Jelena Karleuša oprostila uvrede Nućiju i Editi!

Jelena Karleuša oprostila je prozivke Igora Panića Nućija i Edite Aradinović na svoj račun od pre nekoliko meseci, te ih je sad pohvalila na Instagramu.

Zabava 18.04.2024 | 18:33
Jelena Karleuša oprostila uvrede Nućiju i Editi!

- Koliko je zapravo kulturan ovaj momak i lepo vaspitan. Ovo je majka lepo vaspitala - napisala je JK za Nućija, a onda je prokomentarisala i Editu:

Jelena KarleušaFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Stvarno mislim da je Edita dobra devojka i od ljudi koji je poznaju sam čula samo lepe reči o njoj. Dečije se zaletela na mene, verovatno pod uticajem mnogih. Zato i nisam bila oštra... kao prema nevaljalom detetu koje hoćeš da kazniš, ali ne možeš jer te hvata na fore - zaključila je u svom stilu Karleuša.

Jelena KarleušaFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Inače, JK je reagovala na sledeće izjave svojih mlađih kolega:

- Ja se nikad nisam tu nešto ni posvađao duboko. Meni je to bilo simpatično od početka. Moji odgovori su bili onako duhoviti. Nisam ja ulazio u neke rasprave i nije bilo teških reči. Ja sam bio lagan u tom bifu od početka, ako se to može nazvati bif - rekao je Nući, a slično je komentarisala i Edita:

- Ja sa njom nisam u svađi. Rekla sam jednom svoje mišljenje o njoj. Odblokirala me je i pomirili smo se - priznala je Edita.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar