Medvedev: Na silu odgovoriti silom, uništiti teroriste

Zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev poručio je danas povodom terorističkog napada u koncertnoj dvorani Krokus siti hol, da teroristi razumiju samo uzvratni teror i da se sili treba suprotstaviti silom.

Svijet 22.03.2024 | 21:15
Medvedev: Na silu odgovoriti silom, uništiti teroriste

"Teroristi razumiju samo uzvratni teror. Nikakva suđenja ili istrage neće pomoći ako se sili ne suprotstavi silom, a smrti totalnim egzekucijama terorista i represijama nad njihovim porodicama. Svjetsko iskustvo", napisao je Medvedev na Telegram kanalu, prenosi Tanjug.

Prema njegovim riječima, ako se utvrdi da je riječ o teroristima kijevskog režima, nemoguće je drugačije postupati sa njima i njihovim ideološkim inspiratorima.

"Svi oni moraju biti pronađeni i nemilosrdno uništeni kao teroristi. Uključujući i zvaničnike države koja je počinila takav zločin", poručio je Medvedev.

On je izrazio saučešće porodicama poginulih u večerašnjem terorističkom napadu, u kojem je, prema podacima Federalne službe bezbjednosti (FSB) poginulo 40, a povrijeđeno više od 100 ljudi.

(Tanjug) Foto: Maksim Blinov / Sputnik / Profimedia

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

BOB ROCK

23.03.2024 06:39

MA ONI IZ KIJEVA GARANT, NACISTI SU TO

ODGOVORITE
Name

Још само

23.03.2024 06:56

Да их нађеш или стигнеш

ODGOVORITE
Name

Xxx

23.03.2024 08:54

Nebrini naceih Rus i bogami stici tesko bogami onda nacistickom Kijevu i rezimu kojije to proizveo Bice ravnanja Kijeva i brisanja glumca i ostali da Ukraijnske zemlje. Tesko njima

Name

Dario Djapa

23.03.2024 22:47

Bravo Medvedev

ODGOVORITE