Шок обрт у случају Алме која се утопила са троје дјеце?!

Теорија по којој су Алма Арази (39) и њено троје дјеце скочили са старог или новог моста на Бојани, у албанском граду Скадар, приликом чега су окончали своје животе, тренутно није задовољавајућа за скадарску полицију и тужилаштво јер се сумња да је самоубиство извршено испод моста, а не преко моста.

Регион 10.05.2024 | 07:39
Шок обрт у случају Алме која се утопила са троје дјеце?!

Истрага је дошла до овог новог обрта након што је пронађена лутка за коју се сумња да је припадала једној од њених кћерка, а коју је локална полиција Скадра пронашла испод новог моста на Бојани. Лутка је променила ток истраге за полицијске снаге из села Дарагјат, гдје је пронађена њена деветогодишња кћерка.

На крају новог моста, тачније у подножју моста на Бојани, на мјесту са шљунком и дрвећем и жбуњем, оперативци су пронашли лутку, коју је заплијенило тужилаштво и однијело на ДНК да утврди да ли је припадала утопљеног деци Алме Арази.Тијела нађена на малој удаљености

Само неколико метара даље, тијело осмогодишње дјевојчице је пронађено међу боровима, док је тело трећег дјетета, четворогодишњег дечака пронађено недалеко од борова, на удаљености од око 2-3 километра и око 35 километара одатле испред села Пентар, у водама Црне Горе нађено је и тијело мајке Алме Арази,

Траг да је Алма Арази могла бити скочити са старог или новог моста на Бојани за сада је одбачен за полицију и тужилаштво због лутке пронађене на обали Бојане испод новог моста.

Реконструкција догађаја

Оно што се сумња је да је Алма Арази, након што је попила кафу са рођаком свог супруга, прешла преко старог моста на Бојани и наставила према новом мосту, а потом сјела на крај овог моста, на терену који није баш лак за прилаз и одатле је, како се сумња, починила тешко дјело тако што се утопила са своје троје дјеце, за који се претпоставља да се догодио око 22.00 часова 2. априла.

У близини мјеста гдје је лутка пронађена, дошао је и министар унутрашњих послова Таулант Бала који је дао изјаву дајући вест о проналаску другог тијела. До сада нема свједока који је видео 39-годишњу жену и њено троје деце како ходају по мосту или чак сједе испод новог моста на Бојани, па чак ни тренутак када је она окончала свој и живот своје дјеце.

Такође, барем до сада, нема свједока који је могао да види Алму Арази како скаче у воду са својом дјецом, а нема ни свједока који је чуо галаму или вриску дјеце. Сада се очекује да ће експерти испитати ДНК трагове на пронађеној лутки.

Тужилаштво и полиција настављају истрагу ради потпуног расветљавања овог догађаја због којег је Ергис Арази, супруг 39-годишње жене, приведен и терети се због кривичног дјела “навођење на самоубиство” услијед насиља у породици — што су он и његов брат негирали — за разлику од Алмине сестре која ју је оптужила за породично насиље и издају.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мицко

10.05.2024 07:51

Ово не мијења ниста. Не мора свако самоубиство бити скоком с моста, мозе бити и улаз у ријеку са обале...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако је

10.05.2024 08:57

Вођење истраге,као у Србији,и БиХ,истина никада неће бити обзнањена!Поред такве полиције,и правосуђа,нема сигурности,нити ће је бити,али ће огроман број нових жртава,кобно завршавати у све већем броју!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скадарлија

10.05.2024 12:19

Није се утопила са дјецом, него је подавила дјецу па се утопила.Троструко убиство и самоубиство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТОП С ОБМАНАМА И ЛАЖИМА!

10.05.2024 12:33

необјективни новинари ...."пишете као да су сво троје дјеце добровољно скочили у смрт"... то је лаж... мајка их је прво бездушно једно по једно побацала и подавила као мачиће па онда извршила самоубиство... дакле ради се о "ТРОСТРУКОМ УБИСТВУ МАЛОЉЕТНЕ ДЈЕЦЕ И САМОУБИСТВО"...вјероватно из љубоморе, мржње, пакости и обести! ГАДИ МИ СЕ СВИЈЕТ У КОМ ЈЕ ЖЕНА У ПРАВУ САМО ЗБОГ ТОГА ШТО ЈЕ ЖЕНА! ДА ЈЕ ОТАЦ ИСТО УРАДИО... ДРУГАЧИЈИ БИ ВАМ БИЛИ НАСЛОВИ!! ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЛИ

10.05.2024 15:21

УБИО ЈЕ МУЖ🤮