Nikola Rokvić krenuo pješke u Grčku

Pevač Nikola Rokvić krenuo je peške na put do Grčke i treba da pređe 1.150 kilometara, a razlog njegove odluke je human.

Magazin 22.04.2024 | 17:12
Nikola Rokvić krenuo pješke u Grčku

Kako bi pomogao onima kojima je pomoć potrebna odlučio se na značajan korak.

Nikola Rokvić bi trebalo da stigne do Egine, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom.

On je pre odlaska, sa porodicom posetio Hram Svetog Save, gde se pomolio.

Nikola RokvićFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

- Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih. Prvenstveno, na pomoć mnogim porodicama, mnogoj deci, ali što je najbitnije na pomoć bolesnoj deci zbog koje sam u velikoj meri i krenuo na ovaj put. Pokrenuli smo fondaciju koja će pomagati porodicu, koja će pomagati talentovanu decu, mnogodetnu porodicu, ali isto tako i bolesnu decu - rekao je Nikola u Hramu Svetog Save.

Inače, Nikola Rokvić živi po verskim pravilima i svoju decu uči pravosljavu, pa samim tim često obilazi manastire, kako sam, tako i porodično, te poštuje sve praznike Srpske pravoslavne crkve i poštuje porodičnu tradiciju.

Njegova supruga Bojana jednom prilikom otkrila je da je Nikola poželeo da krene da živi monaškim životom, ali ga je razdvojenost od njihovo troje dece za sada odvratila od te ideje. Ipak, ona je istakala da bi mu dala blagoslov za taj korak.

Nikola RokvićFOTO: PRINTSCREEN

Nikola na svojim društvenim mrežama deli poučne duhovne poruke i svoje poduhvate, a sada je u toku Velikog časnog posta objavio da se sprema na nešto veliko.

(Kurir.rs/Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zig

22.04.2024 18:01

Pomozi ti ljude finansijski, ako mozes, mani se presipanja iz supljeg u prazno da sebe izreklamiras.Sta sirotinha ima od tvog pjesacenja?

ODGOVORITE
Name

Yu

22.04.2024 18:31

Mogo je krenut iz Makedonije bilo bi mu blize.Fataj se posla i hrani tu djecu.

ODGOVORITE
Name

Daca

23.04.2024 09:02

Koliko ste vi zloban narod mati moja .....STRASNOOO

ODGOVORITE