Lavar Bol je ogorčen i proklinje Lejkerse!

Lejkersi, nikad više titula! Otac talentovanog košarkaša Lonza Bola, koga su Lejkersi trejdovali u Nju Orleans, pobesneo na tu franšizu i uputio im teške reči. . .

Košarka 17.06.2019 | 08:21
Lavar Bol je ogorčen i proklinje Lejkerse!
Trejd koji je uneo tektonske poremećaje u NBA ligu!

Lejkersi su (konačno) uspeli u svojoj nameri da dovedu Entonija Dejvisa iz Nju Orleansa, ali su u suprotnom smeru morali da pošalju mnogo toga, pa bi uprkos dovođenju "superstara" ovaj trejd mogao da im se obije o glavu...

Los Anđeles je prosledio talentovane košarkaše Lonza Bola, Brendona Ingrama i Džoša Harta, kao i tri pika prve runde, od kojih je jedan već visoko pozicioniran (#4) na ovogodišnjem draftu.

Najviše prašine podigao je rastanak sa plejmejkerom Lonzom Bolom, koga su izabrali kao drugog "pika" na draftu od pre dve sezone, posebno nakon "buke" koju je napravio njegov kontroverzni otac Lavar Bol.

I pre nego što su ga Lejkersi draftovali, Lavar Bol je insistirao da ide u Kaliforniju, potom je vršio pritisak i na bivšeg trenera Luka Voltona i na čitavu franšizu koja je sumnjala u ovog igrača.

"Garantujem, ovo će biti najgori potez koji su Lejkersi napravili u istoriji. Zažaliće žestoko zbog toga...", ponavljao je revoltirani otac koga su mediji "ulovili" neposredno nakon što je objavljena informacija o ovom trejdu.

"Nikada više neće osvojiti šampionski prsten. Garantujem!".

Videćemo kako će se u prvoj sezoni snaći Entoni Dejvis i Lebron Džejms, čak se spominje da bi Lejkersi mogli da dovedu i Kembu Vokera iz Šarlota, dok će zanimljivo biti pratiti i razvoj Nju Orleansa koji imaju mlado jezgro tima i šansu da ga nadograde na draftovima.

Podsetimo, oni su već dobili pravo na prvog pika i najverovatnije će izabrati Zajona Vilijamsona sa Djuka, dok će zbog ovog trejda birati i 4. igrača s ovog drafta.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar