Stravična nesreća kod Prnjavora, poginula porodica

Četiri osobe poginule su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na području Prnjavora, potvrdilo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Republika Srpska 28.08.2023 | 11:59
Stravična nesreća kod Prnjavora, poginula porodica

Tragedija se, na magistralnom putu Prnjavor - Derventa u mjestu Štrpci, dogodila oko 20.30

"Učestvovali su pežo, kojim je upravljao muškarac čiji identitet će biti naknadno utvrđen, a drugi učesnik je Boban Đekić (26), iz Prnjavora, koji je upravljao pasatom", rečeno je iz banjalučkog tužilaštva.

Tokom nesreće poginula su četiri lica koja su bila u pežou.

Kako prenos emediji, četvoročlana porodica iz Srbije stradala je u stravičnom sudaru "pežoa" i "pasata"  za čijim volanom je bilo Boban Đekić (26) iz Prnjavora, koji se desio sinoć u mjestu Štrpci kod Prnjavora.

Prema nezvaničnim inofmracijama porodica je bila u "pežou", a dvije osobe stradale su na licu mjesta, dok su dvije podlegle povredama u bolnici. 

Nepotvrđene informacije govore da je Prnjavorčanin vozio većom brzinom od dozvoljene, ali to zvanično nije potvrđeno jer istraga još traje.

(BN) Foto:Prnjavor.info

 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

re

28.08.2023 12:38

Šta je ovo ginu po putevima kao da je rat. Najbolji dokaz da represivno kažnjavanje drakonskim kaznama nekakvog zakona o bezbednosti saboraćaja ne rešava proleme, što se i unapred znalo. A cilje represivnog drakonkog kažnajvanje je pljačka naroda, ne briga o izgubljenim životima, Bolje bi bilo da ne dajete svakome vozačke dozvole nego što kažnjavate poštene, svako vozi i pravi saobraćajne nesreće.

ODGOVORITE
Name

Puki 18

28.08.2023 14:54

Samo se ovdje kazne doživljavaju kao pljačka. U svijetu ne, iako su kazne mnogo mnogo veće. Veži se, vozi normalno i niko ti ništa ne može, ali ovdje je uvijek neko drugi kriv. Kada te kazne za pojas kriva je policija, a kada ideš u inostranstvo vežeš i rezervni točak, samo da ne plaćaš kaznu.

Name

re

29.08.2023 08:38

Problem je u tome što se svima daju vozačke dozvole, opet da bi se nagreljili, a ne u kaznama, kažnjavanjem se ništa ne postiže, to se pokazalo. Da li je drakonko kažnajvanje smanjulo broj saobraćajnih nesreća. Nije. Da li se svima daju vozačke dozvole. Daju se svima samo da bi se nagreljili. Tu pored dozvole odmah se kupuju kola, pa akcizen na gorivo, pa drakonske registracije, pa sve živo na to nakače.

Name

Ja

28.08.2023 13:07

Uglavnom klinci.. Kupuju vozačke dozvole i pojma nemaju o saobraćaju!

ODGOVORITE
Name

Mm

28.08.2023 14:10

Kakva šteta i tuga do neba.Da čovjek zanijemi od boli.Nemam riječi.

Name

Ukrinskinraj!

28.08.2023 14:19

Saobraćajna se desila na mjestu gdje je ograničenje 60 km/h! E sada, zamislite kojom brzinom trebas voziti da stradaju svi putnici u autu. Četveročlana porodica! Strašno!

ODGOVORITE
Name

Austrija

28.08.2023 16:54

Pa ljudi urazumite se samo na primjer od Doboja do Teslica ima 40 km svakog drugog sretnem drzi telefon ili pise poruke i takav je opasan za saobracaj .

Name

Micko

28.08.2023 18:44

Prevelika brzina moze biti uzrok kod izlijetanja auta sa ceste,a kad se dva auta sudare,neko je morao preci u suprotnu traku,i onda je to uzrok....

ODGOVORITE
Name

SK

28.08.2023 21:36

Tuga do neba Samo treba povecati kazne najmanje jedno pet puta, al prvo vratiti policiju na cestu....narod je naucio gdje se nalazi koja kamera pa tu uspori i gasira cim je prodje....mogu samo da zamislim koliko njih ima da im je npr vozacka oduzeta, a da i dalje voze, mogu jer nema policije na cesti da ih zaustavi i pregleda i X takvih slucajeva.....al vratiti policiju kao npr u Sloveniji, u civilki ne znas da je policajac, voze se autom i posmatrju da li ti je tel u ruci, cim je prekrsaj odma zaustavliaju i kazna nekoliko stotina eura i ne pada ti vise na pamet da uzmes tel u ruke za volanom ili pojas ili brzina

ODGOVORITE
Name

GUSARI

29.08.2023 07:49

Izmišljanje kazni je pljaćka naroda jer se uvijek nešto može naći ako nisi simpatićan a ono plaćanje pola kazne je kao milosrđe nećije Strašno

ODGOVORITE