Moskva podržava sve partije u Srpskoj

"Navodi izneseni u tekstu ruske novinske agencije Sputnik ne predstavljaju zvanične stavove Ruske Federacije, rekao je ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov u telefonskom razgovoru sa ministrom inostranih poslova BiH Igorom Crnatkom. 

Republika Srpska 24.11.2015 | 14:15
Moskva podržava sve partije u Srpskoj

Ivancov je dodao da zvanična Moskva ne podržava kvalifikacije prema određenim političkim partijama i političarima koje su navedene u tekstu pod naslovom "Tajni plan za rušenje Dodika".

Ministar Crnadak i ambasador Ivancov su zaključili da se odnosi Ruske Federacije i BiH razvijaju u dobrom pravcu i da će predstavnici Ruske Federacije nastaviti da sarađuju sa svim zvaničnicima u institucijama BiH, uključujući i predstavnike Republike Srpske, kao i s predstavnicima vlasti Republike Srpske i Federacije BiH, nevedeno je u saopštenju iz MIP-a BiH.

Crnadak i Ivancov ocijenili su da se odnosi Rusije i BiH razvijaju u dobrom pravcu i da će predstavnici Rusije nastaviti saradnju sa svim zvaničnicima u zajedničkim institucijama BiH, uključujući i predstavnike Republike Srpske, kao i sa predstavnicima vlasti Srpske i Federacije BiH.

U saopštenju iz Ministarstva inostranih poslova BiH navodi se da će se Crnadak i Ivancov sastati u petak, 27. novembra, kada će razgovarati o nastavku bilateralne saradnje i pripremi narednih susreta na visokom nivou.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

stalni problem

24.11.2015 15:09

Ovaj Ministar Crnadak samo sastanči i putuje bez ikakvih rezultata za ovu bijedu koja stalno trpi ovu propast višegodišnju, džaba sve što taj Rus podržava i ja podržavam al šta ćemo sa ovakim mizernim primanjima u RS u režimu koji još drma nama jesti.

ODGOVORITE
Name

Tarmi

24.11.2015 18:23

Sta si ti ocekivao, da ce se za tebe boriti?

Name

Zoki

24.11.2015 15:35

A kad sklonite Dodika i bandu a sta onda Ni oposicija nema plana

ODGOVORITE
Name

fof

24.11.2015 16:05

Mnogo mi je to važno ja stem nemam ništa. Koji bombastični naslovi, gledajmo ljudi kako da preživimo do sutra.

ODGOVORITE