Мачка преживела у затвореном пакету 6 дана

Једна мачка куц́ни љубимац преживела је шест дана затворена у пакету, без хране и воде након што су је власници случајно отпремили у кутији за врац́ање Амазону. Мачка, по имену Галена, пронађена је у кутији од запањених запослених,у Амазоновом складишту у Калифорнији 17. априла, шест дана након што је нестала из свог дома у Јути.

Занимљивости 01.05.2024 | 15:43
Мачка преживела у затвореном пакету 6 дана

“У почетку нисам веровала и мислила сам да је то шала“, рекла је власница маце  Царрие Цларк  за локални КСЛ-ТВ о тренутку када је сазнала да је њен вољени љубимац жив.

Кларк је први пут приметила о да је  маца Галена нестала 10. априла, што је подстакло махниту потрагу у комшилуку у потрази за било каквим знаком нестале животиње.

“Галена ми је велика емоционална подршка и помогла ми је да пребродим многе здравствене изазове у протеклих шест година“, објаснила је Кларк.

Узнемиреност и стрес због непознавања шта јој се могло догодити били су мучни. Скоро недељу дана, Кларк и њена породица су лутали около, постављајуц́и постере у области молец́и за било какву информацију о томе где се мачка налази.

Затим, 17. априла, Кларк је била запањена када је добила позив од ветеринара из Калифорније да је Галена доведена у клинику, где јој је скениран микрочип.

Ветеринар је објаснио да је мачку довео радник Амазона по имену Бренди, који је мачку пронашао у кутији за повратак са Кларковом куц́ном адресом.

mačka u amazon kutiji

мачка у амазон кутији

“Потрчала сам да кажем свом мужу да је Галена пронађена, а ми смо се сломили када смо схватили да је сигурно скочила у превелику кутију коју смо испоручили прошле среде“, рекао је Кларк.

“Након што сам разговарала са ветеринаром, морала сам да разговарам са Бренди преко телефона“, објаснила је даље Кларк. Лакнуло јој је када је сазнала да волимо Галену и да смо је очајнички тражили.

Кларк и њен муж су следец́ег дана одлетели у Калифорнију да покупе своју мачку, одушевљени што су упознали Бренди и захвалили јој се што је нашла њихову мачку и бринула о њој.

“Било је то невероватно окупљање! Галена је одмах престала да се тресе и опустила се у мојим рукама када сам поново морао да је држим“, рекка је Кларк. „Упркос томе што је била мршавија и благе дехидрације, њена крвна слика је била потпуно нормална и била је потпуно неповређена<а хреф="хттпс://нyпост.цом/2024/04/26/лифестyле/цоупле-ацциденталлy-схипс-пет-цат-ин-амазон-ретурн-боx-стуннинг-wарехоусе-wоркер/" рел="ноопенер"> извештава неw yорк пост

Иначе сама кутија у којој је била Галена била је расцепљена на једном делу пакета и то јој је дало ваздух да дише“, објаснио је власник, откривајуц́и како је мачка успела да преживи шест дана.

“Галена је преживела захваљујуц́и свом микрочипу, Брендиној љубазности и великодушности и Божијој милости!“

(<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/занимљивости/мацка-презивела-у-затвореном-пакету-сест-дана.хтмл">занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар