Proslavite božićne praznike uz BN televiziju

I ove godine želimo da budemo dio vaše porodice, pa da zajedno, kako smo i navikli, proslavimo najveće pravoslavne praznike.

Republika Srpska 06.01.2024 | 12:16
Proslavite božićne praznike uz BN televiziju

Na Badnji dan šetnju kroz našu Republiku Srpsku počinjemo u Jutarnjem programu, a od 9 i 30 u otvorenom programu vaši domaćini biće Saša Berić i Žarko Tanić.

Pozivamo vas da sa nama podijelite dio tradicije, druženja i putem BN televizije pozdravite cijeli svijet.

Od 18 sati uživo ćemo prenositi nalaganje Badnjaka u Bijeljini i uz muziku ulazimo u noć kada dočekujemo najveći hrišćanski praznik.

Nakon Dnevnika 2 pogledajte novu epizodu serije "Toma" a od 21 sat emitujemo premijeru novog filma "Dobro jutro komšija 10".

U noć ulazimo emisijom "Srećno Badnje veče" a Snežana Đurišić , Biljana Jevtić, Aca Ilić i Borko Radivojević  ispričaće vam uz pjesmu kako pamte božićne praznike i na koji način ih danas obilježavaju.

Za sve one koji budni žele dočekati praznično jutro, od ponoći je tradicionalni kontakt program.

Nakon liturgije, po tradiciji, Božićno jutro se provodi sa porodicom.Dozvolite nam da vam se pridružimo i da zajedno slavimo rođenje Hristovo. 

U otvorenom prazničnom programu sa vama smo od 6 sati ujutro do 19.15. Slavimo porodicu, upoznajmo vrijedne domaćine i uživajmo u pjesmi, igri i šarenilu običaja.

Od 20.05 serija "Toma" a nakon toga "Bolji život". Sve do jutra uživajte u filmskom maratonu i kultnim filmovima "Posljednji kineski car" i "Papilon".

Želimo vam srećne praznike.

Mir Božiji, Hristos se rodi!

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

BOBA

06.01.2024 12:29

Direktoru i radnicima BN TV zelim srecu za praznike ,da rade u miru blagostanju i bez stresova.Zivjeli!!!

ODGOVORITE
Name

Yusuf

06.01.2024 15:14

Sretan badnjak svim dobrim komšija i Bn televiziji

ODGOVORITE
Name

Zijo

06.01.2024 17:26

Svim vjernicima Sretan bozic

ODGOVORITE