Haris se oglasio nakon vesti da su Toni i Melina zajedno u Monaku!

Pevač Haris Džinović se oglasio za Telegraf.rs povodom vesti da su Melina Džinović i Toni Bijelić, još uvek zakoniti suprug Dragane Mirković, u isto vreme u Monaku, što mnogi komentarišu rečima da "nije slučajnost".

Zabava 17.04.2024 | 18:50
Haris se oglasio nakon vesti da su Toni i Melina zajedno u Monaku!

Modna kreatorka, kako navode domaći mediji, otputovala je u Monako pre nekoliko dana, a danas je Toni objavio fotografiju iz istog mesta.

Ekipa Telegrafa kontaktirala je ovim povodom poznatog pevača Harisa koji je imao kratak i ne baš prijatan komentar povodom pomenute situacije.

Molim vas, pustite me na miru, mene ova tema apsolutno ne zanima! Zaista me ne interesuje - bio je izričit pevač koji je, čini se, rešio da manje govori o bivšoj ženi u javnosti.

Melina se ovim povodom nije oglašavala, dok je Toni na svom Instagram profilu demantovao da na luksuznom putovanju boravi sa Harisovom bivšom ženom.

Podsetimo, Melina Džinović se nedavno razvela od pevača Harisa Džinovića, sa kojim ima dvoje dece - ćerku Đinu i sina Kana.

Ona se ovim povodom do sada nijednom nije oglasila, a jedina reakcija poznata javnosti bio je njen upad u porodičnu vilu zbog čega su i ona i Haris završili u policiji, kako bi u svojstvu građana dali izjave.

Melina je sada odlučila da otputuje i razbistri svoje misli, te se odlučila da svoj mir, makar na kratko, pronađe u Monaku u koji je stigla prošle nedelje.

Modna kreatorka voli da odlazi u pomenutu zemlju, kako je ranije isticala, a kada se vraća u Beograd i sa kim boravi tamo nije poznato.

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste da se i Toni Bijelić nalazi u Monaku u isto vreme kada i Harisova bivša supruga.

Bijelić koji je, trenutno u procesu razvoda sa pevačicom Draganom Mirković, danas, 17. aprila, objavio fotografiju iz Monte Karla, te vidno raspoložen dodao opis:

Dobro jutro.

Mnogima je bilo čudno da su se Melina i Toni našli u isto vreme na istom mestu, ali komentari korisnika društvenih mreža su raznoliki, te određeni broj ljudi smatra da su se slučajno zadesili i da je svako svojim poslom tu, da li radi odmora ili čak poslovnog pitanja. Ipak, drugi zbijaju šale zbog ove "koincidencije".

"Okej, znamo da ništa nije slučajno", "E sad se vežite jer ko zna kakav potres nas čeka, hahaha", "Nema šanse da je ovo slučajnost", neki su od komentara.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar