"Nikad nisam bio ničiji potrčko, što se za druge ne može reći"

- Hrvatski ministar spoljnih poslova ne samo da se meša u unutrašnje stvari Srbije, već vređa srpski narod i preti građanima Srbije, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom izjave Gorana Grlića-Radmana da "su jedno građani Srbije, a drugo Vučić i njegova politika, koja mora da odluči na čijoj će stolici sedeti". 

Srbija 25.02.2024 | 08:28
"Nikad nisam bio ničiji potrčko, što se za druge ne može reći"

"Hrvatski ministar ne samo da se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije. Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i vartburg, možda i fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno", napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Grlić-Radman je gostujući na hrvatskoj N1 izjavio juče da su jedno građani Srbije, a drugo Vučić i njegova politika koja, kako je naveo, mora da odluči "na kojoj će stolici da sedi", dodajući ''da je neudobno sedeti na dve stolice''.

''Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojoj će stolici sedeti, neudobno je sedeti na dve stolice. On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti uticaj Rusa ili drugi maligni uticaji koji bi narušili stabilnost Zapadnog Balkana'', rekao je Grlić-Radman.

(Tanjug) Foto: Tanjug 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Jedno je

25.02.2024 09:12

Biti nacisticki potrcko a sasvim drugo drugo ozbiljan lider. Zivjela Srbija i Rusija!

ODGOVORITE
Name

Re

25.02.2024 14:55

Ozbiljan lider???

Name

Fočak ARKA

25.02.2024 16:26

Putkova pudlica.

ODGOVORITE
Name

Nikola

25.02.2024 20:20

Hahaha! Ti si zspadni potrcko i kriminalac. Kako si ono sjedio pred Trampom? Nisi ti nirmalan.

ODGOVORITE
Name

Nenad

26.02.2024 12:09

Recimo eto nisi bio potrcko,ali si lazov da ga nema veceg.Sve sto si rekao si slagao.

ODGOVORITE