Proizvodi TRB-a iz Bratunca na sajmu u Parizu

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ predstavila je svoje proizvode na Sajmu namjenske industrije u Parizu na kojem su dogovorene brojne saradnje i novi ugovori sa firmama iz Saudijske Arabije, Mađarske, Južne Afrike i Indonezije, kao i proširenje saradnje sa dugogodišnjim partnerima.

Republika Srpska 20.06.2024 | 19:03
Proizvodi TRB-a iz Bratunca na sajmu u Parizu

"TRB se uvijek predstavlja na najbolji mogući način i u punom svjetlu sa svim svojim proizvodima koji su i te kako prepoznatljivi na svjetskoj sceni, što nam je i ovaj sajam još jednom potvrdio", saopšteno je iz ove kompanije.

U saopštenju se dodaje da je Eurosator najveći Sajam u Evropi na kojem izlažu mnoge vodeće svjetske firme, među kojima su i mnogi saradnici TRB-a.

"Koliko smo cijenjeni govori činjenica da naš `Vihor` ponosno reklamira vodećeg proizvođača u industriji vozila specijalne namjene", poručio je direktor poslovanja TRB-a Rade Bošković.

TRB je na Sajmu nastupio zajedno sa nekoliko kompanija namjenske industrije iz BiH, u organizaciji Spoljnotrgovinske komore.

U saopštenju je navedeno da je TRB na sajamskoj izložbi, koja će biti završena sutra, ugostio i ambasadora BiH u Francuskoj Bojanu Kondić Panić, kao i druge visoke predstavnike ministarstava BiH.

Sajam, koji je otvoren u ponedjeljak, 17. juna, predstavlja jedan od najznačajnijih svjetskih sajmova namjenske industrije, a održava se od 1967. godine, svake dvije godine. 

(BN) Foto: Ustupljene fotografije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

oki

20.06.2024 21:49

Sta je sad ovo,sto nisu u Rusiji,izdajnici.

ODGOVORITE
Name

Pao s Marsa

21.06.2024 02:47

Sad Evropa može jel? Oni Miloradovoj djeci sirotoj sankcije a vi sarađujete s njima.

ODGOVORITE
Name

BiH

21.06.2024 05:52

Ma jel to na štandu gore BiH zastava. Ma ako vas vidi Slaven - koalicioni partner Dodika svi će te otkaz dobiti.

ODGOVORITE
Name

Neće ne boj se

21.06.2024 10:41

Njihov vlasnik je Dodin igrač a zato je i Partiju osnovao da može bolje poslovati. Sto ne priupitaju druge svjetske proizvodjace imaju li i oni svoje Partije i idu li i oni na izbore.