Концерт Данице Црногорчевић у Никшићу отказан

Певачица изворне и традиционалне музике Даница Црногорчевић имала је заказан концерт 8. маја у Црној Гори, у Никшићу, који је сада изненада отказан.

Регион 04.05.2024 | 14:25
Концерт Данице Црногорчевић у Никшићу отказан

Како се наводи у саопштењу, концерт је отказан због "непредвиђених и објективних околности".

- Важно обавештење. Поштовани, жао нам је што морамо да Вас обавестимо да је одлуком организатора концерт Данице Црногорчевић због објективних и непредвиђених околности, отказан - стоји у саопштењу на Инстаграму. 

 Како се даље наводи, новац од продатих карата биће враћен.

Подсетимо, певачица етно музике Даница Црногорчевић једне године је за Бадње вече наступала у Подгорици пред мноштвом грађана. 

Она је за овај празник симболично у репертоар уврстила и химну Црне Горе "Ој, свијетла мајска зоро", тачније верзију из 1863. "Ој јунаштва свјетла зоро", те се писало да су због тога хтели да је туже и да је казна износила чак 20.000 евра.

(Блиц) Фото: Милан Илић/Рингиер

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

милош

04.05.2024 14:40

Само ттеба поштовати земљу у којој хочеш да радиш пјеваш и то је тоСвоја мишљења о наким историјски догађајима остави за себе и нема проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије 1

04.05.2024 14:43

Све што је српско је код тих фашистичких монтенегрина строго забрањено и кажњиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

04.05.2024 22:32

Црна Гора, па кад би се цјела дрзава сакупила на концерту било би ицх као један концерт на Усцу😂 нека их мозе Српска естрада и без њих. Тако да су паметни српски пјеваци да не гостују у Љетној сезони да бојкотују, да видимо ко це да им пјева!

Name

Дуско

04.05.2024 20:48

Подрска вама који подрзавате Даницу Црногорцевиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

05.05.2024 02:36

А да ли се око запитао да ли је организатор одустао од концерта зато сто је лоса продаја карата јер је поп господимн Црногорцевиц муз Данице толико дигао цијену да то није нормално и да је господја узимала те велике цифре из каса будетлија на бесплатним концертима а кад је дола да ради концерт на карте лоса продаја и ста би организатор требао да падне десетине хиљада еура јер господја реално није толико популарна колико лаици мисле .Права вриједност пјеваца се мјери продајом карата а н÷ на бесплатним концертима које организују политицари и плацају реално много висе него сто пјеваци вриједе ал њих боли брига плацају народним новцима.Тако да прије него поцнете да писете било ста и перицате прице размислите и о овоме

ОДГОВОРИТЕ