Nektar pivo ostaje zvanično pivo fudbalske reprezentacije Srbije

Banjalučka pivara i Fudbalski savez Srbije nastavljaju saradnju  potpisivanjem novog ugovora o partnerstvu kojim Nektar pivo ostaje zvanično pivo fudbalske reprezentacije!

Republika Srpska 05.04.2024 | 15:37
Nektar pivo ostaje zvanično pivo fudbalske reprezentacije Srbije

Potpisivanje novog ugovora između jedine pivare iz Republike Srpske, ali i najveće nezavisne pivare na Balkanu i Fudbalskog saveza Srbije je ozvaničeno u petak, 05. aprila u prostorijama Banjalučke pivare. 

“Ponosni smo što pored tradicionalnog partnerstva sa Borcem već nekoliko godina pružamo podršku i fudbalskoj reprezentaciji Srbije. U susret evropskom prvenstvu, uradili smo i limitiranu seriju Nektar limenki koje na sebi imaju naše reprezentativce za koje smo sigurni da će se dopasti našim potrošačima u Republici Srpskoj, kao i u Srbiji.

Od kada je Nektar stao uz fudbalsku reprezentaciju Srbije, nije propušteno nijedno veliko takmičenje, a ovaj put sam uveren da ćemo na evropskom prvenstvu u Nemačkoj proći grupu i boriti se u eliminacionoj fazi sa najjačim evropskim fudbalskim silama. Usled toga i slogan “Uz Nektar lako je!”, rekao je Ilija Šetka, direktor Banjalučke pivare. 

“Zahvaljujem se Banjalučkoj pivari i Nektar pivu na poverenju koje su nam ukazali potpisivanjem novog ugovora. Reprezentacija Srbije oduvek je imala veliku podršku naroda u Republici Srpskoj, brojne navijače koji su uvek uz reprezentaciju, a kroz saradnju sa Banjalučkom pivarom i brendom Nektar pivom smo te veze dodatno osnažili.

Plasirali smo se u najjaču grupu lige nacija i igraćemo sa najboljim reprezentacijama Evrope zajedno sa Nektar pivom. Drago nam je da je veliki broj navijača iz Republike Srpske kupio ulaznice za predtojeće prvenstvo.

Cilj nam je da sa dobrim rezultatima reprezentacije obradujemo sav naš narod, gde god živeo - u Srbiji, Republici Srpskoj ili širom dijaspore i da to zalijemo banjalučkim Nektar pivom.  Idemo zajedno u nove pobede!” istakao je Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije. 

Ljubitelji fudbala i Nektar piva će imati prilike da uz personalizovane limenke igrača fudbalske reprezentacije Srbije navijaju i bodre  tim Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu koje će se održati u Njemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. 

(PR)