Jelena posvetila emotivnu poruku Dušku (VIDEO)

Domaći i regionalni mediji već danima bruje o incidentu u vili porodice Tošić na Dedinju kad je Jelena Karleuša prijavila policiji svog supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja.

Magazin 13.06.2024 | 21:53
Jelena posvetila emotivnu poruku Dušku (VIDEO)

Iako je u jedinom javnom obraćanju povodom incidenta poručila da se nalazi u teškom periodu i da mora biti bolje, izgleda da je Jelena već uspela da nastavi dalje i zaboravi na nesuglasice sa suprugom.

Dokaz toj tvrdnji je to što je pevačica na svom zvaničnom Tiktok nalogu podelila stare snimke iz doba najveće ljubavi s Duškom, na kojima se njih dvoje ljube, grle i uživaju zajedno.

Snimak prati i tekst emotivne balade njene drugarice i koleginice Milice Pavlović "Praštaj", čije je stihove napisala slavna Ljilja Jorgovanović, a za koje mnogi tvrde da su među najlepšima koje je napisala u karijeri.

@ninanebuninazemljii 𝐀𝐥𝐢 𝐨𝐧𝐢 🥺💔 #jelenakarleusa #duskotosic #prastaj #milicapavlovic #love #ljubav #divorced #alpha #omega #balkan #viral #foryoupage #ocunafyp😩🔫 [@TikTok ♬ original sound - 🇷🇸

Ovaj Karleušin potez oduševio je mnoge njene pratioce koji navijaju za to da supružnici prevaziđu sve bračne probleme i nastave dalje. Bilo je i onih koji ne gledaju blagonaklono na ovo i smatraju da pevačica ne sme da pređe preko Duškovog fizičkog napada na nju i njenog prijatelja.

- I JK koja ripostuje ovaj video na Tiktoku. Vidi se da ga voli, samo je on kreten - glasi jedan od komentara na Iksu.

Podsetimo, Jelena je pre nekoliko meseci istakla da je sigurna da je Duško više ne voli, ali da ona njega i dalje voli, što je ovim snimkom iz dana najveće ljubavi još jednom i pokazala.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

kk

13.06.2024 23:08

Slab izbor u kontejneru

ODGOVORITE
Name

Slavuca

13.06.2024 23:08

Njih dvoje ne znaju šta će.od.novca novac im je zapalio mozak ponašaju se kao sva prmitivca ne radi se tu ni o kakvoj ljubavi Pošto su poznate ličnosti ovadvoje smatraju da to njima obični ljudi trebaju da sve odobravaju kao da je to nesto normalno. Neka se malo rasterete novca neka se malo počnu baviti humanitaenim radom neka nekoj sirotinji naprave koju kucu da djeca imaju gde živeti ili neka pomognu školovanje djece.ili lijecenje bolesne mozda im i bog pomogne. Ovako samo lete Dubaji Istanbul Maldivi i gdje im padne na pamet gotovo ne znaju hodati zemljom od bijesa

ODGOVORITE
Name

W

14.06.2024 06:13

Sad ću mirno spavati.

ODGOVORITE