Turska odbojkašica se zagrijava uz Aleksandru Prijović

Turska odbojkašica Hande Baladin, poznata ljepotica i članica Ezačibašija, izazvala je oduševljenje Balkanaca na društvenim mrežama kada je snimljena dok se priprema za meč uz hit srpske pjevačice Aleksandre Prijović.

Sport 11.04.2024 | 11:30
Turska odbojkašica se zagrijava uz Aleksandru Prijović

Odbojkašice Ezačibašija, za koji nastupaju Tijana Bošković i Jovana Stevanović, nisu uspjele da savladaju Fenerbahče u drugom meču polufinalne seriju prvenstva Turske, a ovaj meč obilježila je i zanimljiva scena na zagrijavanju.

Dvije srpske odbojkašice očigledno su u Tursku odnijele našu muziku, pa tako turska reprezentativka Hande Baladin pred meč uživa uz pjesme Aleksandre Prijović.

Hala Ezačibašija odjekivala je dok su se odbojkašice pripremale za meč, a snimak koji je postao hit na društvenim mrežama pokazuje kako jedna od najljepših sportistkinja Evrope igra i pjevuši uz "A ja sam odlično" popularne srpske pjevačice.

O tome koliko Hande dobro zna riječi vjerovatno bi više mogla da otkrije njena najbolja drugarica Tijana Bošković, a vi procijenite kako joj se sviđa muzika:

(Mondo)

Komentari / 0

Ostavite komentar