Ana Sević nova voditeljka ZG a evo ko menja Cecu i Anu Bekutu

Nastavlja se snimanje emisije "Zvezde Granda" posle zimske pauze, a Saša Popović je odmah najavio velike promene.

Magazin 19.02.2024 | 18:37
Ana Sević nova voditeljka ZG a evo ko menja Cecu i Anu Bekutu

Voditeljka Sanja Kužet je otišla na trudničko bolovanje zbog čega će na njeno mesto doći Ana Sević, a pored toga, danas snimanju neće prisustvovati čak dva člana žirija.

Kako je Popović rekao, Svetlana Ceca Ražnatović nije došla jer je bolesna i ima viskoku temperaturu.

- Raspoložen sam. 100 dana smo imali pauzu. Nastavljamo sa malo izmenjenom ekipom. Ana Bekuta iz opravdanih razloga neće snimati pet emisija i umesto njih dolazi Dragan Kojić Keba, a pošto je Ceca noćas dobila temperaturu 40, danas će je zameniti Ivana Peters - rekao je Saša.

 Zašto nema Cece u takmičenju Zvezde Granda IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/GRAND ONLINE

Saša kaže mu je Ana Sević prva pala na pamet.

- Kada mi je Sanja rekla da je trudna i da će krajem februara biti u petom mesecu, pošto teže podnosi trudnoću, mislio sam da ne bilo dobro da nastavi dalje sa emisijama. Odmah mi je pala na pamet Ana Sević jer ona je još ranije bila voditelj. Prvo što sam je pitao je bilo kako su deca, kako izgledaš - rekao je on.

Aleksandar Milić Mili je rekao Mili smatra da je Sanja nezamenljiva, ali veruje da ce napraviti super priču.

Priča se da je Saša dobro odrešio kesu.

- Odluku je doneo Popović koji želi da vrati stari sjaj takmičenju. Saša je pregovarao sa Anom i našli su se na cifri od 5.000 evra - priča dobro upućen izvor.

Ana SevićFOTO: KURIR

- Drago mi je što smo ponovo zajedno, rekla je Ana.

- Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičarr, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija s obzirom na to da sam emotivno vezana za Zvezde Granda i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu.

(kurir.rs)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar