Ovo je žena koja zna i čuva sve tajne Lepe Brene

Pevačica Lepa Brena godinama je prisutna na javnoj sceni, a oko sebe je pored dobrih saradnika, okupila i vrlo mali, ali oda krug prijatelja s kojima deli svoje tajne.

Zabava 19.06.2024 | 18:46
Ovo je žena koja zna i čuva sve tajne Lepe Brene

Brena vrlo bira svoje društvo, a postoje ljudi u koje ima neizmerno poverenje.

Tu je njen suprug Boba, tu su deca, ali svakoj ženi je važno da ima i blisku prijateljicu s kojom može da deli neke male tajne, da ide u šoping ili putuje.

Kada je Brena u pitanju, više puta smo čuli jedno ime. Reč je o gospođi Kati, koju često viđamo u društvu folk dive i njene porodice.

Na Instagramu, gde u opisu profila piše Kata R. Tomović, možemo da vidimo da voli da putuje i da posećuje javne događaje.

Tako je u aprilu prisustvovala obeležavanju 25 godina "Grand" produkcije.

“Osećaj zajedništva, požrtvovanosti i ljubavi niko ne može da nam oduzme.”

Dakle, najbolja drugarica Lepe Brene nije osoba iz javnog života. Već godinama se intenzivno druže, Kata je njena desna ruka, a često zajedno idu na odmor i obilaze razne destinacije.

Tako je pevačica jednom prilikom, kada je bila u poseti sestri koja živi u Kanadi, otkrila da je s njom došla i “njena Kata”. Skoro da su nerazdvojne.

Kata često beleži njihove zajedničke dogodovštine. Na Instagramu vidimo da je poslednjih meseci pratila Brenu na promocijama njenog brenda čarapa, ali da su uživale i u Amsterdamu, na ostrvu Mamula, koncertima Aleksandre Prijović Zajedno letuju, zajedno zimuju...

Nema sumnje da Brena u svoju najbolju drugaricu ima puno poverenje i da se odlično provode u svakom kraju grada, zemlje i planete.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar