Šok obrt u slučaju Alme koja se utopila sa troje djece?!

Teorija po kojoj su Alma Arazi (39) i njeno troje djece skočili sa starog ili novog mosta na Bojani, u albanskom gradu Skadar, prilikom čega su okončali svoje živote, trenutno nije zadovoljavajuća za skadarsku policiju i tužilaštvo jer se sumnja da je samoubistvo izvršeno ispod mosta, a ne preko mosta.

Region 10.05.2024 | 07:39
Šok obrt u slučaju Alme koja se utopila sa troje djece?!

Istraga je došla do ovog novog obrta nakon što je pronađena lutka za koju se sumnja da je pripadala jednoj od njenih kćerka, a koju je lokalna policija Skadra pronašla ispod novog mosta na Bojani. Lutka je promenila tok istrage za policijske snage iz sela Daragjat, gdje je pronađena njena devetogodišnja kćerka.

Na kraju novog mosta, tačnije u podnožju mosta na Bojani, na mjestu sa šljunkom i drvećem i žbunjem, operativci su pronašli lutku, koju je zaplijenilo tužilaštvo i odnijelo na DNK da utvrdi da li je pripadala utopljenog deci Alme Arazi.Tijela nađena na maloj udaljenosti

Samo nekoliko metara dalje, tijelo osmogodišnje djevojčice je pronađeno među borovima, dok je telo trećeg djeteta, četvorogodišnjeg dečaka pronađeno nedaleko od borova, na udaljenosti od oko 2-3 kilometra i oko 35 kilometara odatle ispred sela Pentar, u vodama Crne Gore nađeno je i tijelo majke Alme Arazi,

Trag da je Alma Arazi mogla biti skočiti sa starog ili novog mosta na Bojani za sada je odbačen za policiju i tužilaštvo zbog lutke pronađene na obali Bojane ispod novog mosta.

Rekonstrukcija događaja

Ono što se sumnja je da je Alma Arazi, nakon što je popila kafu sa rođakom svog supruga, prešla preko starog mosta na Bojani i nastavila prema novom mostu, a potom sjela na kraj ovog mosta, na terenu koji nije baš lak za prilaz i odatle je, kako se sumnja, počinila teško djelo tako što se utopila sa svoje troje djece, za koji se pretpostavlja da se dogodio oko 22.00 časova 2. aprila.

U blizini mjesta gdje je lutka pronađena, došao je i ministar unutrašnjih poslova Taulant Bala koji je dao izjavu dajući vest o pronalasku drugog tijela. Do sada nema svjedoka koji je video 39-godišnju ženu i njeno troje dece kako hodaju po mostu ili čak sjede ispod novog mosta na Bojani, pa čak ni trenutak kada je ona okončala svoj i život svoje djece.

Takođe, barem do sada, nema svjedoka koji je mogao da vidi Almu Arazi kako skače u vodu sa svojom djecom, a nema ni svjedoka koji je čuo galamu ili vrisku djece. Sada se očekuje da će eksperti ispitati DNK tragove na pronađenoj lutki.

Tužilaštvo i policija nastavljaju istragu radi potpunog rasvetljavanja ovog događaja zbog kojeg je Ergis Arazi, suprug 39-godišnje žene, priveden i tereti se zbog krivičnog djela “navođenje na samoubistvo” uslijed nasilja u porodici — što su on i njegov brat negirali — za razliku od Almine sestre koja ju je optužila za porodično nasilje i izdaju.

(Blic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Micko

10.05.2024 07:51

Ovo ne mijenja nista. Ne mora svako samoubistvo biti skokom s mosta, moze biti i ulaz u rijeku sa obale...

ODGOVORITE
Name

Ako je

10.05.2024 08:57

Vođenje istrage,kao u Srbiji,i BiH,istina nikada neće biti obznanjena!Pored takve policije,i pravosuđa,nema sigurnosti,niti će je biti,ali će ogroman broj novih žrtava,kobno završavati u sve većem broju!!!

ODGOVORITE
Name

Skadarlija

10.05.2024 12:19

Nije se utopila sa djecom, nego je podavila djecu pa se utopila.Trostruko ubistvo i samoubistvo.

ODGOVORITE
Name

STOP S OBMANAMA I LAŽIMA!

10.05.2024 12:33

neobjektivni novinari ...."pišete kao da su svo troje djece dobrovoljno skočili u smrt"... to je laž... majka ih je prvo bezdušno jedno po jedno pobacala i podavila kao mačiće pa onda izvršila samoubistvo... dakle radi se o "TROSTRUKOM UBISTVU MALOLJETNE DJECE I SAMOUBISTVO"...vjerovatno iz ljubomore, mržnje, pakosti i obesti! GADI MI SE SVIJET U KOM JE ŽENA U PRAVU SAMO ZBOG TOGA ŠTO JE ŽENA! DA JE OTAC ISTO URADIO... DRUGAČIJI BI VAM BILI NASLOVI!! FUJ

ODGOVORITE
Name

OLI

10.05.2024 15:21

UBIO JE MUŽ🤮