Tri godine bez Džeja - na pomen stigli ćerka Marija i par kolega sa estrade!

Džej Ramadanovski preminuo je na današnji dan pre tačno tri godine. U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju pojavili su se najmiliji kako bi legendarnom pevaču odali počast.

Magazin 06.12.2023 | 17:24
Tri godine bez Džeja - na pomen stigli ćerka Marija i par kolega sa estrade!

Marija Ramadanovski ćerka poznatog pevača među prvima se pojavila na groblju sa majkom Nadom.

Stevan Anđelković stigao je među prvim ličnostima sa estrade, a tu je bio i Džejev dugogodišbji najbolji prijatelj Zoran Jagodić Rule.

Džej RamadanovskiFOTO: KURIR/M.S.

Takođe, Vanesa Šokčić je prisustvivala pomenu kao i Svetlana Bubanja Bucka.

Aleksandar Kodić, pomenFOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Na pomen je došla i ćerka Ana sa suprugom Adilom Maksutovićem i sinom.

Podsetimo, pevač je preminuo 6. decembra 2020. godine u Beogradu.

Aleksandar Kodić, pomenFOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Podsetimo, upoznavši se sa Marinom Tucaković, odlučuje se na prvi ozbiljniji korak u bavljenju muzikom. Sa pesmom "Zar ja da ti brišem suze" učestvuje na festivalu MESAM 1987. godine i osvaja drugo mesto. Tokom 1990-ih bio je popularan u celoj nekadašnjoj Jugoslaviji a naročito u Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Dok je bio na vrhuncu popularnosti pravio je turneje po inostranstvu (u Nemačkoj, Švedskoj, Kanadi, SAD...).

Džej se takođe pojavio u filmu iz 1989. godine "Hajde da se volimo 2", gde je izveo jednu od svojih, tada popularnih pesama, "Slažeš li se ti".

Na Grand festivalu 2008. godine je osvojio drugo mesto sa pesmom Imati pa nemati.

Džej je u toku svoje bogate karijere sarađivao sa mnogima iz muzičkog sveta. Njegove najveće hitove napisali su i producirali; Marina Tucaković i Aleksandar Futa Radulović, Dragan Brajović Braja, Katarina Jovanić Kaća, Peca Milinović, Zlaja Timotić, Vesna Petković, Zoran Tutunović, Endži Mavrić, Sava Bojić, Zlatko Japanac, Slavko Stefanović, Neša Beković i njegov brat Iso Lero Džamba.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar