Dara "pljuje" JK gdje god stigne, a kopira je!

Dara Bubamara i Jelena Karleuša dugo imaju vrlo turbulentan odnos. Nakon što su pre nekoliko godina zakopale ratne sekire, pa je JK gostovala na Darinom koncertu 2018. u Beogradskoj areni, 2022. opet je došlo do prekida komunikacije između njih, i to zbog Svetlane Cece Ražnatović.

Zabava 09.04.2024 | 18:49
Dara "pljuje" JK gdje god stigne, a kopira je!

Poslednji u nizu sukoba između njih nastao je kada je JK otkrila na Instagramu da je pokojni Milan Laća Radulović pesmu "Koka roka", koju mu je ona platila za novi album, prodao upravo Dari i zbog toga objavila i ceo tekst numere nekoliko dana pre nego što je ona objavljena. Ipak, da joj je i pored svađe bivša drugarica Jelena ipak velika inspiracija, makar što se tiče stajlinga, može se zaključiti iz Darinog autfita koji je imala na koncertu Aleksandre Prijović u Novom Sadu, na kojem je bila specijalni gost.

Dara BubamaraFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ona je ponela haljinu-rolku zanimljivog kroja, istu kakvu je JK nosila gostujući u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji u januaru. Da ne bi bila u potpunosti ista kao Jelena, Bubamara je umesto dubokih gaćica i čizama "rik ovens" obukla crne kožne šorc-pantalone i čizme.

Jelena KarleušaFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Inače, ovo nije prvi put da Bubamara iskopira Karleušin stajling. Novosadska pevačica prošle godine ponela je isti kombinezon "žan-pol gotje" od 690 evra, kada modnim znalcima nije promaklo da je Bubamarin kombinezon fejk, što se moglo zaključiti po bojama i načinu kopčanja, koje je drugačije nego na originalnom komadu.

Podsetimo, Jelena je burno reagovala na Darine prozivke upućene na njen račun, pa između ostalog i da je "imala milion tekstova od pevačica, pa i od Jelene, Viki, Seke" i da joj ne bi palo na pamet da to javno objavi.

Dara Bubamara, Jelena KarleušaFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Jedina sam osoba koja joj je u životu pružila ruku i pomogla javno kad je to bilo potrebno. Radojka pominje Laću ne znajući da mi je godinama slao njene glasovne poruke. U mnogima Radojka vređa sadašnju drugaricu, tako da bi ovoj trokiralo i drugo oko kad bi to čula - poručila je Karleuša, između ostalog, Dari.

Iako su mnogi očekivali suprotno, JK je u krajnje pomirljivom i staloženom tonu istakla da Bubamari ništa ne zamera. Ona je ispričala i da je Dari pomogla kada joj je bilo jako teško u životu i da zbog toga uopšte ne žali.

Dara Bubamara, Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena KarleušaFOTO: PRINTSCREEN/CECARAZNATOVIC, NEMANJA NIKOLIĆ

- Ja Dari ne mogu da zabranim ni sa kim će ona da se druži, niti šta će da radi. Ona je odrasla žena. Njoj to ide i na ime, i na obraz, i na čast šta radi. Neću da joj zameram, niti da je prevaspitavam. Ona ima pravo da se ponaša prema drugima kako misli da treba. Ja sam bila na njenom koncertu, svim silama sam se trudila maksimalno da joj pomognem. Ona je tada bila u jednoj životnoj, ne baš sjajnoj situaciji. Pomogla sam joj od srca i ljudski. I opet bih. I ne samo njoj već i svakom kolegi. Pustite Daru nek živi i nek radi kako ona misli da treba - rekla je Jelena svojevremeno za Kurir.

(kurir.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Miki

09.04.2024 22:58

Jelena barem lici na nesto

ODGOVORITE
Name

Lav

10.04.2024 15:06

Na šta liči? Životinju ili

Name

Igor

10.04.2024 06:29

Dvije kamenjarke koje nisu vrijedne pomena

ODGOVORITE
Name

Dario Djapa

10.04.2024 16:56

Stajem na stranu Dare Bubamare

ODGOVORITE