Претукли судију, па га закључали у свлачионици

Разлог прекида је напад на главног судију Замира Курбашића из Градачца који је, према извјештајима службених лица са утакмице, брутално претучен.

Босна и Херцеговина 18.04.2024 | 13:06
Претукли судију, па га закључали у свлачионици

Дерби сусрет 21. кола Прве лиге Тузланског кантона између ОФК Међиђа и НК Требава прекинут је у 80. минути при резултату 1:0 за домаћи тим.

Разлог прекида је напад на главног судију Замира Курбашића из Градачца који је, према извјештајима службених лица са утакмице, брутално претучен.

Потврђено је то и у запсинику са утакмице објављеном у Цомету.

“У 80. минути десио се инцидент када је главни судија Замир Курбашић досудио казнени ударац за гостујућу екипу. Том приликом му је домаћи голман Мухамед Хаскић опсовао мајку, а главни судија му показао црвени картон након чега га је домаћи голман ударио ногом у предјелу ногу испод кољена, а особа која је имала прслук на себи, а није се налазила на списку редара Мухидин Бркић је утрчао у терен заједно са још једном НН особом и у тој гужви физички насрнули на главног судију.”

“Мухидин Бркић га је ударио песницом у предјелу стомака, а затим ногом у предјелу лица док је главни судија био на земљи. Особа НН га је ударила песницом у предјелу ребара”, пише у записнику са утакмице, уз напомену да је голман Хаскић искључен због насилничког понашања, а да ће о свему бити “опширније у извјештају делегата” (делегат је био Самир Џибрић из Лукавца).

Према појединим тврдњама арбитар Курбашић је у просторијама стадиона боравио чак пет сати након сусрета јер су га навијачи чекали испред. Стадион је напустио уз полицијску пратњу.

ОФК Међиђа се огласила кратким саопштењем на својој Фацебоок страници.

“Спорт у нашој држави никада неће изаћи из црног блата. Данас је и дефинитивно фудбал угашен. Замир Курбашић нек ти је на срамоту, ако уопште знаш шта је то. Толико од нас. Више никад у овој јадној Првој лиги ТК. Фујјјјј”, написали су из ОФК Међиђа", 

(<стронг>Н1) Фото: Сцреенсхот

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Даре

18.04.2024 13:23

Неки дан су у Пуцилама Пуциљани ударили судију ал није смјео прекинути утакмицу. Обзиром како суде незналацки, и по задатку није цудо ста им се десава

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

18.04.2024 13:37

Напокон и једна ''нормална'' вијест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пањик

18.04.2024 13:45

СВЕ ТЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ БИ СТРОГО ЗАБРАНИО ОВО НЕ ЛИЦИ СПОРТУ ВЕЦ БУДАЛАМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

18.04.2024 14:46

Ја да се питам тотална забрана за фудбал. Тачка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будалаш

18.04.2024 15:58

Дје ће судити контра домаћина, кад је то лига у којој се суди по ћејфу домаћих навијача уз кокош и ракијетину... Школа се плаћа, а он купио студијска ћагета, па мисли да је Колина ииталијан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

18.04.2024 16:02

Е сад фино казнис клуб са аутоматским испадањем у најнизи ранг наредних 10 год, голмана са дозивотном забраном играња фудбала, а судију пребацис у прву лигу да суди.И наравно, уз све то, финансијски казнити клуб, а те паре дати судији.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

18.04.2024 23:02

Ово је ко из топ листе надреалиста..... па ти буди фудбалски судија у локалним лигама....

ОДГОВОРИТЕ