Nastavljena potraga za nestalom djevojčicom (2)

Potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Banjskog Polja, kod Bora, nastavlja se treći dan, a policija će proveriti bazne stanice i izvršiti veštačenje mobilnih telefona roditelja, kako bi se potvrdilo s kim su bili u kontaktu u periodu kada je devojčica nestala.

Srbija 28.03.2024 | 07:38
Nastavljena potraga za nestalom djevojčicom (2)

Nastavak potrage biće obavljen operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se devojčica ne nalazi u okviru od 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka, javlja reporter Tanjuga.

Policija će ispitati i ljude koji su se nalazili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su potencijalno propušteni tokom tekuće istrage.

Takođe je napomenuto da se u toku noći pojavila informacija da je Danka Ilić pronađena, što se ispostavilo kao netačno.
Svi koji su bili u neposrednoj blizini Danke Ilić su pod sumnjom što, kako navodi Tanjugov reporter, ne znači da se smatraju krivim.

 U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Danka Ilić nestala je u ponedeljak oko 13.45 sati, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je u ponedeljak aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara.

(Tanjug) Foto: Nenad Kostić, Printscreen/TikTok

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Хх

28.03.2024 08:02

Јадно и жалосно! Данка је вероватно неко отео и отишао из Србије

ODGOVORITE
Name

Olivera

28.03.2024 09:35

Nisam pametna ali meni izgleda da je neko cijelo vrijeme pratio djevojcicu .Kao da je unaprijed znao I meni izgleda da je taj neko u dosluhu sa jednim od roditelja cim je tako dijete nestalo u tren .Kao da je neko odvlacio paznju nekome za taj tren ili laze onaj kojem je za tren nestalo dijete ..

ODGOVORITE
Name

?????

28.03.2024 10:19

Slatko dijete! Kako će majka tako malo dijete izgubiti bas kad je šetala sama sa njom i sinom????

ODGOVORITE
Name

Zolto

28.03.2024 10:39

Ako je tako,teško se to moglo uraditi bez saučesnika u djetetovom okruženju

ODGOVORITE
Name

Jasna

28.03.2024 11:11

I meni se čini da je neko u dosluhu sa roditeljima. Srce malo. Samo da se pronađe živa i zdrava.

ODGOVORITE
Name

Marta

28.03.2024 11:22

Molim Boga dragog da je djevojčica živa i zdrava! molim Boga i za snagu njenim roditeljima i rodbini,teško je, preteško odgovarati na pitanja na koja nemate odgovor! Nadam se da će dijete biti uskoro pronađeno,ako Bog da! Ako je teren tako nepredvidiv ,možda se zavukla u kakvo šuplje stablo ili je upala u neku rupu....one druge pretpostavke neću ni da pomislim!

ODGOVORITE
Name

Sramno

28.03.2024 11:41

OVDE NEKO OZBILJNO LAŽE!

ODGOVORITE
Name

Xxx

28.03.2024 11:46

Ma sve mirise daje neko dugo dezuro u blizini kuce cekao trenitak i dijete capijo.ubacijo dal u kola ilje odnijoje par stotina metara i sa nekim prevozom ukrao neduzno dijete. Postoje blizu Rumunija i teren oko kuce i dalje od kuce dosta sumo it i konplikovan. tako opisuju movinari je za otmicara bila prilika da lako capi dijete i pobjegne. Mislim da sluzbe sporo reaguju daje trebalo odma zatvorit granicu iblokirat sve. Ovako daj boze daje malo slatko dijete jos u bezbednoj sveri. Volijobi daje zivo i zdravo i molimse bogu za to

ODGOVORITE