Dres kod za svadbu koji je nasmijao tviteraše

Mladenci iz Srbije zbunili su goste svojim zahtevima koje su naveli na pozivnici za venčanje, te je jedna od gošći potražila pomoć prilikom tumačenja na društvenim mrežama.

Srbija 09.03.2024 | 14:22
Dres kod za svadbu koji je nasmijao tviteraše

Devojka iz Srbije po imenu Lepa, oglasila se na društvenoj mreži Tviter (Iks) sa molbom za tviteraše u kojoj je navela kako je pozvana na venčanje, te da su mladenci od gostiju tražili da se obuku "smart kežual".

 Šta je smart kežual odevanje

"Dobila pozivnicu za svadbu, dres kod smart kežual. E, sad kežual umem da se obučem, ali kako smart je**m ti sunce", napisala je ona.

Međutim, ovakav vid odevanja, izgleda da većini njenih pratilaca nije bio poznat, te su odgovori bili veoma kreativni.

Naime, nekolicina njih je okačila u vidu komentara slike na kojima se vide devojke i momci u košuljama, sa sve naočarima na licu. 

"Smart kežual, elegantno, a sportski", napisao je jedan od tviteraša u opisu fotografije koju je okačio ispod njenog tvita.

 Sledeći je imao svoj vid objašnjenja ovog nepoznatog "modnog krika".

"Kežual je oblačenje a smart da ne trtljaš mnogo nego samo da trepćeš i budeš Lepa", našalio se.

Smart je svima upadao u oči, te je bilo i onih koji su išli u pravcu gedžeta i automobila. 

 "Rentiraj "smarta" (automobil) i njega dovezi", "Smart je kada se stavi smartwatch and smartphone", glasili su neki od komentara koji su išli u ovom pravcu.

Misterija "smart kežual" odevanja ipak rešena

U jednom trenutku javila se devojka iz Srbije koja je razrešila misteriju dres koda, navodeći šta on podrazumeva.

"Smart znaci elegantna odeća, smart nema veze sa savremenom tehnologijom ili čime već. Smart kežual bi bilo možda elegantno ali udobno. Smart cloth je odelo, haljina, cipele, štike", navela je ona.

Ipak, najviše simpatija je pobrao komentar jednog muškarca koji je naveo kako je srećan što nema prijatelje sa ovakvim zahtevima u svojoj okolini. 

"Kad pomislim da je sve crno, pročitam ovo i saznanje da nemam u svom okruženju osobe koje bi tražile ovako nešto, vrati mi veru u život i na stranu odložim dva metra kanapa koje sam hteo maloprije da iskoristim", napisao je on i pobrao najveće simpatije tviteraša.

(Blic) Foto: Ilustracija/independent

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zna

09.03.2024 14:46

AI

ODGOVORITE
Name

Arsa

09.03.2024 15:13

Totalna glupost,od toliko naših lijepih riječi oni nađu nekakve bezvezarije iz engleskog govornog područja.Na takvu svadbu pozvani netrebaju ni da idu ako su pametni.

ODGOVORITE
Name

re

09.03.2024 23:52

Tako je,trebali su to prevesti na ruski