Svirepo ubistvo u Doboju planirala cijela porodica

Saša K. je ubijen 29. januara u prijepodnevnim satima. Njegovo tijelo sa ubodnim ranama pronađeno je u šumi, gdje je doveden nakon što je omamljen većom dozom tableta u sopstvenoj kući, a potom ubačen u automobil vezanih nogu, ruku i glave oblijepljene selotejp trakom.

Republika Srpska 03.02.2024 | 13:00
Svirepo ubistvo u Doboju planirala cijela porodica

Prvo je uhapšena njegova supruga (32) i njen ljubavnik (19), zatim je uslijedilo šokantno hapšenje maloljetne kćerke (14), a potom je otkriveno i da je sestra prvoosumnjičene imala svoju ulogu. Tačne okolnosti se i dalje utvrđuju, ali sudeći prema saopštenju Okružnog suda u Doboju, svaki član porodice imao je zadatak.

Tablete Treana jačine 10 mg, kojima je Saša K. omamljen, kupila je V. M., sestra supruge ubijenog. Kako navodi Okružni sud u Doboju, ona je to učinila na molbu svoje sestre i njenog ljubavnika, a potom ih predala Sašinoj kćerki (14).

Lijek “Treana” se izdaje isključivo na recept. Budući da nije popularan u opštoj populaciji vjeruje se da lijek nije slučajno nabavljen i da su počinioci imali pomoć neke stručne osobe, koja ima iskustvo sa lijekom, i koja je mogla da ih ”savjetuje”.

Nije jasno da li je V. M. znala za šta će biti upotrebljene tablete i da li je imala još neku ulogu u organizaciji ovog svirepog zločina. Ona je do sada imala status privilegovanog svjedoka, koji nema obavezu da svjedoči protiv sestre i otkrije kako je došla do tableta.

Nije poznato ni koliko dugo je V. M. donosila lijekove svojoj sestri, ali tokom istrage je otkriveno da je Saša K. trovan najmanje tri mjeseca. Čak, u jednom trenutku je i sam posumnjao da se nešto dešava, zbog čega je analize krvi koje nisu ništa otkrile. Njegova supruga znala je da se Saša sprema da uradi analize, pa u tom periodu mu nije davala lijekove. Sve to pokazuje koliko je pažljivo planiran ovaj zločin.

A. K., maloljetna kćerka Saše K. i njegove supruge, lijekove koje je uzimala od svoje tetke usitnila i pomiješala sa limunadom koju je dala ocu. Okružni sud u Doboju dodaje da je namjera bila da se žrtva omami i uspava.

Nakon što su tablete počele da djeluju i nakon što je oštećeni Saša K. zaspao, A. K. je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavijestila svoju majku i njenog ljubavnika. Oni su joj tada rekli da u ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata, da bi oni ušli u sobu gdje je spavao Saša K.

Najkrvaviji dio posla obavili su A.K. (32), supruga žrtve, i njen ljubavnik D.L. (19), prenosi "Avaz".

"Vezali su Sašu. K. tako što su mu oblijepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom iznijeli iz kuće i automobilom, karavan, odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica" navodi sud.

(Nezavisne) Foto: Facebook

Komentari / 23

Ostavite komentar
Name

Đarko

03.02.2024 13:10

Bože da li je to dijete znalo šta radi i zašto je mrzila toliko svog oca ili je bila ovisnik a oni će za dozu ubiti i majku!

ODGOVORITE
Name

Najvjerovanije

03.02.2024 15:07

Ovaj ljubavnik potkivak i cekru i zenu. Zena ce sce uraditi za dobar sex, ali bas sve.

Name

RE

03.02.2024 15:56

Sigurno postoji razlog sto su ga mrzile cerka i supruga.Ne desavaju se ubistva tek onako,bez dobrog tazloga.

Name

Ekonomista

03.02.2024 13:15

Samo doživotni zatvor sa radnom obavezom je adekvatna kazna .

ODGOVORITE
Name

Ja odoh iz srpskog naroda!

03.02.2024 13:27

Kako se to radi, molim vas! Kako se ispisuje iz vlastite nacije? Sami sebe ubijamo a imamo sve prediapozicije da budemo jak narod po svemu! Ali nama je bitnije da se međusobno ubijamo a katkad svalimo na druge narode, najčešće Bošnjake, jer su najmalobrojniji. To mi se gadi i to je dodatni faktor koji me goni da napsutim srpstvo! Molim vas, kako se to radi!? Neko? Bilo ko ko zna?

ODGOVORITE
Name

Re

03.02.2024 17:12

Zemljak, ovakve stvari nemaju veze sa nacijom i religijom ! Ovoga ima svugdje u svijetu !

Name

Mirkan

03.02.2024 13:28

Svima njima ako ima pravde i zakona sto vece i sto strozije kazne da bi bili primjer dugova da tako nesto ne urade.

ODGOVORITE
Name

Hipokrat

03.02.2024 14:09

Ljetos sam imao infarkt i imam terapiju plavix , rosix , tritace itd... Period iza mi je stresan bez posla, osiguranja itd i ponekad mi treba blagi lexilium 3 mg. Ne daju mi ga u apotekama jer nemam recept ... Otkud i kako su oni dobijali ovaj 10 x jaci i na sve otrov ? Ovdje i apotekar zasluzuje odgovornost . Naravno znamo ko drzi apoteke i ...

ODGOVORITE
Name

Vijeko

03.02.2024 14:11

Tu nesto ne stima nikako, mislim da ce tek da ispliva pravi razlog. Ni najstarija kcerka ne djeluje bas normalno, samo trci da se oglasava

ODGOVORITE
Name

matematika

03.02.2024 14:13

Mama 32 godine, ćerka 14 godina? Neobično za ova vremena...

ODGOVORITE
Name

Re matematika

03.02.2024 14:58

Pobjegla od siromaštva sa 16 god.rodila sa 18- matematičaru .Luika nije bila zadovoljna bijelim hljebom ,adidas patikama,helankicama...to se vidi na slici kad je privedena ,odjeća sasvim pristojna.On nesretan ,naletio drugi put , na gore !Pravo neko reče ,ni ćerka iz prvog braka nije sva svoja ,izgleda da je on, jadan, hranio zmije .

Name

Re re

04.02.2024 15:08

Pa onda ni sa njim nije nesto bilo u redu, kad je citav zivot bio okruzen budalama, a nista nije kontao. Ako nema nikoga normalnog u porodici, sto bi bio i on.

Name

Dobojlija

03.02.2024 14:23

Odem do trgovine na brzinu i zakljucam se u stanu , tako vec par godina.

ODGOVORITE
Name

Guzič

03.02.2024 15:03

Pa ima li u tom Doboju iko pametan ili im je Sanja Vulić najpametnija?

Name

Underground

03.02.2024 14:42

Dok Dobojom vlada podzemlje nasa policija zaustavlja gradjane i trazi prvu pomoc i rezervne sijalice , cesto glume granicare iz pravca federacije kontolisu nas narod koji se vraca sa posla . U apotekama mozes nabavit sta zelis kakav recept kakvi bakraci , kladionice kafici i apoteke jedini posluju u suficitu to je Doboj !

ODGOVORITE
Name

Re

03.02.2024 15:07

A što Dbojlije rade u Federaciji pored toliko posla kod nas? Što im to treba? I ne samo Dobojlije, pa zar mi nismo bolji od Austrije?

Name

Re

03.02.2024 18:01

Cak zadnje vreme datume gledaju na prvoj pomoci.

Name

Bok

03.02.2024 21:47

Šta je problem? U vozilu moraš imati prvu pomoć i sijalice.

Name

i informacija je lijek

03.02.2024 14:51

Ni policija ni tuzilastvo nemaju sluha za uznemirenu javnost. Obican svijet vapi za informacijom, ne radi puke znatizelje nego da umiri nevjericu i tjeskobu koja obuzima covjeka kad se tako nesto dogodi. I svi pojedinacno na svoju ruku pokusavamo otkriti motiv zlocina, da nekako sebi objasnimo: zasto?! A iz dana u dan samo se recikliraju iste informacije. Pa izadjite u javnost i bar recite: jos uvijek ne znamo nista, ali radimo na tome

ODGOVORITE
Name

Strašno2

03.02.2024 15:10

Bože dragon sačuvaj kakva luda familija ne mogu da verujem?

ODGOVORITE
Name

Izgleda

03.02.2024 15:13

Da je ljubavnik sve pokrio. Ovo je strasno ali samo zenski mozak ovo moze osmislito potpomognut palijom. Sta zena moze uraditi zbog pritke to ne moze niko, a izgleda da je ovsj od 19 godina imao dobru pritku.

ODGOVORITE
Name

Istina

03.02.2024 15:53

U apotekama neće da ti antibiotik daju bez recepta,a ovo su dali?!Za hronične terapije maltretiraju pacijente,te datum,te provjera,te knjižice,a pola ih ne zna ni nabrojati 5 lijekova bez gledanja u računar,sve magistar do magistra.Ne dao Bog da ti one daju savjet,bi te i otrovale.A u ovom slučaju sve odrađeno fino i u apoteci?!Treba i to dobro proveriti!Mozda je neka od onih što zavrse "fakultet" na Pavlović mostu

ODGOVORITE
Name

E jadni

04.02.2024 12:16

Pa ljubavnik i zenina sestra (ako mu je uopste bila prava zena, jer je drugacije prezime) ne spadaju u porodicu. S obzirom da je covjek imao jos jednu cerku i roditelje, koji nisu ucestvovali u tome, nikako ne smijete reci da je citava porodica ucestvovala. Za ovo bi trebali krivicnu prijavu da dobijete od clanova porodice.

ODGOVORITE