U nesreći poginuo mladi fudbaler (12) iz Dervente

Fudbalski klub Tekstilac objavio je da je u jutrošnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći kod Dervente poginuo član njihovog omladinskog pogona Danijel Đalić (12).

Republika Srpska 02.05.2024 | 20:40
U nesreći poginuo mladi fudbaler (12) iz Dervente

- Putujući iz Sočanice sa ocem na utakmicu omladinske selekcije Danijel je smrtno nastradao u dresu voljenog Tekstilca. Danas je jedan od najtužnijih dana u istoriji našeg kluba.

Umjesto objave o odigranim utakmicama i novim fudbalskim lekcijama naš klub i omladinski pogon je obavila nemjerljiva tuga.

Zbogom naš dragi Danijele neka te anđeli čuvaju na nebu, a neutješnoj porodici najdublje saučešće u ovom teškom trenutku – saopštio je klub.

Dječak je poginuo, dok je njegov otac Slaviša Đalić povrijeđen u sudaru automobila “fiat” u kome su bili i kamiona u mjestu Živinice kod Dervente, potvrđeno je jutros “Glasu Srpske”.

 Iz Policijske uprave (PU) Doboj precizirali su da se nesreća dogodila oko 8.15 časova na putu Derventa - Doboj.

- U nesreći su učestvovali S.Đ. sa područja Dervente koji je vozio „fijat”, a sa kojim je u vozilu bio maloljetnik, te M.T. iz Modriče koji je upravljao teretnim vozilom folksvagen.

Maloljetnik je poginuo, dok vozač „fijata” ima povrede o čijem stepenu se ljekari još nisu izjasnili i on se nalazi u bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju - saopšteno je iz PU Doboj.

Povrijeđeni Slaviša nije životno ugriožen, a zadržan je na liječenju.

(Glas Srpske) Foto: Facebook

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mm

02.05.2024 21:18

Putuj sa andjelima dragi dječače. Iskreno saučešce tvojoj porodici.

ODGOVORITE
Name

Ceca

02.05.2024 22:03

Tuga do neba.

Name

+

03.05.2024 10:53

Sunce malo. Lijepe bistre okice. Neka ga Anđeli od sada čuvaju.

ODGOVORITE