Tea Tairović spremila paketiće za mališane i zapevala im

Tea Tairović danas je posetila Ustanovu za decu i mlade "Sremčica", a tom prilikom donela im je paketiće i pripremila mali program.

Zabava 27.11.2023 | 20:23
Tea Tairović spremila paketiće za mališane i zapevala im

Pre upoznavanjima sa fanovima, pevačica je otkrila kako je posebno emotivna zbog činjenice da su izrazili želju da baš nju upoznaju.

Iako se ne oseća najbolje jer je umorna, to je nije sprečilo da dođe i da se druži sa najmlađima.

- Paketiće sam sama spremala i to je mali znak pažnje, ali danas planiram da decu i mlade usrećim pesmom i mislim da će to biti još jedan lepši poklon, da na kratko i zapevam. Dirnuta sam činjenicom da su mladi baš mene tražili danas da vide. Osim što sam ja njima pripremila neki mali program, čula sam da su i oni meni pripremili jedan mali program i jedva čekam da vidim i čujem. Ovo je za mene sve posebno emotivno, zato i nosim naočare, ali hoću da kažem da je dirljivo u smislu što uvek volim da sam među mladima i volim da sam među ljudma koji su puni ljubavi, koji su puni neke vedrine, veselosti i mislim da ću otići odavde puna nečeg pozitivnog. Mnogo je važno da se svi međusobno prihvatimo, da se svi međusobno držimo, da se svi podržavamo i volimo, da svima uputimo osmeh i ljubav. I do sada sam se odazivala ovakvim akcijama, tako da, iz moje perspektive ja mislim da ih ima - rekla je Tea.

Pevačica je istakla da se i njene kolege rado odazivaju humanitarnim akcijama, zbog čega joj je posebno drago.

- Dosta mojih kolega se odaziva humanitarnim akcijama i ja zaista ne poznajem ni jednog koji je rekao da ne želi da podrži neku akciju. Stvarno ne poznajem nikog ko nije bar na neki način dao doprinos. Ako je neko sprečen, onda pošalje pomoć finansijsku ili u nekom drugom obliku, ali zaista mislim da se sve moje kolege vrlo rado odazivaju - izjavila je pevačica.

Kako je i spomenuto, Tea se danas nije osećala najbolje, ali je ipak došla.

- Moram samo da napomenem da nisam zarazna, stigao me je umor i išla sam malo slabije obučena, zato sam se danas obukla ovako. Milsim da se čuje po meni da se osećam loše, ali to nije ništa što dve, tri infuzije neće rešiti, ništa strašno - rekla je Tea.

(Telegraf /Foto: Marko Jovanović)

Komentari / 0

Ostavite komentar