BL: Beograđanin uhapšen sa lažnom ličnom kartom

Policija je u Banjaluci uhapsila A.B. iz Beograda, nakon što su saznali da koristi falsifikovanu ličnu kartu na ime Dimitrije Mikarić i da se pod tim imenom kreće na području Banjaluke, a potom će se ispostaviti da su srpski organi za njim raspisali potjernicu.

Republika Srpska 13.09.2023 | 12:59
BL: Beograđanin uhapšen sa lažnom ličnom kartom

Kako su naveli iz banjalučke policije, osim Beograđanina, uhapsili su i ženu S.Ć. iz Broda.

"Prilikom realizacije aktivnosti, A.B. je uočen u društvu sa ženom, kako sjeda u taksi vozilo, te je taksi zaustavljen, nakon čega se A.B. dao u bijeg. Ubrzo je sustignut i uhapšen i kod njega je pronađena i materija koja asocira na marihuanu", rekli su iz policije.

Kako su dodali, kod S.Ć. su pronađena lična dokumenta Srbije na ime Danijela Zdravković i Crne Gore na ime Marija Aleksić.

U toku realizacije aktivnosti, kako je istaknuto, utvrđeno je da je za A.B. raspisana potjernica od strane nadležnih organa Republike Srbije.

"U toku je kriminalistička obrada lica. Nakon završene kriminalističke obrade A.B. će biti predat Terenskom centru za strance Banjaluka, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti", naveli su iz policije.

(BN) Foto:Arhiv

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pa zašto!?!?!?+

14.09.2023 19:53

Zašto, Srbine!? Zaštooooooo!? Pa moramo da budemo primjer svima na svijetu po inteligenciji,. ljudskosti,moralu, vjeri... Da ljudi i svjjet kopriraju nas! Mi ovako dokazujemo samo onu dušmansku da smo zao narod!

ODGOVORITE
Name

re zasto

15.09.2023 05:15

Nisu li takva pitanja malo suvisna,odgovor se sam nudi.Svako ih zna.