ŽELJKINO ĆUTANJE

Obasuti smo vijestima da su Bećirović i Komšić prisustvovali predstavljanju nacrta navedene rezolucije u UN. A gdje je za to vrijeme Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH, zašto ona nije otišla u UN u NJujorku i zašto ćuti o razlozima zbog kojih nije otišla?

Republika Srpska 20.04.2024 | 16:03
ŽELJKINO ĆUTANJE

Autor: Dr Milan Blagojević

U protekla tri-četiri dana ovdašnja javnost naprosto je zasuta medijskim informacijama o aktivnostima dva člana Predsjedništva BiH (Denisa Bećirovića i Željka Komšića) koje u svojstvu članova kolektivnog šefa države BiH imaju u Organizaciji UN u NJujorku, povodom nacrta "rezolucije o genocidu u Srebrenici", o kojoj bi Generalna skupština UN 2. maja ove godine trebalo da raspravlja i odlučuje.

Obasuti smo vijestima da su Bećirović i Komšić prisustvovali predstavljanju nacrta navedene rezolucije u UN. A gdje je za to vrijeme Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH, zašto ona nije otišla u UN u NJujorku i zašto ćuti o razlozima zbog kojih nije otišla?

To je nedopustivo, jer ova tema nije njena privatna stvar da bi o tome ćutala pred javnošću. Sankcije koje su joj uvele SAD ne mogu da joj uskrate da kao član kolektivnog šefa države uđe u prostor UN u NJujorku.

A ako joj SAD čak i to zabrane, što bi bilo teško kršenje međunarodnog javnog prava, pa treba Željka da obavijesti o tome javnost i da traži da joj se putem skajpa ili drugih sredstava video obraćanja omogući učešće u svakoj raspravi u UN o ovoj temi.

Nijedan propis Organizacije UN ne zabranjuje takvo obraćanje šefu države, odnosno članu kolektivnog šefa države, koje svojstvo nesporno ima Željka Cvijanović. 

Samo je potrebno da šef države to prethodno zatraži od UN, ali to Cvijanovićeva ne traži. Ona je poslala dva svoja pisma u UN, rekavši u njima da je Zlatko Lagumdžija kršenjem Ustava BiH i zloupotrebom položaja ambasadora BiH u UN-u, bez odluke Predsjedništva BiH, inicirao usvajanje navedene rezolucije.

Sve to je očigledno, ali nije dovoljno samo napisati ta dva pisma i zatim ućutati o ovoj za istinu i Republiku Srpsku i srpski narod, a i za BiH u cjelini , isuviše važnoj temi, kao što čini Željka Cvijanović. 

Umjesto toga, ona kao član kolektivnog šefa države mora biti angažovana neprekidno o tom pitanju.

Stoga je morala tražiti svoje učešće, makar i video putem ukoliko joj SAD ne daju da dođe u UN u NJujorku, tokom nedavne prezentacije nacrta rezolucije o Srebrenici, kako bi u neposrednom obraćanju ukazala Ujedinjenim nacijama da je to što im se predlaže produkt najgrublje zloupotrebe službenog položaja ambasadora Lagumdžije koji je, bez odobrenja Predsjedništva BiH kao jedino nadležnog organa za ova pitanja spoljne politike BiH, kršeći Ustav BiH uzurpirao pravo da on u ime BiH predlaže tu rezoluciju i lobira u UN za nju, te da to jednako neustavno, bez odluke Predsjedništva BiH, čine i ostala dva člana Predsjedništva - Bećirović i Komšić.

Takođe je Željka Cvijanović mogla na taj način da ukaže UN-u i na Zaključni izvještaj  Nezavisne međunarodne komisije pod predsjedavanjem Gideona Grajfa, napisan od strane eksperata iz devet država svijeta, koja Komisija je u svom Izvještaju napisala (str. 970 Izvještaja) da nakon njene "temeljne istrage zaključuje se da se u Srebrenici nije dogodio niti pojedinačni zločin genocida niti genocid uopšte", kao i da "Nalazi Tribunala o genocidu neće izdržati test vremena" - citirano iz istog Izvještaja, str. 970.

Indikativno je da je Narodna skupština Republike Srpske 19. aprila 2024. prihvatila u potpunosti ovaj Izveštaj, ali je u zaključcima koje je usvojila tim povodom propustila, namjerno ili ne, da obaveže Željku Cvijanović da kao član Predsjedništva BiH sa usvojenim Izvještajem upozna UN, a naročito Generalnu skupštinu UN na njenoj sjednici planiranoj za 2. maj ove godine.

Zašto to nije učinila Narodna skupština, da li je Željka i njeno ćutanje u tom pogledu jača i od Skupštine, neka prosudi javnost. Ali, uprkos tom (ne)namjernom propustu Narodne skupštine, Željka još uvijek može sve to da popravi i učini barem onoliko koliko je do nje.

Naime, Generalna skupština UN treba da o ovoj temi održi sjednicu 2. maja ove godine. Prema članu 25. Poslovnika Generalne skupštine UN na svakoj sjednici te skupštine delegacija bilo koje države članice UN može imati pet predstavnika.

Dakle,  ne samo tri člana Predsjedništva BiH već i još dvoje lica može BiH imati kao svoje predstavnike na bilo kojoj sjednici Generalne skupštine.

I svi oni u svojstvu predstavnika države mogu govoriti na sjednici Generalne skupštine, saglasno članu 68. Poslovnika Generalne skupštine.

To znači da Željka Cvijanović kao član kolektivnog šefa države BiH ima pravo da učestvuje i na predstojećoj sjednici Generalne skupštine UN 2. maja ove godine.

Ako joj SAD ne dozvoljavaju da tada dođe u NJujork, Željka ima pravo da se u navedenom svojstvu obrati video putem Generalnoj skupštini UN, saglasno već pomenutom članu 68. Poslovnika Generalne skupštine.

Taj član obavezuje predsjedavajućeg Generalne skupštine da svakom od onih pet predstavnika države članice UN daje riječ, pa i video putem, na sjednici, i to prema redoslijedu kojim su izrazili svoju želju da govore na sjednici Generalne skupštine. 

Dakle, potrebno je da Željka u svojstvu člana kolektivnog šefa države BiH samo izrazi želju u tom pravcu, tj. da zatraži da u tom svojstvu govori na sjednici Generalne skupštine, što joj u tom slučaju mora biti odobreno.

I onda Željka ima mogućnost da upozna i upozori Generalnu skupštinu UN da je prijedlog navedene rezolucije nastao najgrubljim kršenjem Ustava BiH kao države članice UN, od strane njenog ambasadora u UN, te da će Generalna skupština već samom raspravom o takvom dokumentu na najgrublji način i sama pogaziti ustav jedne države članice UN, a time i suverenitet BiH i Povelju UN.

Naravno, Željka tom prilikom može upoznati Generalnu skupštinu UN i o Izvještaju Grajfove komisije. Sve to, a i još mnogo toga, može Željka Cvijanović. Samo kad bi htjela.

(BN)

Komentari / 96

Ostavite komentar
Name

Žiko

20.04.2024 16:08

Nažalost, ponekad imam utisak da režim presrećan zbog ove rezolucije, jer im daje i dalje prostor za skrivanje iza velikih nacionalnih tema. U tom kontekstu treba posmatrati i ŽELJKINO ĆUTANJE?!

ODGOVORITE
Name

Borac

20.04.2024 16:17

Njoj je pametnije kada suti,al mogla je otici da pijanog komsica drzi da ne padne.

Name

Banjaluka

20.04.2024 16:31

Da, tako je. Željka je samo produžena Miloradova ruka. A Milorad je produžena ruka onih koji su ga doveli i drže sve ove godine da radi za njihove interese i raskućava RS. Ciljano je Lagumdžija postavljen na to mjesto. Znaju oni šta rade i zašto, a najžalosnije je što im narod vjeruje i dalje.

Name

Re

20.04.2024 16:43

Pa bila je na mitingu u BL. Napravili su kontra efekat. Sav svijet izveštava o mitingu i genocidu. Nikada bošnjaci ne bi mogli napraviti takvu medijsku pažnju cijelog svijeta o genocidu i srbima u tom kontekstu.

Name

Mile

20.04.2024 17:04

Postena.

Name

Zac

20.04.2024 17:09

Kako da ode u USA kad je na crnoj listi, sankcije .

Name

hiihihihi

20.04.2024 17:22

Smesni ste, Zeljka sa tim lobira da je skinu sa crne liste kako bi mogla opet kupovati na kreditne kartice i placati ostalo.

Name

Re

20.04.2024 17:35

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić prisustvovali su radnom ručku s ambasadorima država članica i zvaničnicima Ujedinjenih nacija (UN). Sastanku je prisustvovao i ambasador BiH u UN-u dr. Zlatko Lagumdžija.

Name

Re

20.04.2024 17:41

Da tačno dali je dodig namjerno ili nenamjerno doprinio sa svojim mitingom da je sad cijeli svijet o tome upoznat i da ga osudjuju.

Name

d

20.04.2024 17:47

Željka se pritajila da narod vidi kako im međunarodna zajednica ne može ništa, sankcije šta im mogu. Da vrijede išta odmah bi dok su im uveli sankcije dali otavku pa neka blokiraju državu, ali ko će se odreći rudnika zvanog RS. Još nije kasno za ostavke ili čekate da nas bace na koljena.

Name

Re

20.04.2024 17:54

Sta je briga,dobra plata svaki mjesec ide a zaradio joj i sin dobro na teniskom igralistu.

Name

Da vidimo da li ce se

20.04.2024 19:15

Povuci svi iz zajednickih institucija ?

Name

Re Borac

20.04.2024 19:16

Možda je Komšić pijan ali vas rastura na proste faktore

Name

željka i severina

20.04.2024 19:25

Ja saaaam;- devojka sa sela, rumeno mi lice, al ostalo, sačuvaj bože

Name

Željka

20.04.2024 19:31

Kakav njujork, meni je ljepše rularno područje, tu sam glavna kao i naš mile

Name

re

20.04.2024 19:59

Cvijanovicka treba da bude procesuirana od organa Republike Srpske, zato sto se u ime Srpske zajedno sa Becirevicem i Komsicem nije obratila u UN-u i iznijela stanoviste Republike Srpske po ovom pitanju. Ako joj SAD ne dozvoljavaju da fizicki bude prisutna, trebala se obratiti video linkom.

Name

Yu

20.04.2024 20:45

Dobila dobar baksis pa cuti.

Name

Nenad-Nostradamus

20.04.2024 22:44

Snsd-e ciji je clan i Zeljka nisu predstavnik Srbskog naroda.Njima ova rezolucija odgovara jer sa ovom rezolucijom kaznjava se SDS koja je bila na vlasti u tom vremenu.Usvajanjem rezolucije je ujedno i priznanje ovoj vlasti koja nije nista uradila da se ospori ta rezolucija.Vise bi se moglo reci da su cak sponzori ove rezolucije.Recimo Ivanic je sprecio tuzbu za genocid koju je u njegovo vrijeme pokrenuo Bakir Izetbegovic da je Ivanic tada prihvatio tuzbu Bakira protiv Srbije Ivanic bi i sada bio na vlasti.

Name

Puki 18

21.04.2024 07:26

A što pomisliš to ponekad? To je tako. Drže nas u priči o ugroženosti, nacionalizmu, jer ništa više ne mogu dati. Vladaju na tenziji i neizvjesnosti. Čine se sve da opet zakuvamo sa zapadom. Jedina dobra stvar što će nakon toga proći na vlasti kao Milošević. Ako bude tako, neka košta, šta košta. Platićemo skupu cijenu, a mogli smo proći mnogo jeftinije.

Name

benito

21.04.2024 14:07

U njenom slučaju ćutanje je zlato!

Name

Uskoro!

21.04.2024 17:05

Zeljka ce da opravda svoje cutanjem odvajanjem RS od propale BiH!

Name

hercegovac

23.04.2024 13:49

Kaze zeljka i dodik i njihova garnitura na vlasti da su oni ponosni sto su na crnoj listi Amerike.E pa budite ponosni.

Name

Istrage

20.04.2024 16:09

Neka igra je po sredi zaista, njoj bi najbolje bilo da da ostavku i ćuti stalno, sudski proces će imati posle izbora zasigurno jedan minimum a možda i dva.

ODGOVORITE
Name

Borac Vrs

20.04.2024 16:29

Kada je uhapsen Ratko Mladić, Karadžić,zasto Dodik tad nije drzao mitinge, zato sto je njemu cilj bio da budu uhapseni,to je.nekoliko puta rekao,tada, isto i za Srebrenicu,koji je to prevarant,sramna podrska olosa iz sapca Beograda itd,

Name

miloš

20.04.2024 16:09

Ona je na crnoj listiI ona je svejsna da poslije onolikih uvreda ambasadora SAD i njenog osoblja ambasade da joj SAD ne bi dali vizu za ulazak u SAD. Što narod rek'o što si posijao to i žanješ.

ODGOVORITE
Name

Luka

20.04.2024 16:14

Tačno, ali i u samoj listi OFAC stranici piše da se to ne odnosi na eks- teritoriju UN-a. Dakle, mogla je otići, a u krajnjem slučaju, mogla je tražiti i video obraćanje. Ništa od toga nije učinila!?

Name

Re Miloš

20.04.2024 16:32

Slažem se, dug jezik a kratka pamet i narod snosi posljedice.

Name

Miroslav

20.04.2024 16:11

Mitingom se ništa ne može uraditi, osim isti koristiti za dobijanje političkih poena. Ako želimo spriječiti rezoluciju, trebali smo diplomatski djelovati, onako kako to radi Vučić, a zašto je to izbjegla Željka ostaje nam samo da nagađamo, svakako ovo slučajno nije.

ODGOVORITE
Name

Re

20.04.2024 16:18

Zašto je tako? Zato što ona ne odlučuje ni o čemu. Zato što mentor želi satiranje srpskog naroda. Sekta je Lagumdžija poslala u UN. Dodik je glavni krivac za ovo stanje.

Name

Ja miroslav

20.04.2024 17:24

Pa ona je konobarica sta ocekujes

Name

Svašta

20.04.2024 16:13

Pa to nije nacionalni interes pobogu!!!! Most Pelješac, arhivska gradja Jasenovca, odlikovanja po Derventi, i ko zna šta još... , e to je pravi nacionalni interes ove vlasti, kako vam više nije jasno.....

ODGOVORITE
Name

Milunka

20.04.2024 16:18

Svaka ti je ko Njegoseva. Boli narod Jasenovacka gradja i mostovi, boli sve.

Name

Darko

20.04.2024 16:17

Zanimljiva analiza za razmišljanje. Nešto se čudno krije iza svega ovoga.

ODGOVORITE
Name

Ustaša

20.04.2024 18:33

Pa znase čija je ona unika, Pejina

Name

Milan

20.04.2024 16:17

Zaista, pitanje na mjestu, zašto Željka to nije iskoristila!

ODGOVORITE
Name

Koroslav

20.04.2024 17:56

Zato i zbog toga usnula željkica kojoj je djed Pejica reko da ćuti što nije otišla😶.

Name

Roditelj 1

20.04.2024 16:36

Postaju oni svjesni u kakvu losu situaciju su doveli RS. Naorali su oni i previse vrijedjajuci Medjunarodnu zajednicu pogotovo Ameriku i Njemacku. Najgore je sto sad nema ni lakog povratka iz te avanture.

ODGOVORITE
Name

Mrgud

20.04.2024 18:56

E tako i treba,svugje i na svim mjestima guzicom su zatvorili vrata,sad sjedi u Laktasima i pij djedovacu.

Name

Mrva

20.04.2024 16:38

Brine nju sto se i Dzenan Loncarevic razvodi. He he

ODGOVORITE
Name

Ok

20.04.2024 18:57

Bas to je razlog,sad zelja place.

Name

AR

20.04.2024 16:40

Ko ce biti na mitingu pomoci nasem glavonji A mozda je i bolje samo bi je ismijali Ovako nas je postedila i te sramote Pa jos jedna stvar ko bi je slusao sa onim njenim glasom. Ostani plavuso tu gdje si

ODGOVORITE
Name

Re

20.04.2024 16:52

Kako ona samo prijeti na mitingu. Amerikanci se usrali u gace.

Name

Zvornicanin

20.04.2024 16:53

Zasto bi Zeljka Isla tamo kada mi imamo obrada kesica koji ce da lobira u SAD da to prodje

Name

Grgo

20.04.2024 17:05

Pejina unuka!

Name

BL

20.04.2024 16:51

Odličan tekst. Ali oni za ovo ne haju.

ODGOVORITE
Name

Ekonomista

20.04.2024 16:54

Autor ovog teksta je dr Milan Blagojević , šta reći osim bravo .Ja sam se takodje pitao ko je u ime predsjedništva BiH dao odobrenje Lagumdžiji odnosno Konakoviću da istupe u UN.Šta ta žena predstavlja.i koga u Sarajevu.

ODGOVORITE
Name

Borac

20.04.2024 16:54

Zeljka sa sinom pravi zgradu u borilu

ODGOVORITE
Name

Nako

20.04.2024 17:00

Nije u redu da ide i Zeljka, sta ce reci Denisova i Zeljkova zene na to

ODGOVORITE
Name

GRUJO

20.04.2024 17:00

Pa nije luda da ide protiv svojih zemljaka javno. Pa unuka je to. A sdruge strane sad se pokazuje da ovaj režim nehaje za sudbinu ovog naroda. Nahapala se nakrala i dovoljno obogatila. Pa bi li vi to kockali. Pametan potez Srbija Željkice. Granice postoje izgleda.

ODGOVORITE
Name

nebitno

20.04.2024 17:01

Nije otisla jer je tamo nece slusati negatori genocida nego ambasadori. U rezoluciji se ne spominje ni RS niti Srbi. Samo to vama jos nije javljeno a upravo to su rekli i Becirevic i Komsic. Razlog galame je prilika da se na ko fol miran nacin otcjepi RS od BiH. Svi znamo da na miran nacin kod nas to ne ide a u ovom slucaju i ne moze. Godine 92 niste uspjeli kad ste imali svu silu pa tako necete ni sad. Nakon 16 srusenih dzamija samo u BL imati obraza pricati kako ne mozemo zivjeti zajedno je degutantno. Prestanite da se lazete. Sto prije shvatite to bolje za sve nas.

ODGOVORITE
Name

Valter

20.04.2024 17:08

Za ove sto se pitaju sta se dešava, vrlo jednostavan odgovor, ova vlast opstaje zbog konstantnog generiranja kriza, zeljka ima interes da rezolucija prodje jer jako je bitno da se Bosna vidi nemoguća za suživot, tako da imaju od čega da nas brane, inače nema svrhe da postoji

ODGOVORITE
Name

SNSD

20.04.2024 17:08

Nacionalni interes Republike Srpske je Pelješački most i ostali Hrvatski interesi.

ODGOVORITE
Name

Narod

20.04.2024 17:09

Gospodine Blagojević u,a ko istinito pričate?Ovo je dno dna,nepoznavanja,svog-njenog posla!Ovo su onda neke igre oko RS,a znači oko nas,naroda!Odavno sam shvatio da sam ratovao za svoju kuću porodicu,a ispalo da sam ratovao za lopove,tajkuni i izdajice.Kontao biće bolje,a bojim se da idemo u novo beznađe.Za lopove vladajuće!Nedaj bože,nekog novog rata,ja ču vas lopovi tražiti,ako već ne pobjegne te.Sedamdeset godina imam, još svašta znam i mogu,a ako nas napadnu,prvi sam,a ako izazove te Vi vladajući rat,prvo vas!Normalno su uvijek prvi i bježali,lopovi!

ODGOVORITE
Name

Jah

20.04.2024 17:10

Ona je na crnoj listi SAD i ne moze uci u SAD. Samim ti ne moze ni doci u zgradu UNa... Takodjer, nijedna Americka firma ne moze suradjivati sa njom pa ni SKYPE.. E sada nek se smije sto je dobila sankcije.

ODGOVORITE
Name

+

20.04.2024 17:10

Ona mora biti angažovana najviše. Ćuti. Pa nije ona Srpkinja. Ko su oni ,koju su joj dali prednost u odnosu na obrazovanog i zrelog Političara ŠAROVIĆA. Glasači su to priredili svojoj dijeci. Pamet je skupa. Običan čovjek od BL.

ODGOVORITE
Name

Mirko

20.04.2024 17:16

Jednostavno. Nije otisla od srama. Neozbiljna kampanja odbacivanja rezolucije imala je odjeka u UN. Mislim da je i Vucic u istim problemima jer je to shvatio. Jedan je Wilie Brant i japanski car. Nazalost.

ODGOVORITE
Name

Code

20.04.2024 17:17

Nahlupaju se gluposti ovde pa ih sramota i otic medju svijet zato se njoj ne ide

ODGOVORITE
Name

RUSIJA

20.04.2024 17:25

Kako ce ici kad su zbog dodikovog izazivanja uveli sankcije

ODGOVORITE
Name

B. L.

20.04.2024 17:28

Nemoraju ici oba Hrvata dovoljno je samo Komsic

ODGOVORITE
Name

Momo

20.04.2024 17:31

Dođe Lavrov u UN. Može i ona. Nema zabrane samo se mora obratiti u USA ambasadu radi prolaska, ulaska u USA. I dobiti će papir gdje i zašto ide neće je ni pogledat.

ODGOVORITE
Name

Dario Djapa

20.04.2024 17:33

Sto bi Zeljka Cvijanovic isla u Njujork

ODGOVORITE
Name

Milan

20.04.2024 17:48

Bila je na Trgu Krajine pred 50 hiljada ljudi!

ODGOVORITE
Name

Re

20.04.2024 19:04

E gde si ti coro vidio 50000.

Name

Bozo

21.04.2024 08:55

Ona samo papke zna kupovati.

Name

penzionerka

20.04.2024 17:51

A, da li ste se zapitali da li Željka Cvijanović sama donosi odluke kao član Predsjedništva BiH, ili radi po gazdinom diktatu? Nema Željka ni mrvicu svoga ja, niti smije da ga ima. Zna se ko je u SNSD-u padre padrone. Ostali, ni mukajet!

ODGOVORITE
Name

SNSD

20.04.2024 18:06

SNSD INTERES ZELJKE CVIJANOVICA KONOBARICE IZ PRNJAVORA JE ...NDH ...USTASA..

ODGOVORITE
Name

Iskreno

20.04.2024 18:09

Pa bila je Željka prije sankcija ali se pokazala kao prava seoska klošarka kada je okrenula leđa i napustila salu kada je VP govorio. I kome ona da se obraća kada je dupetom zatvorila sva vrata. Ona jedino može da se obraća po mitinzima ako je i tu ko sluša

ODGOVORITE
Name

Re

20.04.2024 22:03

Bas tako. Samo sto zbog njenog zatvaranja dupetom ispasta narod.

Name

Burle

20.04.2024 18:46

Željka dala "punemoć" Lagumdžiji da je zastupa i da joj sredi skidanje sa Crne liste

ODGOVORITE
Name

Hercegovac

20.04.2024 19:08

Neka je zacutala, dosta je i mlatila praznu slamu.

ODGOVORITE
Name

Glas

20.04.2024 19:14

Samo neka im se sto vise kesa isplati u narednom periodu,bice ga lakse oteti,nego li sa racuna.Vole srbi kes i starlete.Jao vama kad pojedinci pocnu praviti ekstremne grupe za otimanje onoga sto je oteto.

ODGOVORITE
Name

321

20.04.2024 19:24

sadabise deda pejo ponosijo svojom unukom zato sto nanosi udarac srbima vidis daje udarila dedinim nozem

ODGOVORITE
Name

321

20.04.2024 19:25

videcemo hoceli ispravit svoju gresku ilice ici stopama dede peje

ODGOVORITE
Name

Cica

20.04.2024 20:17

Mogla je i vise ali Zeljka ima ujaka ( daidzu)

ODGOVORITE
Name

System234

20.04.2024 20:33

A sta bi dobila da je otisla kad nema argumenata dobila bi samo ponizenje i osudu sto naravno i zasluzuje

ODGOVORITE
Name

Xxx

20.04.2024 20:47

Zeljka je presednik Srba i drzave Rep Srpske na kojisu mnogi zavidni kao i ovi sto pisu glupe komentare Drzava ima pravo da nastupi u svetu kako razmatra daje najbolje a to drzava upravo radi...

ODGOVORITE
Name

BiH

20.04.2024 20:48

Коректно би било да је додата и анализа зашто резолуција није била на сједници предсједништва које је задужено за вањску политику БиХ, затим да се посвети дио и о говорима Комшића по Америци на прославама тзв. армије БиХ. Ово је резолуција једног народа против Срба.

ODGOVORITE
Name

Jovo

20.04.2024 21:13

Mitinguje po Banjaluci

ODGOVORITE
Name

Re Penzionerka i BiH

20.04.2024 23:24

Korektno bi bilo da ne komentarišete ono što ne kužite! Milorad je raskućio RS, samo što to nije još objavljeno! Željka je samo dugmić!

Name

BL

20.04.2024 21:56

Ovi se kao 'digli' protiv rezolucije, al samo u BL i Bg. To nikog ne interesuje i to u svijetu niko ne vidi. Sa tim potezom mogu samo dobit glupe glasace.

ODGOVORITE
Name

Mišo

20.04.2024 21:57

Zar Željka nije pod sankcijama SAD ?

ODGOVORITE
Name

Tableta

20.04.2024 22:01

i na spavanje sto prije, toliko gluposti si nadrobio na jednom mjestu i sve laz do lazi

ODGOVORITE
Name

Bijeljina RE

21.04.2024 06:58

Budaletino jadna,imaš gulpe komentare.

ODGOVORITE
Name

Re Xxx

21.04.2024 08:14

Nisi upućen. Niti je Srpkinja. Niti njena riječ ima snagu. Konobarica. Poslušaj jaku ženu. JELENU. I UČI.

ODGOVORITE
Name

11903

21.04.2024 11:09

I sad kad neko o ovom razmiŝlja na način da u trenutnom predsjedniŝtvu BiH Boŝnjaci imaju 2 člana predsjedniŝtva, Hrvati 1 a Srbe izgleda nema ko u tom tijelu da zastupa, onda nije za čudidi Lagumdžijina samovolja?

ODGOVORITE
Name

Praseci

21.04.2024 12:10

Super sto nije otisla, ostala jedna dnevnica i putni nalog vise u budzetu. Kad bi jos Dodik i Patrijarh preskocio koji izmisljeni put, mi bi bili Svicarska.

ODGOVORITE
Name

Branci

21.04.2024 12:21

Napokon je shvatila da je najpametnija kad ćuti.

ODGOVORITE
Name

NN

21.04.2024 16:45

Zivotinjo mrska.

ODGOVORITE
Name

LAKI

22.04.2024 08:32

A sta ce nesrećna. Ništa ona nije kriva.

ODGOVORITE
Name

Istina

22.04.2024 08:48

Ženi ugašeni računi, kako da ide, čime da plaća po New Yorku, srpskim dinarima, pa tom valutom se više ne može plaćati ni na ''srpskom'' kosovu!?

ODGOVORITE
Name

Nenad

22.04.2024 15:57

Nesto oni kriju ili se potajno raduju rezoluciji kako bi imali što više nacionalnog naboja!?

ODGOVORITE
Name

Branko

22.04.2024 15:59

Zaista čovjek se sa razlogom pita, zašto ona kao član predsjedništva iz Republike Srpske nije otišla u UN. Sankcije, nisu razlog, jer u UN ima pravo otici i sankcije se ne odnose na zgradu UN-a!?

ODGOVORITE
Name

Borko

22.04.2024 16:01

Sramno ćutanje! Ali i razmisljanje, zasto to nije uradila.

ODGOVORITE
Name

Darko

22.04.2024 16:01

Naša Željkica se nista ne pita, ona je samo burketova ikebana.

ODGOVORITE
Name

Aman

22.04.2024 16:03

Bolje je da šuti. Za slušanje ona nije. Nikad ni bila.

ODGOVORITE
Name

Boban

22.04.2024 17:24

Nezna ona ni stabi govorila tamo morobijoj burle napisati

ODGOVORITE