2.800 potrošača bez struje u Bijeljini i Zvorniku

Bez električne energije danas će biti 2.800 potrošača na području Zvornika i Bijeljine tokom godišnjeg remonta trafostanice "Branjevo", najavljeno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Republika Srpska 13.09.2023 | 07:47
2.800 potrošača bez struje u Bijeljini i Zvorniku

Od 9.00 do 17.00 časova električnu energiju neće imati potrošači u zvorničkim naseljima Branjevo, Donja Pilica, Gornja Pilica, Donji Šepak, Srednji Šepak, Gornji Šepak, Donji i Gornji Lokanj.

U isto vrijeme bez električne energije biće i potrošači u bijeljinskim naseljima Glavičice i Bjeloševac.

Riječ je o potrošačima koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Lokanj", "Šepak", "Pilica", "Branjevo jedan" i "Branjevo dva".

"Molimo cijenjene kupce da uvaže ovaj zastoj, jer nam je u obostranom interesu da imamo pouzdanost sistema distribucije električne energije", navodi se u saopštenju "Elektro-Bijeljine". 

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nenad

13.09.2023 08:56

Samo treba tako nastaviti kako su i obecali narodu Banja luke iskljuciti grijanje ,a Bijeljini struju jer Ljubisa nece da saradjue sa kriminalcima SNSD:ea,Draskic tu i tamo saradjuje ,ali ipak treba im iskljuciti grijanje ponekada da bi im se dala sansa da drugi put biraju Snsd-e ma ko god bio kandidat pa makar i Zlatan Klokic .

ODGOVORITE
Name

A kako

13.09.2023 09:31

Kako će doći do novih dokaza za ponovno pokretanje istrage, ako su obustavili istragu. Možda novi dokazi padnu sa neba

ODGOVORITE