FK Radnik i Betole ozvaničili saradnju

Danas je u prostorijama fudbalskog kluba Radnik potpisan ugovor o sponzorstvu sa liderom u online klađenju u Bosni i Hercegovini i regionu, kompanijom BetOle.

Republika Srpska 23.08.2023 | 16:14
FK Radnik i Betole ozvaničili saradnju

Na ovaj način BetOle postao je generalni sponzor Fudbalskog kluba Radnik za sezonu 2023/24. Iz kluba ističu zadovoljstvo postignutim dogovorom i da će zajedno sa novim partnerom lakše ispuniti zacrtane ciljeve. 

• Na prošloj konferenciji najavio sam potpisivanje novih sponzorskih ugovora sa renomiranim kompanijama i to se danas ostvarilo. Izuzetno sam ponosan što je riječ o kompaniji Betole, koja je od početka pregovora pokazala ogromno poštovanje prema istoriji i veličini ovog kluba, ali i njegovoj perspektivi.

U nama su prepoznali partnera sa kojim mogu ostvariti zacrtane poslovne ciljeve i jasno nam stavili do znanja da Radnik ove sezone vide kao pretendenta na najviši plasman.

S tim u vezi pokazali su želju da na vrijeme obezbjede mjesto u krugu pobjednika. Mi u subotu od 19 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini dočekujemo Kozaru iz Gradiške, te uz ogromnu podršku naših vjernih navijača očekujemo novu pobjedu.

Današnji događaj je veliki podtsrek svim klupskim strukturama i izuzetno smo zadovoljni što je došlo do ozvaničenja saradnje, a kompaniji BetOle smo zahvalni što je pokazala visok nivo društvene odgovornosti prema našem kolektivu, ali i svim bijeljincima kojima je Radnik u srcu“, rekao Goran Janjić, direktor Radnika. 

Ispred kompanije BetOle, direktor Miodrag Todorović je istakao da kao lideri na tržištu BiH i regiona podržavaju najveći brend Semberije i lidera u fudbalskom šampionatu Republike Srpske. 

• Kada se pojavila ideja da bi mogli ostvariti saradnju sa Fudbalskim klubom Radnik, kod nas nije bilo dileme. Svjesni istorije kluba, njegove tradicije, ali i prepoznatljivosti brenda, odlučili smo se da podržimo klub u periodu njegove potpune afirmacije.

Ne krijem činjenicu da nas je posebno privukla ambicija kluba za najvišim plasmanom, uvidjevši da dijelimo iste vrijednosti, odnosno pobjednički mentalitet. Nije bilo druge opcije nego da se ovim sporazumom o partnerstviu vežemo i zajedno krenemo u pobjede.

Ovo je samo jedan u nizu doprinosa naše kompanije i pokazatelja visoke svijesti i društvene odgovornosti, a posebno me raduje činjenica što se to implementira baš u FK Radnik u Bijeljini, koja je jedna prava sportska sredina.

Radniku na predstojećoj utakmici želim mnogo sreće, a publiku pozivam da se družimo u subotu od 19 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini, jer će pored dobrog fudbala, kao I prošli put, biti nagrada i drugih iznenađenja.”

Iz kluba I BetOle-a su najavili da sve navijače očekuju vrijedna iznenađenja na utakmicama, te još jednom pozvaju sve ljubitelje sporta da podrže fudbalere Radnika u ovoj sezoni, u kojoj su ambicije šampionske.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar