Pijan vozilom umalo udario u policijsku stanicu u Bijeljini

Policija je uhapsila vozača koji je protekle noći pijan umalo udario u zgradu Policijske stanice Bijeljina 2, saznaje InfoBijeljina.

Republika Srpska 04.07.2023 | 11:56
Pijan vozilom umalo udario u policijsku stanicu u Bijeljini
Ova nezgoda se dogodila jedan sat poslije ponoći u Ulici vojvode Stepe, a pričinjena je manja materijalna šteta.
 
U nezgodi je, kako saznaje InfoBijeljina, učestvovao golf kojim je upravljao N.B., te je vozilom udario u dvorišnu ogradu.
 
Kod vozača je potom utvrđeno da ima 2,31 g/kg alkohola u organizmu.
 
On je zbog vožnje pod dejstvom alkohola i učestvovanja u nezgodi uhapšen.
 
(InfoBijeljina)  Foto:InfoBijeljina

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

"D"

04.07.2023 12:26

Je li prenocio u autu ili u mup pritvoru. 🤣

ODGOVORITE
Name

Tatar

04.07.2023 12:34

Nemojte mu zaboraviti kupiti sok da se otrezni.

ODGOVORITE
Name

RTVBN

04.07.2023 13:21

Vjerovatno član snsd-a !

ODGOVORITE
Name

BL

04.07.2023 13:21

Ovo se treba sto vise objavljivat i dijelit da se ljudi opamete. Mogao je ubit nekog.

ODGOVORITE
Name

Znaj

04.07.2023 15:48

Šta vrijedi objavljivanje i dijeljenje kada je beskrajno pije i nema adekvatne kazne za one koji konzumiraju alkohol usred dana i na radnom mjestu, takvi sedaju za volan, upuste se u vožnju??? Policija pije i čašćava se isto tako. Alkohol se promoviše kao da je sveta voda i nasušna potreba. Strašno.

Name

Mare

04.07.2023 19:19

Re znaj: a sad da zabrane u potpunosti alkohol, bilo bi previse, mada ja nepijem, ali moglo bi se zabraniti konzumiranje alkohola u zatvorenih javnih prostorima, nesto konzumiraca bi padlo, tako kao kod pusaca, kako vidim manje i manje pusaca, jer nema vise veselja da popusi po jedno u drustvu, dobro tu so napravili zbog smetanja dima nepusaca, sta je ok, al izgleda da jim ne smetaju mrtvi, dzabe pametovat, kako vidim pametni su vec gdje bi morali biti, tako da pustimo pametnima, oni vec znaju sta je najbolje za nas.

Name

Marko B

04.07.2023 15:29

Nije ni čudo što se to dešava policijska stanica nijednog policajca ni preko dana ni naveče na toj ulici i na pravcu od autobuske stanice a da ne pričam o zaustavljanju vozača nula.Bitno je da se policjja voza u službenim vozilima po 4 rica i da vise u svakom kaficu sjedinjaju po gradu

ODGOVORITE
Name

Re

04.07.2023 16:23

Ovi nasi su sigurno uvelicali i broj policajaca da izgleda na papiru da ih ima vise.

Name

Mislim

04.07.2023 19:59

Policajci sa oružjem i sapkom na glavi NE SMIJU ulaziti u lokale, prodavnice,škole,ustanove osim kad su pozvani od vlasnika ili odgovornog lica. NE SMIJU na ulici da se pozdravljaju rukovanjem nisakim, niti da se dovikuju sa poznanikom i duže cavrljaju. NE SMIJU sa službenim autom ići u privatne kuce( posjete) niti voziti nikoga osim kad imaju nalog ( koji moraju pokazati). Mogu traziti od gradjanina lični dokument na uvid i provjeru ali se moraju prvo oni legitimisati i reci jasno zašto traže dokumenta. Gradjanin se ne smije odupirati provjeri ne smije vrijedjati policajce. Radari se mogu postavljati ( za snimanje vozila+brzine) ali prije njih na dovoljnoj udaljenosti mora biti jasno upozorenje ( tabla) da je radar tu. Eto rijesio sam vam te stvari pa vi kako hoćete briga me.

Name

Raka

04.07.2023 19:32

Policajci kockaju na Monako pumpi u uniformi na duznosti svratili malo.U Admiralu na Ledincima provedu vise vremena nego u stanici.Visoko pozicionirani policajci sede sa kriminalcima ( biznismenima).To je ta Bijeljina

ODGOVORITE