Ostvario sam san, pisao sam istoriju sa legendom

Moram da čestitam Novaku. Šta da kažem o njemu? Ti me inspirišeš mnogo, počeo sam da igram tenis gledajući tebe. Kada sam se rodio ti si već pobeđivao na turnirima..."

Tenis 16.07.2023 | 22:03
Ostvario sam san, pisao sam istoriju sa legendom
 - Titula na Vimbldonu je ostvarenje sna, rekao sam to već ranije, sjajno je pobdeiti, ali i da sam izgubio bio bih veoma ponosan na sebe i što sam pisao istoriju na ovom divnom turniru, rekao je mladi španski teniser Karlos Alkaraz nakon pobede protiv Novaka Đokovića u finalu Vimbldona (3:2).
 
"Igrao sam finale protiv legende našeg sporta, igrati na ovakvim pozornicama je za momka kao što sam ja nešto neverovatno. Vrlo brzo je došlo do svega ovoga. Ponosan sam na sebe i na moj tim, na rad koji ulažemo svaki dan da bismo mogli sa doživimo ovako nešto", istakao je Alkaraz.
 
Iskoristio je priliku i da se obrati Đokoviću.
 
"Posle prvog seta mislio sam u sebi "Karlos, moraš malo da podigneš nivo igre, zbog svih, biće razočarani..." Moram da čestitam Novaku. Šta da kažem o njemu? Ti me inspirišeš mnogo, počeo sam da igram tenis gledajući tebe. Kada sam se rodio ti si već pobeđivao na turnirima. Neverovatno, kao što si rekao 36 je novih 26. Ti si to uradio, neverovatan si", poručio je Alkaraz.
 
(Tanjug) Foto: Tanjug/AP 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

36!?!?!

16.07.2023 22:30

Ma daaaj! Zar je prošlo toliko vremna!? Prije samo deceniju bio je tih 26 g. ...au, jbt svetac, što vrijeme leti. Kao da je bilo jučer...ostari i Novak...

ODGOVORITE
Name

Branko Pobrđe

16.07.2023 22:41

Realno trebao si da izgubiš,sreća je bila na tvojoj strani!

ODGOVORITE
Name

Koroslav

17.07.2023 01:29

Pa dobro je rekao da je došao do pobijede da mu je rekao taj bez noge što stoji sa desne strane od pehara da nije pizda.

ODGOVORITE