Pronađeno tijelo Drage Tanaskovića u Drinskom jezeru

Beživotno tijelo Drage Tanaskovića pronađeno je u Drinskom jezeru u Ustiprači. Kako Klix.ba saznaje tijelo su pronašli ribari.

Republika Srpska 13.04.2024 | 16:01
Pronađeno tijelo Drage Tanaskovića u Drinskom jezeru

Uviđaj je u toku, a više detalja biće poznato naknadno.

Stric Drage Tanaskovića, Radoš Tanasković izjavio je za Klix.ba ranije kako ne vjeruje da je riječ o samoubistvu te očekuje da nadležni obave istragu i da se utvrdi kako je nastupila smrt.

Nestanak Drage Tanaskovića, njegov stric Radoš Tanasković prijavio je 28. marta i od tada je trajala potraga za 30-godišnjim pripadnikom Oružanih snaga BIH.

Tanaskovića je policija uhapsila 25. marta zbog navodnog pokušaja iznude. Uhapšen je u Bileći i doveden u PS Foča odakle je pušten 26. marta u večernjim satima, odnosno u 21:05 minuta.

Kamere su zabilježile da se te noći spustio do rijeke ispod mosta u Foči gdje su pronađeni opušci od cigareta

(Klix) Foto: Facebook

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Dr

13.04.2024 17:21

Nema komentara i nikom nista zar to nije malo nenormalno da se covjek tek tako ubije nakon par sati provedenih u policiskoj stanici . Sta je momku uradjeno kakva tortura i ponizenje su ga mogli izbezumiti da se tek tako ubije ako se i ubio sam?

ODGOVORITE
Name

Пише

13.04.2024 17:36

У тексту да је ухапшен 25 у Билећи и доведен у Фочи где је пуштан из ПС 26 у 21,05 часова што баш не би рекао да је био пар сати. Шта је све било сами бог зна. Можда се сазна, можда и не.

Name

Re DR

13.04.2024 17:44

Nije to više narodna državna policija. To je privatna bagra. Samo u službi vođe i lični interes,a kriminal se množi kao ambrozija. Bože sačuvaj.

Name

Jasin

13.04.2024 18:03

Svasta je moguce Dr, isto kao i onaj sto je umro u Srbiji u zatvoru, brat od osumnjicenog za ubistvo male djevojcice, i sad ga zabetonirali, a uz to jos u limenom sanduku, tako da ga niko nije vidio.

Name

Туга чемер и јад

13.04.2024 18:10

Нека му Бог подари мир и спокој!

Name

Miso

13.04.2024 18:17

Sram vas bilo,po vasem a i citam policija je ubila i brata ubice male Danke,a tako bitan lik u istrazi,vi se okrenili i od monstruma pravite zrtve,sramota.Ukljucite mozak malo,koga bi ti ubio da si policajac i zasto.Jeli neko umro ili stradao,po vasem nesto smrdi,vjerovatno znate po sebi sta bi vi radili.

Name

Re

13.04.2024 20:42

Ko je ubio Davida?

Name

Pitam se

13.04.2024 23:48

kako je mogao tako naprasno da umre - brat od onog monstruma ubice male Danke, to se ne pitate. Da policija spapulja nekoga i koga hoće kad hoće i uključi ostale, sazovu koga treba i kad treba. Žalosnooo! Danas svako ima pravo da te tuži, da podnese neku prijavu, da slažu, izmisle i ti vidi šta ćeš od života kada ti sruše i unište život radi svojih sitnih interesa!!!

Name

Dosije X

14.04.2024 05:44

Kakva laz, ali to za focansku policiju je normalno. Njihove kamere sto "vide" niko drugi ne vidi, a što ne vide, svi drugi vide. Ortodoksni lažovi. Prebijaju ljude jer im se neko tamo sveti što mu je rodbinu prijavio, a zna se i ko, teški razbojnici i kriminalci koji su primljeni u policiju a trebali biti iza resetaka, pa ga ili nasmrt prebiju ili pošalju u smrt . Tako radi naša policija koja je svačija više nego nasa i koja nije tu da nas štiti i da bude pravedna već da laže, prebijanja nedužne, i da ih nadležni pokrivaju i da za njih nema odgovornosti niti kazne. Zato su kažnjeni od zakona koji oni ne kontrolisu zato su tako "srecni" u privatnom životu i sa svojim najdražim.

ODGOVORITE