Dok mi cutimo i trpimo on ce sve svoje planove ostvariti.

ODGOVORITE
Name

Milos 983

15.07.2017 08:26

Milorade ako te nije sramota nas smrtnika stidi se bar onih grobova! HDZ da cuva RS, objasni to narodu iz Krajine, bijedo od covjeka.

ODGOVORITE
Name

Stefan

15.07.2017 08:29

Njemu je svejedno, briga njega i za RS i narod, on samo cuva svoju fotelju. Ustvari cuvamo je mi jer cutimo na sve njegove promasaje i ponizenja.

ODGOVORITE
Name

serbian cafe

16.07.2017 00:31

Ne čutite nego glasate za njega godinama - ipak on srbuje nekako najglasnije i najprimamljivije. problem nastane što svi koji vole svoju naciju ustvari ne vide nikakav apsurd u toj ljubavi !

Name

Mile, Visegrad

15.07.2017 08:29

Dodik je prodao i izdao sve sto je mogao. Jos samo da unisti i proda Elektroprivredu, a krenuo je, indirektno, i sa tim. Izdao je drzavu, narod, cak i svoje clanove. Ali kad krenu kola niz brdo...a ubrzo ce, mnogi ce se hvatati za glavu.

ODGOVORITE
Name

Re Mile

15.07.2017 11:44

Kasno si se Mile sjetio kad je sve poharano, uništeno i opljačkano. Koliko je samo para oteto od Elektroprivrede, Šuma, Fondova i koliko se odlilo u privatne džepove, harač gradove, i predizborne kampanje. Sve čega se dokopala ova vladajuća klika je devastirala. Ekonomski nas je uništio, i sad hoće da nas potpuno dotuče povećanjem stope PDV. Veliki patriota inkognito je radio protiv srpskih interesa, sad se demaskirao i radi potpuno otvoreno.

Name

Vogosca

15.07.2017 08:30

E ako nam o cuvanju RS odlucuje i Stasa Kosarac, gotovi smo. Taj ni svoju porodicu ne moze da sacuva. Kosarac vrati pare prijateljima koje godinama dugujes.

ODGOVORITE
Name

Lidija

15.07.2017 09:00

Ovaj članak bi mogli i nazvati "dva ratna druga". Njihova saradnja seže još iz ratnih švercerskih dana. Od tog vremena pa sve do danas obojica su se neslućeno obogatili propagirajući navodne više nacionalne interese. Razlika je samo u tome što Čović voli prirodu pa je zarad gradnje svoje vile skrenuo tok čitave jedne rjeke. Njegov ratni drug (švercerski) gospodin Dodik voli više urbanije sredine zbog čega je najvjerovatnije od narodnog novca sebi obezbjedio vilu na Dedinju. Osim toga bili su im interesantni ogromni zemljišni kompleksi, ekskluzivni kafići, restorani, robne kuće, itd. Njihova ratna i poratna imovina mjeri se u milionima dolara. Još jednu razliku možemo da primjetimo, gospodin Dodik je od svoje parohije napravio privatnu državu kojom upravlja novcem i strahovladom od svojih poslušnika. U koliko se neko drzne da mu se suprotstavi tu je njegova privatna televizija RTRS da pomogne svojim lažima velikom bosu. Ovoj dvojici bi na organizaciji poslova pozavidio i američki biznismen Laki Lućano. Kao zaključak može se izvesti da je narod ovca koju je lako ošišati uz pomoć nekih sladunjavih priča koje plasiraju ova dva ratna druga.

ODGOVORITE
Name

Patriota

15.07.2017 09:03

Pa ovaj Dodik je svu jasenovačku građu o počinjenim zločinima i genocidu nad srpskim narodom predao Hrvatskoj, sve je spreman da učini da bi pridobio nekoga, evo kod nas u Višegradu podigao spomenik velikom veziru koji je simbol patnje srpskog naroda skoro petsto godina.

ODGOVORITE
Name

Višegrad 058

15.07.2017 09:05

Kod nas u Višegradu uz pomoć Dodika vladaju Latini i Bošnjaci, sprovode se njihovi nacionalni interesi.

ODGOVORITE
Name

Re 058

15.07.2017 11:52

Višegradje postao jedan veliki rijaliti za koji Dodik piše scenarij, Kusturica režira, u ulogama su profesionalni glumac Memišević i politički naturščici Petrović i Đurević. A narod glasa li glasa...

Name

Vrati

15.07.2017 09:23

Neka ti prvo vrate Republiku Srpsku Krajinu,da mu ne nagomilamo cuvanje,ko zna moze listovi i jedno i drugo...Bjedo

ODGOVORITE
Name

Razvedri se pred ocima

15.07.2017 09:29

Sada mi je jasno postavljane biste turskom sultanu u Visegradu,izdas zemlju,izdas porodicu,izdas vjeru zarad moci i bogatstva .Bolje i Hrvatima nego da se moramo sunetiti.

ODGOVORITE
Name

RE A

15.07.2017 10:10

Pa bogami u Krajini će se katoličiti, a na Istoku sunetiti. To su nam je velike "patriote i pravoslavci" Dodik i Kusturica zamiješali.

Name

MAjka Novi Grad

15.07.2017 09:32

Presjedmice sad si stvarno presao sve granice . Koliko i dokle mislis ponizivati Srbe ? Pa nije ti RS - a . cacevina da mozes raditi sta hoces . Kako se nebojis naroda koji te birao ,? Garant ovo se nece dobro zavrsiti po tebr .

ODGOVORITE
Name

Lazar

15.07.2017 09:45

Mozda Milorad planira da kandidat za predsjednika RS bude neko iz HDZ. Sta smo mi dozvolili?

ODGOVORITE
Name

Re Lazar

15.07.2017 11:54

Pa možda Željkicu

Name

Tijana

15.07.2017 09:45

Probudi se narode, dokle mislis biti u ovom mraku?

ODGOVORITE
Name

Re Tijana

15.07.2017 17:24

Narod je budan, samo mu treba dioptrija.

Name

Xxx

15.07.2017 09:46

Sramota ga je i nazvati predsjednikom Republike Srpske!

ODGOVORITE
Name

Jovica Pale

15.07.2017 09:48

Nece ti uspjeti Milorade to sto si naumio, godinama nas gazis, vise ne moze.

ODGOVORITE
Name

Jovanka

15.07.2017 09:52

E ako nam HDZ bude stitio RS, mozemo se poceti pakovati za novi Jasenovac. Milorade bruko sta uradi ovo?

ODGOVORITE
Name

Stane

15.07.2017 14:28

Padni Misure blago na asfalt ali pripazi da se ne ogulis po lobanji,insceniraj mozdani udar u toj supljoj glavi,dokumentaciju cuvaj i tako gospodski ostavi politiku.Pod uslovom da si sa mafiozama izmirio racune,jer poceo si se bojati svoje senke,a cujem da i spavat nemeres.Ni bobe ti ne pomazu.Polako,ali sigurno postajes LERO i sprdnja za mase.A ti i dalje debelokozac,ko i bruder ti cova.

Name

D

15.07.2017 14:48

Mile kako je premijerka.Bolj je sigurno nego Dzombic.STA URADI CRNI MILOTADE

Name

Milan

15.07.2017 15:06

Ja likova na ovoj slici. Sve faca do face. Ođuturumili više, treba nam novi dašak vjetra na balkanu, ove stare vjetrine u aps.

ODGOVORITE
Name

serbian cafe

16.07.2017 00:24

ko će apsit ? partizana više nema, ovce su u torovima, čobani imaju štapine ako koja zableji, ... ko će hapsit ?

Name

SRBIN

15.07.2017 15:11

Budala od čovjeka. Presjedniče Dodiku pa daj Draganu Čoviću da ti čuva imovinu a ne RS za što su se svi borili. SRAMOTA ovaj narod je luđi od predsjednika što to dozvoli

ODGOVORITE
Name

987

15.07.2017 17:21

Razmišljam o ovim ludosti DODIKA i HDZ.POSTUJEM gospodina VISKOVICA i ne sumnjam da ne pokušava u svojim granicama mogućnostima mu ukazati, ali gledam ovog VUKOVICA RADOVANA I BRATA MU LJUBU NOVCANIK HET ZVANA DINASTIJA VUKOVICA.RADOVANE RAZVEDRI CELO biće ti imenovan BRATIC DRAZEN ZA DIREKTORA CARINA U TREBINJU KAZU NA PIJACI,SAMO MORATE OBJA ITI I POKAZATI MU DIPLOMU I MJRSTO GDJE STE JE KUPILI.BUNI SE PIJACA BOGAMI

Name

Marija

15.07.2017 17:21

Opet će se ovaj isti narod prodati za 50 KM. Zgrabi nesretni narod daj šta daš pa šta ga snađe. Ni grđeg predjednika, ni jadnijeg naroda.

Name

Banjalucanin

15.07.2017 18:13

Nadam se da je s ovim konacno prevrsio mjeru i da ce uskoro biti nogiran.

ODGOVORITE
Name

XXXXXX

15.07.2017 21:50

STA RECI KAD VIDIS OVE LESINARE , ONI ZASLUZUJU 1000000 GODINA ZATVORA, UZESE SVE NARODU I DJECI SENDVICE IZ RUKU... KOJA BJEDA FUJ ...

ODGOVORITE
Name

serbian cafe

16.07.2017 00:19

Zar ovdje nikome nije jasno da samo funkcionalna država može držati lokalne bjesne pse na lancu ?! Zar baš nikome nije jasno da ovaj neo-feudalizam ne bi mogao biti moguć u zemlji u kojoj funkcionišu sudovi, koji ne mogu doći pod kontrolu SNSD, SDA, HDZ, SDS, SBB, SDP - samo u državi u kojoj su natjerani ustavom i ljudskim pravima da moraju da rade skupa mogu držati jedni druge u strahu od gubitka vlasti !? Dok god svako ima svoj tor, i svako ima obezbjeđenu vlast dovjeka, oni će se ponašati kao srednjevjekovni feudalci/begovi, znači gore od mafije !? Zar neko ovdje misli da svi oni ustvari vode bitku za i u ime naroda ? Svi najpametniji, najobrazovaniji i najstručniji Srbi, Bošnjaci, Hrvati i "ostali" su odavno zbrisali - nema više ko da nas spašava od zaostalosti i oslobodi bjede. Samo su pastiri ostali da nas izmuzu do smrti - zato narode napasaj se nacionalnim ponosom i supremacijom.

ODGOVORITE
Name

Gogi

16.07.2017 21:13

Dodik hoce da se kandiduje za clana predsednistva Bih. Muslimani ce jasno ne zele da ga gledaju tu. Srbi ce se podjeliti na 2 dijela bara bara. Znaci prevgu odnose Hvrati iz RS. Prosto ko pasulj.

ODGOVORITE
Name

Turboskara

17.07.2017 06:28

ljudi moji jesam li ja ovo dobro cuo da snsda i hdz vec dugo vremena ZARADJUJU ZAJEDNO pa onda da ce saradjivati zajedno za izbore.e baja baja nek ti brat dragan donrse autogram tomsona sa posvrtom.

ODGOVORITE
Name

Franjo

17.07.2017 07:23

Bok Srbi ovaj dečki...

ODGOVORITE
Name

Brod

17.07.2017 08:38

To rudonja, opljačkaj pa pusti ustašama da se brinu po sistemu 1/3 pokatoliči, 1/3 protjeraj ( to si već obavio) i 1/3 pobiti.

ODGOVORITE
Name

Milan

17.07.2017 08:40

One koji su je stvorili je stjerao u ćošak. Živi se ne javljaju. Glavni im, Savčić, totalno nezainteresovan. Sad ih otjeraše iz prostorija iz Centra. Neka idu kada bolje nisu ni zaslužili. Odoše na marginu posve. Sjećam se da je Pantelija dogovaro prostor u staroj zgradi Vlade. Ovaj ode u bivšu trgovinu. Svaka mu čast.

ODGOVORITE