Tanja Savić otkazala nastup zbog bolesti!

Pevačica Tanja Savić na Instagram profilu objavila je video u kom objašnjava svojim pratiocima i publici da će zbog zdravstvenog stanja morati da otkaže nastup u Sloveniji, koji je imala zakazano.

Zabava 30.10.2023 | 17:05
Tanja Savić otkazala nastup zbog bolesti!

- Dragi moji imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastupu Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva, ne smem da pevam, imam temperaturu, za sat vremena idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći - rekla je Tanja, pa najavila ponovni susret sa svojom publikom prvom prilikom nakon što ozdravi.

Podsetimo, Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Ona se toliko zaljubila da je posao stavila u drugi plan. Baš kao što je bio slučaj i kad je započela vezu sa još zvaničnim suprugom Dušanom Jovančevićem.

Tanja SavićFOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Njeni saradnici strahuju da bi njena karijera mogla po drugi put da doživi sunovrat, te su je upozorili da se pod hitno promeni jer su svi primetili da pravi istu grešku kao s Dušanom, koji je u jednom trenutku sve preuzeo u svoje ruke, ali je ona nestala sa scene.

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milojko

01.11.2023 14:58

Ma vazno je da su gubice napumpane.

ODGOVORITE