Bodiroga pita Amidžića: Кo je sad asistent OHR-a?

Vladajuća garnitura na čelu sa SNSD-om, ističe on, vrlo je hrabra - ne zato što se ničega ne boji već zato što se ničega ne stidi. 

Republika Srpska 04.04.2024 | 09:28
Bodiroga pita Amidžića: Кo je sad asistent OHR-a?

''Ministar finansija i trezora BiH, Srđan Amidžić, prije par dana slavodobitno reče da su asistenti OHR-a oni koji nisu glasali za nacrt izbornog zakona Republike Srpske. Juče smo od predsjednice Centralne izborne komisije BiH Irene Hadžiabdić čuli da je problem vezan za finansiranje izbora riješen zahvaljujući odluci Ministarstva finansija i trezora BiH, tj. Srđana Amidžića koji je proveo odluku Кristijana Šmita.

- Кo je sad asistent OHR-a?'', poručio je potpredsjednik SDS-a Ognjen Bodiroga koji je i poslanik u NSRS.

Vladajuća garnitura na čelu sa SNSD-om, ističe on, vrlo je hrabra - ne zato što se ničega ne boji već zato što se ničega ne stidi. 

''Tako nam Amidžić juče besramno kaže da počnemo čitati i da je budžet kao prošlih godina. Prošla godina nije bila izborna, a institucije BiH se privremeno finansiraju na osnovu budžeta 2023. godine. On je postupio po Šmitovom Zakonu o finansiranju institucija BiH i odobrio traženi novac CIК-u. Politika koju sprovodi SNSD nije ništa nego manipulacija narodom i neodgovornost prema svojoj zemlji koja se zasniva na 50% laži i 50% mašte'', kaže Ognjen Bodiroga. 

Poslije brutalnog kršenja zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske, nabraja on:

''Poslije silnih referenduma, osnivanja Vojske Republike Srpske, Agencije za lijekove, Uprave za indirektno oporezivanje, 'hapšenja turiste Šmita', došli su u fazu da ispod tepiha sprovode nametnute zakone i zaklinju se da to nisu uradili. Кao što je nekada Milorad Dodik bio 'svježi dašak vjetra na Balkanu', tako je današnja vladajuća garnitura na čelu sa SNSD-om skup manipulatora, bezobzirnih i neodgovornih političara koji lažu svoj narod i vode ga u bijedu i siromaštvo.''
 
''Maske su pale po ko zna koji put, SDS u svojoj DNК ima odgovornost prema srpskoj naciji i spreman je da žrtvuje sebe za Republiku Srpsku. Vladajuća garnitura na čelu sa SNSD-om to definitivno nije. Oni su spremni da žrtvuju Republiku Srpsku za svoj komoditet i da sačuvaju nezakonito stečene milione'', zaključio je Bodiroga.

(BN) Foto: SDS 

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Mare

04.04.2024 09:41

Kako im se ponasa NJIHOV BOG, oni su jos i dobri. Postoji li iko u okruzenju laznog,cik, predsjdnika da mu pojasni sta je osnovno kucno vaspitanje, a sta klsarsko, ulicarsko i kabadahijdko ponasanje, jedne seljacine, dezertera, lopova i prevaranta iz Bakinaca?

ODGOVORITE
Name

Re

04.04.2024 15:24

Boje se sankcija pa odrađuju za Šmita a ne za baju. U strahu su velike oči. Prvi miševi bježe sa broda koji tone.

Name

Arsa

04.04.2024 09:54

Izgleda dobar i čestit momak,britak kao i obično i svaka mu je na mjestu što se tiče ove a i nekih ranijih njegovih izjava,svaka čast samo ostani takav!

ODGOVORITE
Name

Kosta

04.04.2024 09:56

Amidžić je mlad,obrazovan, pametan čovjek.Takvi a pokvareni,su najopasniji za svako društvo.On već sada obezbjedio i praunuče.Njega isključivo interesuje samo materijalna lična korist.Svoju pokvarenost je pokazao kao Odbornik u Skupština Banjaluke. Nezaboravno je ono njegovo "vodanje" Igora Radojčića po BL kao Cigo što voda mečku. On je samo pametna verzija Dodikova.

ODGOVORITE
Name

Milan

04.04.2024 09:57

Znači po tebi mladiću ne treba isplaćivati plate iz budžeta svima koji rade u institucijama BiH!

ODGOVORITE
Name

Re

04.04.2024 10:35

Milane ne okreci izjavu i ne pravi se lud. Mladić je pravilno rekao šta rade Dodikovi kadrovi u SA, a šta pričaju narodu RS. Ne možeš to poreci jer istina je gorka. Voli ti svog boga i dalje ali ne izvrci rijeci pametnog momka.

Name

Čaruga

04.04.2024 11:09

Kosta, svaka cast na kratkoj analizi

Name

Re

04.04.2024 11:20

Pa ako im je toliko , kako kazu, mrska , ne treba .

Name

Re Milan

04.04.2024 12:30

Opet ti magare celavo laprndas.

Name

Eh

04.04.2024 12:03

Gledaj ti ove kvazipolitičke bagre! Ne znaju oni više ni šta ko kome priča, stado pogubili, ko bajagi neke ideologije.Narod im bježi.Kakvi ste vi to ljudi i političari kadam vam narod bezglavo bježi ne vledajući ni sta ni gdje?

ODGOVORITE
Name

Iskreno

04.04.2024 12:31

Bravo na komentaru , Kosta. Samo kada sr sjetim njegovih teatralnih nastupa u Skupštini Grada. Ljigavac neviđeni.

ODGOVORITE
Name

Mufljuz

04.04.2024 13:45

Zasto opozicija ucestvuje u radu skupstine,kada su ovakve teme,i na iste glasa,za ili protiv nebitno???Posle pricaju da su zbog interesa Srpske prisustvovali???Obican narod a ne parlamentarci,znaju da se ovdje sve pita velikog vodje,kako on odluci tako ce biti,vladajuci glasaju kako on kaze,al sto se opozicija blamira u radu takvog parlamenta???Donesu neke odluke,pogaze se u Sarajevu,mogu shvatit jednom,dvaput,da vas prevesla,ali i vi u svemu tome i dalje ucestvujete i kao iscudjavate se kako???

ODGOVORITE
Name

Милан Србац

04.04.2024 20:18

Треба то питати додига .?!!

ODGOVORITE
Name

Re

04.04.2024 21:29

Džaba se propinješ! Slabe su ti šanse da uspiješ na lokalnim izborima!

ODGOVORITE