Pravda za Breskvicu: Fanovi najavili protest ispred RTS-a

Anđela Ignjatović Breskvica osvojila je drugo mesto na PZE, a njeni fanovi i dalje ne mogu da se pomire s činjenicom da nas ona neće predstavljati na Evroviziji u Malmeu. Zbog toga su najavili skup podrške za Breskvicu koji je zakazan za 09. mart ispred zgrade RTS-a.

Zabava 04.03.2024 | 18:32
Pravda za Breskvicu: Fanovi najavili protest ispred RTS-a

- Dana 02. marta "stručni RTS-ov žiri je učinio najveću krađu 21. veka, kad su pokrali Breskvicu i poslali tamo neku Teya Doru, umesto Breskvicu, koja je očigledno bila favorit iz naroda. Naš glas se mora čuti - stojalo je u objavi na Tiktoku, koji je vrlo brzo postao viralan.

BreskvicaFOTO: PRINTSCREEN

Ovaj skup podržala je i pevačica Maja Nikolić, koja je na svom Instagram profilu pozvala sve njene pratioce da joj se pridruže na skupu.

Maja Nikolić, Teja Dora, BreskvicaFOTO: SCREENSHOT PINK TV, SCREENSHOT RTS

Breskvica se ovim povodom nije oglasila, ali je poznato da se u javnosti i na društvenim mrežama dosta komentariše da su ljudi nezadovoljni izabranom predstavnicom Srbije, Teya Dorom.

Podsetimo, Breskvica je dobila većinski deo, skoro 50 hiljada SMS glasova, dok je Teya Dora dobila jaču podršku od stručnog žirija, ali kada su se sumirali svi rezultati, crnokosa pevačica je imala veći broj poena.

(Kurir.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dajte

05.03.2024 03:54

Kakva Teya Dora.Ono nije pjevanje, više pričanje i nekakvo " nabrajanje".Osim toga, sva je neprirodna i ne znam šta je " stručni" žiri vidio u toj pjesmi? BRESKVICA je trebala da pobijedi.Glas, izgled, pjesma i tako lijepo i prirodno ponašanje na sceni.Hocemo pravdu.

ODGOVORITE
Name

Mi iz naroda

06.03.2024 02:14

Pa zar nisu izbori bili najveca kradja u istoriji? Nego, jel' ovo opet onaj "Mi Glas iz naroda" fazon? Ako je to u pitanju, odmah da se ponisti takmicenje i da se Dr Nestorovic posalje na Evroviziju!

ODGOVORITE
Name

Hajni

07.03.2024 23:36

Teya Dora je odlukom glasova zirija i publike izabrana da nas predstavlja na pesmi evrovizije.To treba da se postuje i to je regularno. Ucesnici takmicenja i njihovi fanovi znali su za propozicije takmicenja. Pustite Teya Doru da se na miru priprema za pesmu evrovizije. Uvek ce neko biti nezadovoljan odlukom pesme koju ovu zemlju predstavlja na pesmi evrovizije. Tako je bilo i sa pesmom Molitva. Svi ucesnici su se na ovom takmicenju predstavili publici i ovo je veliki plus u njihovoj karijeri. Andjelija Ignjatovic treba da nastavi dalje i da nas obraduje novim hitovima. Ove godine na Beoviziji je bilo puno dobrih pesama i na to treba da smo ponosni i zahvalni. Sada je vreme da navijamo( i Andjelija Ignjatovic i njeni fanovi) za Teya Doru jer nas ona ove godine predstavlja na pesmi evrovizije. Ako je Andjelija Ignjatovic ucestvovala na ovom takmicenju znaci da je pristala na nacin na koji se bira pobednik. I mislim da bi na to trebala da podseti svoje fanove. Po mom misljenju obe dve pevacice su imale dobre pesme,i obe dve pesme ce se puno slusati.

ODGOVORITE