Moram da budem zahvalan, mnogo titula sam dobio

- Ne volim da izgubim meč na ovakvom nivou, ali moram da bude veoma zahvalan jer sam mnogo titula i teških mečeva dobijao, na primer protiv Federera u finalu 2019. godine, kad sam spasao dve meč lopte

Tenis 16.07.2023 | 20:40
Moram da budem zahvalan, mnogo titula sam dobio
Možda je trebalo neke druge mečeve da izgubim, evo sad se to okrenulo, rekao je srpski teniser Novak Đoković posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza (3:2).
 
Đoković nije uspeo da osvoji petu uzastopnu, a ukupno osmu titulu u Londonu i ostao je na 23 gren slem trofeja.
 
"Izgubio sam od boljeg igrača danas. Nije bilo baš dobro za mene, ali jeste za Karlosa. Kada je servirao za pobedu odigrao je neverovatne udarce, to je bilo sjajno, svaka čast. Mislio sam da ću imati probleme sa tobom na šljaci i betonu, ne na travi, ali se ove godine i to promenilo. Neverovatan je način na koji si se pripremio za ovu podlogu. Čestitke tebi i tvom timu“, obratio se Đoković mladom španskom teniseru.
 
Teško je posle ovakvog poraza, kad sam bio ovako blizu, ali ovo su momenti za koje radimo, da igramo na velikoj sceni, dodao je Novak-
 
"Ovo je samo još jedan veliki meč u istorijskim knjigama. Izgubio sam od boljeg igrača, čestitam mu, idemo dalje, još jače“.
 
Na kraju imao je poruku za sina Stefana, koji je gledao meč.
 
"Drago mi je da je moj sin i dalje tu, da se i dalje smeje. Volim te, hvala što me podržavaš, zagrliću te i možemo da se volimo i dalje“, poručio je Đoković.
 
(Tanjug) Foto: Tanjug/AP

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Rajko

16.07.2023 21:06

Ti si naš ponos .Idemo dalje

ODGOVORITE
Name

Re

16.07.2023 22:45

Izvini ali nemoj u množini govoriti,moj nije više!Trebao je ovaj meč da dobije ali,sreća nije bila naklonjena.Ti si me jedino mogao još obradovati,mislim da odlaziš i ti!

Name

Bravo

16.07.2023 21:13

Svaka čast veliki čoveče.

ODGOVORITE
Name

Ilija

16.07.2023 21:14

Ma Đole ti si uvjek svjetska veličina. Idemo dalje do nove poede. Živ bio Đole.

ODGOVORITE
Name

NOLE

16.07.2023 23:39

ZIVIO I ZDRAVO BIO!1