Velike gužve na prelazima Jarinje, Merdare, Brnjak...

- Takozvana kosovska policija angažovala je dodatno osoblje na administrativnim prelazima sa centralnom Srbijom kako bi bolje rukovodili velikim gužvama na prelazima nastalim zbog toga što je veliki broj Srba sa KiM krenuo da glasa na današnjim izborima u Srbiji. 

Srbija 17.12.2023 | 15:15
Velike gužve na prelazima Jarinje, Merdare, Brnjak...

''Kosovska policija preduzela je odgovarajuće radnje kako bi garantovala slobodu kretanja. Policija na prelazima poduzela je konkretne korake, uključujući i dodavanje policijskog osoblja koje će kontrolisati više graničnih prelaza nego drugih dana'', saopšteno je iz tzv. kosovske policije a prenosi Koha.

Velike gužve su na administrativnim prelazima Jarinje, Merdare, Brnjak, Bela zemlja i Mučibaba.

Srbi sa KiM glasaju u centralnoj Srbiji pošto Priština nije dozvolila održavanje izbora na KiM, a na izbore idu organizovano autobusima, kao i privatnim automobilima.

(Tanjug) Foto: RTV Plus

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

BL

17.12.2023 15:40

To je prava granica sa pllicijom sa pasoškom kontrolom i carinom.Administrativna linija je u BiH i na toj liniji nema niti smije biti policije,carine i pasoske kontrole.U BiH je slobodan protok ljudi roba i kapitala jednostavno jedna drzava a to Kosovo i Srbija je bas prava granica izmedju 2 drzave.Izvinjavam se ali tako je stvarno stanje.

ODGOVORITE
Name

Ja

17.12.2023 18:32

Pa takoje .tu su dve drzave tose vidi normalno .nezavisna drzava je kosovo sta misle srbi nema vise tamo vamo i tako dasjenige.nek to vucko prizna da pradao to drzavu

Name

E jesi glupan

17.12.2023 20:01

E braćo Srbi na Kosovu niste glasali a polomište noge da glasate za Vučića.Nema luđeg naroda od nas Srba. P.S. Čeka vas onaj buđavi parizer.

Name

Milojko

17.12.2023 15:51

Takozvana kosovska policija ....ovde jos uvek jebe lud zbunjenog...dok se novopeceni bogatasi na konto jadniog naroda sve vise bogate.

ODGOVORITE
Name

Trn

17.12.2023 17:53

E tako to radio pravna drzava, moze se ona zvati takozvana al je drzava.

ODGOVORITE
Name

Ich

17.12.2023 19:48

Veći su ovi novinari glupani što pišu tkz.Kosovo kad i pjana vrana vidi da je to druga država.

ODGOVORITE