Koncert Danice Crnogorčević u Nikšiću otkazan

Pevačica izvorne i tradicionalne muzike Danica Crnogorčević imala je zakazan koncert 8. maja u Crnoj Gori, u Nikšiću, koji je sada iznenada otkazan.

Region 04.05.2024 | 14:25
Koncert Danice Crnogorčević u Nikšiću otkazan

Kako se navodi u saopštenju, koncert je otkazan zbog "nepredviđenih i objektivnih okolnosti".

- Važno obaveštenje. Poštovani, žao nam je što moramo da Vas obavestimo da je odlukom organizatora koncert Danice Crnogorčević zbog objektivnih i nepredviđenih okolnosti, otkazan - stoji u saopštenju na Instagramu. 

 Kako se dalje navodi, novac od prodatih karata biće vraćen.

Podsetimo, pevačica etno muzike Danica Crnogorčević jedne godine je za Badnje veče nastupala u Podgorici pred mnoštvom građana. 

Ona je za ovaj praznik simbolično u repertoar uvrstila i himnu Crne Gore "Oj, svijetla majska zoro", tačnije verziju iz 1863. "Oj junaštva svjetla zoro", te se pisalo da su zbog toga hteli da je tuže i da je kazna iznosila čak 20.000 evra.

(Blic) Foto: Milan Ilić/Ringier

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

miloš

04.05.2024 14:40

Samo tteba poštovati zemlju u kojoj hočeš da radiš pjevaš i to je toSvoja mišljenja o nakim istorijski događajima ostavi za sebe i nema problema.

ODGOVORITE
Name

Василије 1

04.05.2024 14:43

Све што је српско је код тих фашистичких монтенегрина строго забрањено и кажњиво.

ODGOVORITE
Name

Mile

04.05.2024 22:32

Crna Gora, pa kad bi se cjela drzava sakupila na koncertu bilo bi ich kao jedan koncert na Uscu😂 neka ih moze Srpska estrada i bez njih. Tako da su pametni srpski pjevaci da ne gostuju u Ljetnoj sezoni da bojkotuju, da vidimo ko ce da im pjeva!

Name

Dusko

04.05.2024 20:48

Podrska vama koji podrzavate Danicu Crnogorcevic

ODGOVORITE
Name

petar

05.05.2024 02:36

A da li se oko zapitao da li je organizator odustao od koncerta zato sto je losa prodaja karata jer je pop gospodimn Crnogorcevic muz Danice toliko digao cijenu da to nije normalno i da je gospodja uzimala te velike cifre iz kasa budetlija na besplatnim koncertima a kad je dola da radi koncert na karte losa prodaja i sta bi organizator trebao da padne desetine hiljada eura jer gospodja realno nije toliko popularna koliko laici misle .Prava vrijednost pjevaca se mjeri prodajom karata a n÷ na besplatnim koncertima koje organizuju politicari i placaju realno mnogo vise nego sto pjevaci vrijede al njih boli briga placaju narodnim novcima.Tako da prije nego pocnete da pisete bilo sta i pericate price razmislite i o ovome

ODGOVORITE