Za Jelenu Karleušu poseban tretman

Divna, Jelenina majka, smatra da je njena ćerka tolika zvezda u Srbiji da čak i kada vadi dokumenta treba da ima povlastice.

Zabava 04.11.2014 | 15:40
Za Jelenu Karleušu poseban tretman

Divna Karleuša (57) veruje da njena ćerka Jelena (36) zaslužuje mnogo više pažnje nego što dobija, čak i u javnim ustanovama. Naime, Jelena Karleuša nedavno je u pratnji majke došla u policijsku stanicu. Dok su ostali građani čekali u redu, Divna je stala ispred šaltera i glasno pitala: „Gde se ovde podižu dokumenta za Jelenu Karleušu?!“

 - Svi smo je začuđeno pogledali. Nismo mogli da verujemo šta žena izgovara i zbog čega misli da postoje posebne prostorije u kojima bi samo Jelena trebalo da preuzme dokumenta. Službenica sa šaltera ju je zbunjeno pogledala i pokazala joj šalter ispred kog je red za ličnu kartu, i drugi koji je za izdavanje pasoša za sve građane - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta, dodavši da je Jelena „kamuflirana“ iza tamnih naočara čekala majku u drugom delu zgrade. 

Pozvali smo Divnu da nam prokomentariše taj njen postupak. 

- Nisam baš tako pitala, već sam rekla: „Da li se kod vas podižu pasoš i lična karta za Jelenu Karleušu?!“ Ali, dobra je fora - rekla nam je sa osmehom. Očigledno je da pevačica nije želela da čeka sa ostalim građanima, pa je pozvala majku kako bi joj pomogla da reši situaciju umesto nje.

Takav gest ne bi trebalo da nas začudi s obzirom na to da Jelena samu sebe naziva divom, pa se verovatno u skladu s tim i ponaša. Podsetimo, pevačica je navikla na to da na svim javnim događajima priređenim za poznate ima poseban tretman, pa je pomislila da ista pravila važe i u javnim ustanovama.

Izvor: Blic

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Md

04.11.2014 15:02

Pod hitno treba kupiti ogledalo da se ove dvije ogledaju.

ODGOVORITE
Name

Homo sapiens

04.11.2014 15:43

Ko su ove? Cemu sluze?

ODGOVORITE
Name

Shaban

04.11.2014 17:23

Zvijezda Karleusa zaslužuje svakako poseban tretman.

ODGOVORITE