Goranu Bregoviću nije dozvoljen ukazak u Moldaviju

- Organizatori Guitar Music Festival-a, koji se održava u Moldaviji, saopštili su da umetnik Goran Bregović nije pušten u zemlju, iako je već bio sleteo na aerodrom u Kišinjevu, i da zbog toga neće moći večeras da nastupi na tom festivalu sa svojim bendom.

Zabava 20.08.2023 | 17:36
Goranu Bregoviću nije dozvoljen ukazak u Moldaviju

Razlozi za tu odluku vlasti nisu poznati.

Moguće je da Bregović "nije uspeo da objasni svrhu posete", objavio je Sputnjik Moldavija.

Bregović se izvinio što nije u mogućnosti da nastupi na festivalu Guitar, objavljeno je na sajtu organizatora festivala.

"Bili smo veoma razočarani kada nam nije bilo dozvoljeno da uđemo u Moldaviju na aerodromu u Kišinjevu, bez zvaničnog objašnjenja", naveo je Bregović.

Bregović je istakao da sa svojim muzičarima gostuje po celoj Evropi i da nikada nigde nije bilo problema. 

"Volim vašu zemlju mnogo i uživam u svakoj prilici da nastupim u Moldaviji, posebno na ovako živopisnom i jedinstvenom festivalu. Veoma mi je žao što sam bio uskraćen za radost i zadovoljstvo pojavljivanja ovog puta pred vama", naglasio je Bregović.

Bregović je obećao da će se on i njegov tim postarati da sledeći nastup u Moldaviji prođe bez problema.

(Tanjug) Foto: ATA/Images

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Brega

20.08.2023 18:10

Volim vas a još više volim vaše pare

ODGOVORITE
Name

Šepak

20.08.2023 18:42

Brega je čovjek koji je u stanju da vas časti cijelu noć sa pićem i večerom i onda jednostavno ode i ne plati i kaže konobari, Vi ćete platiti.

ODGOVORITE
Name

Haso

20.08.2023 19:19

Naravno politički motivisana zabrana .Aktuelna vlast u Moldaviji od svog nacionalističkog ludila čak i Bregu doživljava kao neprijatelja , neće im biti dobro , uskoro ...

ODGOVORITE