Bačka Palanka razorena nakon nevremena

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra unutrašnjih poslova i načelnika Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić, zajedno sa predsjednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem, obišao je sinoć Bačku Palanku, koja je pretrpjela veliku štetu nakon popodnevnog olujnog nevremena.

Srbija 22.07.2023 | 08:08
Bačka Palanka razorena nakon nevremena

Po nalogu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića došao sam u Bačku Palanku upravo da obiđem mještane i da na licu mjesta utvrdimo razmjere posljedica koje je ovo nevrijeme ostavilo.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Pripadnici MUP Sektora za vanredne situacije imali su najviše intervencija upravo u ovom okrugu, u Novom Sadu i Bačkoj Palanci, gdje su spasli pet osoba i na nekoliko lokacija pomagali u saniranju posljedica i uklanjanju palih stabala koje i ovdje vidimo, u Bačkoj Palanci, koja je pretrpjela velike posljedice.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova je uvijek u službi građana, a zajedno sa predsjednikom pokrajinske Vlade razgovarali smo na koji način možemo da pomognemo i da saniramo posljedice koje su razmjere ovog nevremena i da li u nekom budućem periodu može da se desi neka opasnost upravo na oštećenim objektima u današnjoj oluji – rekao je Čaušić, piše Blic.

Nakon posjete Bačkoj Palanci, Čaušić je obišao i Čelarevo koje je takođe pretrpjelo veliku štetu i dodao da je ministar Gašić naložio da, se, pored pripadnika Sektora za vanredne situacije, uključe i pripadnici policije kako bi pružili svu potrebnu pomoć našim građanima, kao i da će pripadnici MUP ostati na terenu i noćas kao i sutra kada su najavljene nove padavine.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar