Partizan zavisi od Evrolige

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će ‘crno-beli’ teško preživeti ukoliko ne pobede Cedevitu i izbore mesto u Evroligi naredne sezone.

Košarka 25.04.2012 | 09:38
Partizan zavisi od Evrolige

Šampion Srbije sa Cedevitom igra u petak od 20 časova u beogradskoj “Kombank areni” u drugom polufinalu ABA lige, a dan ranije se sastaju Crvena zvezda i Cibona.

Pobednici polufinalnih duela izboriće plasman u Evroligu naredne sezone, a za titulu će se boriti u nedelju od 20 časova.

“Spremni dočekujemo utakmicu sa Cedevitom, koja je za nas zaista utakmica sezone. Od rezultata na toj utakmici zavisi da li će klub igrati Evroligu sledeće godine ili ne. Mi sa Evroligom jedva preživljavamo, a bez nje bi to bilo zaista jako teško. Siguran sam da naša publika zna i prepoznaje situaciju i da će u velikom broju doći i napraviti od Arene domaći teren”, rekao je Vujošević.

Iz redova ‘crno-belih’ su pozvali navijače da ih podrže na ‘fajnal foru’ ABA lige, i poručili su im da su karte u prodaji na svim mestima Eventima. Mesta na nivou 400 su 500 dinara, na nivou 200 i parteru 800, dok mesto u loži košta 1.000 dinara.

Komentari / 0

Ostavite komentar