Вучић посјетио породицу најмлађе жртве НАТО агресије

- Председник Србије Александар Вучић посетио је данас у Куршумлији Марију и Анђелку Томовић, мајку и сестру најмлађе жртве НАТО бомбрадовања Бојане Тошовић, која је 1999. године погинула од НАТО бомби заједно са оцем Божином.

Србија 24.03.2024 | 18:42
Вучић посјетио породицу најмлађе жртве НАТО агресије

"Данас би Бојана имала 25 година. Њен живот је прекинут немилосрдно, без разлога, без повода и оправдања, у суровом бомбрадовању које је узело много живота и заувек променило будућност света, међународног права и правде. Никада нећемо заборавити. Због Бојане и све наше деце", навео је Вучић на Инстаграм профилу "будућностстбијеав".

Вучић је написао и да је данашњи дан најтежи за Марију и Анђелку Тошовић, наводећи да је Марија у истом дану изгубила мужа и ћерку, а Анђелка оца и сестру.

"Бојана, рођена 28. априла 1998. године, најмлађа је жртва НАТО агресије, погинула је са својим оцем Божином када је на њихову кућу пала бомба", навео је Вучић на Инстаграм профилу "авуциц".

(Тањуг) Фото: Инстаграм 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Марко

24.03.2024 19:08

Сваку насу свечаност или тугу мора да упропасти Миле својим доласком. Србија се сама тада борила без вас браћо да се не лажемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

старији5годинабар

25.03.2024 20:07

ти или си луд ил се не трјезниш никада

Name

Wалтер

24.03.2024 19:53

Искрено ми је жао сваког цивила,поготово дјеце.Она нису ништа крива. Али људи моји..Прва жртва рата,Студентица Суада Дилберовић убијена српским снајпером у Марту 1992-е Осам година прије него што су бомбе пале на Београд !! Осам година свијет је чекао да се уразумите .

ОДГОВОРИТЕ