Trogodišnje dijete i dvoje mladih ubijeno tokom svađe

Tri osobe, uključujući jedno trogidišnje dete, poginule su, a jedna je povređena u pucnjavi koja je izbila zbog prodaje psa u stambenom kompleksu na Floridi, saopštili su iz kancelarije šerifa Džeksonvila.

Svijet 24.09.2023 | 19:04
Trogodišnje dijete i dvoje mladih ubijeno tokom svađe

Pet mladih osoba, uključujući dete, stiglo je u stambeni kompleks vezano za prodaju psa, iako nije odmah bilo jasno da li kupuju ili prodaju psa, rekao je pomoćnik šefa kancelarije šerifa Džeksonvila J. D. Stronko, prenosi USA Today.

Incident se dogodio u sinoć oko 22 sata u stambenom naselju na Floridi.

Svedoci su policiji rekli da su dvojica muškaraca pobegla u automobilu.

(Tanjug) Foto: : Ilustracija/Pixabay 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

+

24.09.2023 20:32

Re Da Da. U pravu ste potpuno. Španija je bar bila toliko poštena. Da promijeni iste aršine. A neki licemijeri nisu ni toliko bili pošteni. JUGOSLAVIJU SU RASTURILI, SLOVENCI I HRVATI. ISKORISTILI NAS ZA NAPREDAK EKONOMSKI I ČEKALI ČAS. KOLIKO ŽRTAVA NEVINIH, A U BRATSTVU I JEDINSTVU. NEKA IM SVE BUDE PROKLETO. ŠTO SU MLADE VOJNIKE SLOVENCI PRVI NAPALI. BOG ĆE IM SUDITI

ODGOVORITE
Name

Re +

24.09.2023 23:05

Ti si bolestan, na kosovo u manastir da te izlijeci rosa

Name

Milko

24.09.2023 23:18

Ako je milion Slovenaca pametnije od 8 miliona Srba, to više govori o nama nego o njima. Mi smo nepismen narod, da smo pismeni ne bi dozvolili da nas vode mesar i dispečer teretnog saobraćaja.

Name

Dario Djapa

25.09.2023 04:55

Ovo nema veze sa Slovenijom vec sa Floridom

ODGOVORITE