Лавар Бол је огорчен и проклиње Лејкерсе!

Лејкерси, никад више титула! Отац талентованог кошаркаша Лонза Бола, кога су Лејкерси трејдовали у Њу Орлеанс, побеснео на ту франшизу и упутио им тешке речи. . .

Кошарка 17.06.2019 | 08:21
Лавар Бол је огорчен и проклиње Лејкерсе!
Трејд који је унео тектонске поремећаје у НБА лигу!

Лејкерси су (коначно) успели у својој намери да доведу Ентонија Дејвиса из Њу Орлеанса, али су у супротном смеру морали да пошаљу много тога, па би упркос довођењу "суперстара" овај трејд могао да им се обије о главу...

Лос Анђелес је проследио талентоване кошаркаше Лонза Бола, Брендона Инграма и Џоша Харта, као и три пика прве рунде, од којих је један већ високо позициониран (#4) на овогодишњем драфту.

Највише прашине подигао је растанак са плејмејкером Лонзом Болом, кога су изабрали као другог "пика" на драфту од пре две сезоне, посебно након "буке" коју је направио његов контроверзни отац Лавар Бол.

И пре него што су га Лејкерси драфтовали, Лавар Бол је инсистирао да иде у Калифорнију, потом је вршио притисак и на бившег тренера Лука Волтона и на читаву франшизу која је сумњала у овог играча.

"Гарантујем, ово ће бити најгори потез који су Лејкерси направили у историји. Зажалиће жестоко због тога...", понављао је револтирани отац кога су медији "уловили" непосредно након што је објављена информација о овом трејду.

"Никада више неће освојити шампионски прстен. Гарантујем!".

Видећемо како ће се у првој сезони снаћи Ентони Дејвис и Леброн Џејмс, чак се спомиње да би Лејкерси могли да доведу и Кембу Вокера из Шарлота, док ће занимљиво бити пратити и развој Њу Орлеанса који имају младо језгро тима и шансу да га надограде на драфтовима.

Подсетимо, они су већ добили право на првог пика и највероватније ће изабрати Зајона Вилијамсона са Дјука, док ће због овог трејда бирати и 4. играча с овог драфта.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар